Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bebeğim çok hasta, tam iyileşti diyorum yine başlıyor.
Şimdi de çok iştahsız, yediğini kusuyor. Kafayı yicem aç kalıyor diye. Lütfen dua eder misiniz
Geçmiş olsun
Geçmiş olsun canım
Tubismavis canım geçmiş olsun

Kızlar sanırım depresyondayım çok mutsuz hissediyorum hiçbir şey yapasım yok
Kuzum hormonlar böyle hissetiriyor biraz uzun sürsede kendini toparlaman 6 ay alır
bebeğe bakacak eşin olur bir yakının olur bırak kısada olsa kendine vakkit ayırır yürüyüş filan yap gecer merak etme

Kuzum hormonlar böyle hissetiriyor biraz uzun sürsede kendini toparlaman 6 ay alır
bebeğe bakacak eşin olur bir yakının olur bırak kısada olsa kendine vakkit ayırır yürüyüş filan yap gecer merak etme
Eşim hasta tek başıma zorlanıyorum diye kv geldi. Şimdi sadece bebeğe değil kvye de bakıyorum. İnsan hiçbir şeye mi elini sürmez yahu

Bend

Sağol canım sana da geçmiş olsun.. ama şu an kumluk mu tasmi bilemedim.
Arada ağrı yapıyor ayakda panduf var belde de yün kalın şal ne yapayım yarın gidicem insallah yarın çözüm olur
Sağol canım.
Peynir altı suyu diye tabir edilen o suyu tekrar az yoğurt mayası ile mayalayıp surutka hazırlarız biz. Ayran benzeri bir içecektir. Tavsiye ederim.
Yazdığını bilmiyorum ama böyle şeyler çok sağlıklı oluyor.
Bizimkilerde içerler soğuk soğuk memleketten gelir bazen.Söyledikleri bi adı var
ben pek sevmem ama sağlıklı diye içerim az da olsa.

Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin

Geçmiş olsun kızlar inşallah toplarsiniz kendinizi bi an önce
Sağol canımsalgınlar cidden fena vurdu bu kadar beklemiyordum.
Off 20lik diş mi okurken sızladı dişlerim bende cok çektim 20 dislerden
Keşke çıkmasaydı yamuk yumuk çıkmış yer yok zaten
Sağol
Teneffus Zili kuzum canım sanada çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin
Allah razı olsun ablam bi türlü toparlanamıyorum öksürük bitiyor ateş vücut ağrısı başlıyor.Salgınlar ne zormuş
Geçmiş olsun

Geçmiş olsun canım
Tubismavis canım geçmiş olsun
Sağolasın canım

Bu arada ben bunu simdi okudum. Daha onceden baska konulara yazmistim, sana da yazayim.

Ben asi karsiti degilim, oncelikle onu belirteyim. Pozitif bilimlere olan inancim da su goturmez amaaaa bizim ulkemizde yapilan asilarin dunyanin gelismis ulekelerinde yapilanla ayni icerige sahip olmadigini dusunuyorum. Bu konuda veriler de mevcuttu internette bakarsin bir ara, hala duruyorlar mi bilemiyorum ben bakali cok oldu ama.

Benim buyuk oglumun da 1,5 yas civari yapilan bir asidan sonra dikkati cok cabuk dagilmaya basladi. Spesifik bir teshis yoktu ama eskisi gibi de degildi ben farkindaydim.

Velhasili kucugun asilarinin bircogunu yaptiramadim korkudan, belki onda bir sey olmayacakti ama olabilirdi de riske giremedim ozetle.

