Jescim Allah şifa versin. Herşey bizler için. Evlat söz konusu olunca yürek nasıl sızlıyor elbette en zor şey. Fakat çok şükür ki dermansız değilmiş.
Senin özverinle, Allahın da izniyle şifalanacaktır inşallah canım.
Sağlıkla büyüsün tatlı evladın.
Zorunuz kolay olsun, kalıcı şifalar diliyorum.
Dua edeceğim
Cok gecmis olsun
Haberim yoktu jesim dualarımız sizinle herşey iyi olacak Allah ın izni ile
Allah razi olsun canlar eksik olmayin.Cok gecmis olsun Rabbim tez zamanda acil şifalar versin inşallah
En güzeli kimseye söylememen ağzı olan konuşup can sıkar.Canlarim hepinizi tek tek öpüyor ve sariliyorum iyi ki varsiniz. Ben size ikinci ailem diyorum ya hani ailemsiniz. Ne olsa ne yaşasam illa sizle paylaşmak istiyorum.
Hani nasil derler sanki omzumda ki yüke bir el atip beni hafiflettiginizi hissediyorum. Hiç biriniz ağrı acı görmeyin inşallah.
Bebeğime bakıyorum burnumun direği sizliyor, hayati nasil olacak bilmiyorum ama onun için çabalayıp çırpındıkça da kendimi iyi hissediyorum.
Ben elimden geleni yapacağım gerisi takdiri ilahi. Bu durumu siz dışında kimseyle paylaşmayı düşünmüyorum.
Çünkü insanlarin beni kiracak uzecek birsey soylemesinden korkuyorum. Hepsi beni suçlar muhtemelen. Ve çocuğum düzelse dahi bir ömür onun yüzüne vururlar sen şöyleydin böyleydin diye.
Iyi ki varsiniz iyi ki.
Aynen öyle negom. Zaten söyleyecek samimi bir iki dostum var onlara belki derim onun disinda aile cevre eş dost akraba tantanasi çekemem bu surecte.En güzeli kimseye söylememen ağzı olan konuşup can sıkar.
Söyledikleri çok mantıklı sanırım alerji ile ilgisi var bir arkadaşım da bu sebepten yaptırmadı ikinci çocuğuna büyük çocuğunda ağır alerjiye sebep oldu vs. Benim çocuklar ve çevremde ailemde olan kimsede duymadım ama sosyal medyada falan denk geldim aşı karşıtlarının yazdıklarına. Her anlamda zor bir karar yaptırsak bir türlü yaptırmasak bir türlü. Tabii her ilacın yan etkisi var neticede bunun da bilincinde olarak kullanıyoruz maalesef.@Aktif Lora sordum tabi sormaz olur muyum. Hocam bebek 9.5 aydan sonra aşı oldugu günden itibareb gün gün duruldu hep izledim hep gozlemledim dedi.
Bu konuda net birsey soylemem mumkun degil. Çünkü aşı olup bu belirtileri gostermeyen bir cok bebek var dedi. Ben cocuklarima aşı yaptirdim dedi.
Kkk asisi ile ilgili yillardir otizme sebep oluyor deniyor. Ne reddeden ne de kabul edenlerin elle tutulur bir bilimsel calismasi yok.
Bu sebeple asla aşı ne alaka diyemiyorum dedi. Bazi insanlar kivi yer dokunmaz bazisina alerjik reaksiyon gosterir asilarin durumu da bu. Sizin aşıları ertelemenizi öneririm dedi. Neden hocam dedim. Kafanızda minikte olsa o şüphe varsa bu kritik surecte yapmayin. 3.5 yas sonra yaparsiniz. Bir sorun olmaz dedi.
Zaten bi 18. Ay karma aşisi kaldi. Menenjitler kaldi. Bakalim egitimlerini ayarlayayim da duruma göre şekillendiririz herseyi. Menenjitleri ihmal edemem cunku menenjit olmasi benim gozumde otizmden beter.
Ah yavrum Allah şifa versin tez vakitte.Bebeğim çok hasta, tam iyileşti diyorum yine başlıyor.
Şimdi de çok iştahsız, yediğini kusuyor. Kafayı yicem aç kalıyor diye. Lütfen dua eder misiniz
Geçmiş olsunMerhaba hanımlar iyi pazarlar herkese
İşlere giriştim ama bebişle ancak bu kadar oluyor şimdi uyutup tekrar devam edeceğim inş.
Hastalığım devam ediyor ne yazık ki 20 lik dişler patlıyor yada apse yaptı bilmiyorum.
Ağrı kesicimde bitmişti gece öyle baş ağrısı diş ağrısı üzerine grip iç ateş çeke çeke yattım.
