Düzenli Evimiz & Hayatımız

Cok gecmis olsun

Haberim yoktu jesim dualarımız sizinle herşey iyi olacak Allah ın izni ile

Cok gecmis olsun Rabbim tez zamanda acil şifalar versin inşallah
Allah razi olsun canlar eksik olmayin.

Dün
Yatakları düzelttim.
Kahvaltı hazırladım, mutfağı topladım.
Çamaşır katladım yerleştirdim.
Çantalarımı koyduğum yeri çanta içlerimi düzenledim.
Aynaları dolap yüzlerini sildim.
Banyoyu yıkadım, klozeti lavaboyu şu kovasını temizlik kovalarını banyo spreyi çamaşır suyu ve cifle çitiledim.
Tuvaleti çamaşır suyuyla yıkadım.
Akşam için makarna ,kereviz salatası yaptım.
Çocukların derslerine baktım.
Kuran, kitap okudum.

Bugün
Yatakları düzelttim.
Güzel bir kahvaltı hazırladım.
Dağınıklığı topladım.
Büyüğün yazılı haftası onunla ilgilendim.
Kuran,tefsir, kitap okudum.
Çamaşır astım.
Eşim çocukları yıkadı.
Yüz kere dağınıklık topladım.
Tavuk, mercimek çorbası,salata, supangleli tavuk göğsü yaptım,pilavım var.
Çıkan bulaşıkları yıkadım.
Evi süpürdüm.

Ütü yapılacak

En güzeli kimseye söylememen ağzı olan konuşup can sıkar.

Söyledikleri çok mantıklı sanırım alerji ile ilgisi var bir arkadaşım da bu sebepten yaptırmadı ikinci çocuğuna büyük çocuğunda ağır alerjiye sebep oldu vs. Benim çocuklar ve çevremde ailemde olan kimsede duymadım ama sosyal medyada falan denk geldim aşı karşıtlarının yazdıklarına. Her anlamda zor bir karar yaptırsak bir türlü yaptırmasak bir türlü. Tabii her ilacın yan etkisi var neticede bunun da bilincinde olarak kullanıyoruz maalesef.

Şu eğitimleri de bir ayarlasam insallah içim daha da rahat edecek kizlar.

Bu tanıyı 1 ay once alsaydik sanirim şuan oldugumuz semte asla tasinmazdik. Sehir merkezinden uzakta olmak bizim icin bu surecte yol acisindan zorlayacak.

Ama olsun bunda da bir hayir var. Gider geliriz saglikli iyi olalim da aman.

Geçmiş olsun

Negom sana birşey diyeyim aman aman aşı niye yaptin cok kötü şu bu dese ben asla o doktora gitmezdim bir daha.

Onun ortada bir fikirle konusmasi bunu alerjik bebek olmaya baglamasi hosuma gitti.

Cunku bu asiyi olan tonla cocuk var. Doktorun asla aslaaaa aşı ile ilgisi yok deseydi de hoşuma gitmezdi.

Dedim ya onun öyle orta ayarda konuşması hoşuma gitti.

Bend

Sağol canım sana da geçmiş olsun.. ama şu an kumluk mu tasmi bilemedim.
Arada ağrı yapıyor ayakda panduf var belde de yün kalın şal ne yapayım yarın gidicem insallah yarın çözüm olur
Gileboru diye bir meyve var onun suyunu alıp içebilirsin aktarlarda olur bulamazsan netten alırsın. Böbreklere idrar yolu iltihabına kadın hastalıklarına şifa. Turşu gibi tadı.

Canım benim jesim, çok geçmiş olsun. Erken fark etmiş olmanız çok iyi. İnşallah çok sorun olmadan kapatacak arayı. Bu durumun tedavisi var mı? Aşılar konusunda çok tereddütteydim, şimdi bunları okuyunca iyice korktum.

Miniğin için dua edeceğim, güçlü ol güçlü anne birkaç uzmanla daha görüş

Kızlar sanırım depresyondayım çok mutsuz hissediyorum hiçbir şey yapasım yok
Selizzzz olur öyle arada kuzum kısa sürede toplanırsin inşallah
Keyifli müzik video film falan izlesen bekki iyi gelir
Bı de inşirah süresini aç kuzum iyi gelir ferahlatır

Mesajın gözlerimi yaşarttı ben de kızımı RAM a götürücem test yapacaklar. Çok gergin ve üzgünüm İnşAllah çok bi geriliği yoktur seni anlıyorum çünkü eşimin ailesi de gereksiz çabaladığımı düşünüyor. Onlar bazı şeyleri normal gördüğü için bizim abarttığımızı düşünüyorlar.
Eşin de yanındaysa ne mutlu. Hiçkimseyi düşünme ,hatta söylemesen daha iyi olur. kuzun senin gibi bir annesi olduğu için çok şanslı Herşeyin üstesinden geleceksiniz üzülme lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…