Buyuk de duzeldi toparladi cok ciddi oranda, darisi basina. Sozun ozu, bir anne olarak hissettigin dusundugun sey dogru bana gore

JES ben şu an görüyorum yazdıklarını endişeni o kadar iyi anlıyorum ki aynısını yaşamış anne olarak.
Kesinlikle aklına başka şeyler getirme henüz çok erken daha çok küçük sadece bir ay ilgiliyi artırınca gör bak nasıl yol kat edeceksiniz.
Benim oğlum çok geç konuştu 2 defa dr.kontrolüne götürdüm 6 ay tv yi kaldırdım.Eşim tuşlu telefon kullandı ben de telefonu bi köşeye kattım.
Parka gittik dışarı çıkardık eşimle markete gider arkadaşlarının yanına gider heryere gönderdik.
Ben sana şu kadar söylim en büyük etken tek çocuk olması çocuk görmesi lazım.Ortamda daha çok bulunması lazım oyun grubu bu yaşlarda var mı bilmiyorum ama iyi olabilirdi.
Benim oğlum açıldı çok mücadele ettim şükürler olsun güzel konuşuyor gelişimi de yaşıtlarıyla aynı düzeyde.
Tv izler telefonda oyun oynar artık etkilemiyor. İlk 2, 3 yıl çok önemli
Eşim geç konuşmuş etkisi olur demişti psikiyatır.
Ha söyleyenler olmadı çok oldu Ağzını cami anahtarıyla açın dediler, tam konuşamıyor diyince bizim ki konuşuyor her kelimeyi söylüyor diyeni oldu hava atar gibi.
Türbeye götürelim dediler biz red ettik tabi.
Oğlumun her konuşması bize o kadar anlamlı gelir ki eşim de bende bunun kıymetini biliriz hep şükür ederiz.
Allah kimseyi evladıyla imtihan etmesin.
Siz daha çok küçüksünüz öğrenme yeni başlamış sayılır Allah ın izniyle herşey düzelecek hiç merak etme

Benim de şüphelerim var ama yaptırın diye çok diretiyorlar anlayamadım.
Neyin doğru neyin yanlış olduğunu.
Hatta bebeğimin alerjisi arttı 2.ci yada 3. cü aşıdan sonra.
Bence de kime neyin etki edeceği bilinmez keşke artık bu konuda tam olarak araştırma yapılabilse.

Cok teşekkürederim canim benim.

Anne olduğum andan itibaren herşeyi araştırmaya başladım. Bu aşı kısmı hep bir yerde içimi tirmaliyordu fakat korku etkisi ile gidip yaptirdim.

Bana desen ki jes zamani geri alsan aşı yapar miydin. Sanirim yine giderdim. Ama aşıları kendim temin edebilseydim yaptirirdim.

Ulkemizdeki aşılar hindistandan geliyormus depo orasiymis ama üreten yabanci ulkelermis guya.

Bu benim asla ama asla başta bilsem kabul edeceğim birsey olmazdı. Ben avrupada aşı oluyor diye gazliyordum kendimi.

Ama dedigin gibi onlarin aşılarının iceriginin bizimkinden farkli olduğunu duydugumdan beri pismanim.

Kimi çocuğa bizim bebeklerimiz gibi hemen etki ediyor kimisine de sonra edecek ya da vucutlari atip gidecek. O kısmı bilmiyorum ama yaptirmayacagim doktor ertele dedi zaten.

Senin buyuk oglan karma aşı sonrasi dikkati dagilmis demek ki. Zaten bu etkileri goren insanlarin yarisi 1.5 yas sonrasi diyor.

Cok teşekkürederim iyi dileklerin icin. Umarim bizde sizin gibi atlatiriz

Karma aşı dediğin kkk olan mı 9.aya çekildi bide 12.ayda var

Eşim hasta tek başıma zorlanıyorum diye kv geldi. Şimdi sadece bebeğe değil kvye de bakıyorum. İnsan hiçbir şeye mi elini sürmez yahu
Seni çok iyi anlıyorum
O modeller öyle bacımsu ne diyeyim şimdi her ne olursa olsun kendine vakkit yarat her bebek uyudukca ev işi yapacağım diye kendini hırpalama sana ne iyi gelecekse bir salep bir kitap ile uğraş kv ye aldırış etme zorlandığın yerde hiç değilse yorgunum yapamamıyorum de sakın çekinme dinlen kendini salma kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…