Neyseki her gecenin bi sabahı var
Negom sana birşey diyeyim aman aman aşı niye yaptin cok kötü şu bu dese ben asla o doktora gitmezdim bir daha.Söyledikleri çok mantıklı sanırım alerji ile ilgisi var bir arkadaşım da bu sebepten yaptırmadı ikinci çocuğuna büyük çocuğunda ağır alerjiye sebep oldu vs. Benim çocuklar ve çevremde ailemde olan kimsede duymadım ama sosyal medyada falan denk geldim aşı karşıtlarının yazdıklarına. Her anlamda zor bir karar yaptırmak bir türlü yaptırmasak bir türlü. Tabii her ilacın yan etkisi var neticede bunun da bilincinde olarak kullanıyoruz maalesef.
Gileboru diye bir meyve var onun suyunu alıp içebilirsin aktarlarda olur bulamazsan netten alırsın. Böbreklere idrar yolu iltihabına kadın hastalıklarına şifa. Turşu gibi tadı.Bend
Sağol canım sana da geçmiş olsun.. ama şu an kumluk mu tasmi bilemedim.
Arada ağrı yapıyor ayakda panduf var belde de yün kalın şal ne yapayım yarın gidicem insallah yarın çözüm olur
Canım benim jesim, çok geçmiş olsun. Erken fark etmiş olmanız çok iyi. İnşallah çok sorun olmadan kapatacak arayı. Bu durumun tedavisi var mı? Aşılar konusunda çok tereddütteydim, şimdi bunları okuyunca iyice korktum.@Aktif Lora sordum tabi sormaz olur muyum. Hocam bebek 9.5 aydan sonra aşı oldugu günden itibareb gün gün duruldu hep izledim hep gozlemledim dedi.
Bu konuda net birsey soylemem mumkun degil. Çünkü aşı olup bu belirtileri gostermeyen bir cok bebek var dedi. Ben cocuklarima aşı yaptirdim dedi.
Kkk asisi ile ilgili yillardir otizme sebep oluyor deniyor. Ne reddeden ne de kabul edenlerin elle tutulur bir bilimsel calismasi yok.
Bu sebeple asla aşı ne alaka diyemiyorum dedi. Bazi insanlar kivi yer dokunmaz bazisina alerjik reaksiyon gosterir asilarin durumu da bu. Sizin aşıları ertelemenizi öneririm dedi. Neden hocam dedim. Kafanızda minikte olsa o şüphe varsa bu kritik surecte yapmayin. 3.5 yas sonra yaparsiniz. Bir sorun olmaz dedi.
Zaten bi 18. Ay karma aşisi kaldi. Menenjitler kaldi. Bakalim egitimlerini ayarlayayim da duruma göre şekillendiririz herseyi. Menenjitleri ihmal edemem cunku menenjit olmasi benim gozumde otizmden beter.
Selizzzz olur öyle arada kuzum kısa sürede toplanırsin inşallahKızlar sanırım depresyondayım çok mutsuz hissediyorum hiçbir şey yapasım yok
Mesajın gözlerimi yaşarttıCanlarim hepinizi tek tek öpüyor ve sariliyorum iyi ki varsiniz. Ben size ikinci ailem diyorum ya hani ailemsiniz. Ne olsa ne yaşasam illa sizle paylaşmak istiyorum.
Hani nasil derler sanki omzumda ki yüke bir el atip beni hafiflettiginizi hissediyorum. Hiç biriniz ağrı acı görmeyin inşallah.
Bebeğime bakıyorum burnumun direği sizliyor, hayati nasil olacak bilmiyorum ama onun için çabalayıp çırpındıkça da kendimi iyi hissediyorum.
Ben elimden geleni yapacağım gerisi takdiri ilahi. Bu durumu siz dışında kimseyle paylaşmayı düşünmüyorum.
Çünkü insanlarin beni kiracak uzecek birsey soylemesinden korkuyorum. Hepsi beni suçlar muhtemelen. Ve çocuğum düzelse dahi bir ömür onun yüzüne vururlar sen şöyleydin böyleydin diye.
Iyi ki varsiniz iyi ki.
Yarının yemekleri hazır mı ? Var bir hayalimizCanlar yemek yendi
Bulaşık Makinesi çalıştırıldı
Ocak tezgah lavabo silindi
Mutfak şupuruldu
Salon havalandı
Yarın için yemeklerim de hazır
Yarın hastane işleri vs öğleden sonra 4/5 gibi evde olcam o yüzdenYarının yemekleri hazır mı ? Var bir hayalimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?