- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
Geçmiş olsun kuzum, yorma kendini iş kaçmıyor, dinlenmeye bak birazMerhaba hanımlar iyi pazarlar herkese
İşlere giriştim ama bebişle ancak bu kadar oluyor şimdi uyutup tekrar devam edeceğim inş.
Hastalığım devam ediyor ne yazık ki 20 lik dişler patlıyor yada apse yaptı bilmiyorum.
Ağrı kesicimde bitmişti gece öyle baş ağrısı diş ağrısı üzerine grip iç ateş çeke çeke yattım.
Neyseki her gecenin bi sabahı var
Geçmiş olsun canımHatta kısa kestirdim saçımı bu böbrek son anda çıktı
Sinüzit de genelde ilk öyle başlar grip vs ama bu sene kimsenin bitmiyor hastalığı
Geniz akıntısı rahatladı baya bı ama böbrekinsallah yarın ona da şifa bulurz
Sağol canım ama evi görsen talan olmuş durumdaydı maalesef biz kadınların çok dinlenme lüksü yok.Geçmiş olsun kuzum, yorma kendini iş kaçmıyor, dinlenmeye bak biraz
Sağol canım sana da geçmiş olsun.. ama şu an kumluk mu tasmi bilemedim.Geçmiş olsun canımçökelek yapılırken bi su çıkar ya çok sulu ayran gibi düşün işte taş kum için birebir.
Keşke olsa da içebilsen.
Şu kum dökmek idrar yolu enfeksiyonu falan geçirince tekrar bişey maalesef bende çok çektim.
Ayaklarını sırtını sıcak tutman lazım.
Peynir altı suyu diye tabir edilen o suyu tekrar az yoğurt mayası ile mayalayıp surutka hazırlarız biz. Ayran benzeri bir içecektir. Tavsiye ederim.Geçmiş olsun canımçökelek yapılırken bi su çıkar ya çok sulu ayran gibi düşün işte taş kum için birebir.
Keşke olsa da içebilsen.
Şu kum dökmek idrar yolu enfeksiyonu falan geçirince tekrar bişey maalesef bende çok çektim.
Ayaklarını sırtını sıcak tutman lazım.
Geçmiş olsun canımBebeğim çok hasta, tam iyileşti diyorum yine başlıyor.
Şimdi de çok iştahsız, yediğini kusuyor. Kafayı yicem aç kalıyor diye. Lütfen dua eder misiniz
Eşkina balığının kafasından çıkan taş, böbrek taşı/ kumu için birebir. bir yan etkisi de yok. Çok geçmiş olsunBend
Sağol canım sana da geçmiş olsun.. ama şu an kumluk mu tasmi bilemedim.
Arada ağrı yapıyor ayakda panduf var belde de yün kalın şal ne yapayım yarın gidicem insallah yarın çözüm olur
İnşallah iyi olacak bebeğin kuzumYavrular ben size bir konu açmıştım bir kac defa hatirlarsaniz. Bebeğim 9.5 Aydaki aşıdan sonra durdu kaldi sanki diye. Maalesef anne olarak fark etmem de hislerimde dogruymus. Keşke yanilsaydim.
Bebek psikiyatri uzmanina götürdük. Şuan 13 aylik ama gelişimi 10. Ayda dedi. Biraz geride. 3-4 ay kadar, Gelişim geriliği var ama kurtarabiliriz dedi cok umutlu konustu. Erken fark ettigimi soyledi. Neyse..
Zaten ben komut almamasindan fark etmistim. Size de hep buraya yaziyordum. Aşı öncesi video foto ne varsa tek tek inceledim algısı yuksek cocugun algisi bir anda düşmüş. Neyse konu bu değil zaten.
Çok zor yorucu ve çetrefilli bir yola girdik. Sizden ricam bana sabir saglik ve metanet için dua etmeniz. Ama ben biliyordum ve bildiğim için de cok paralamadim kendimi. Ki herseyin allahtan olduğuna inandığım için paralamam da inşallah.
Evlat peygamber imtihani demisti aranizdan biri geçen sene bu zamanlar ben lohusa bunalimindayken. Ve takdir buymuş bizim imtihan devam edecek demek ki. Ne diyeyim ondan gelene de gelmeyene de çok şükür.
@MssPARE sana zahmet olmazsa yavrumun bebegimin şifası için Ya Şafi veya ne bileyim kim içlerinden ne gelirse çok kisiye duyursan dua ederler mi acaba bizim için.
Sağol canımEşkina balığının kafasından çıkan taş, böbrek taşı/ kumu için birebir. bir yan etkisi de yok. Çok geçmiş olsun
Merhaba hanımlar iyi pazarlar herkese
İşlere giriştim ama bebişle ancak bu kadar oluyor şimdi uyutup tekrar devam edeceğim inş.
Hastalığım devam ediyor ne yazık ki 20 lik dişler patlıyor yada apse yaptı bilmiyorum.
Ağrı kesicimde bitmişti gece öyle baş ağrısı diş ağrısı üzerine grip iç ateş çeke çeke yattım.
Bend
Arada ağrı yapıyor ayakda panduf var belde de yün kalın şal ne yapayım yarın gidicem insallah yarın çözüm olur
Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versinBebeğim çok hasta, tam iyileşti diyorum yine başlıyor.
Şimdi de çok iştahsız, yediğini kusuyor. Kafayı yicem aç kalıyor diye. Lütfen dua eder misiniz
Merhaba hanımlar iyi pazarlar herkese
Geçmiş olsun kızlar inşallah toplarsiniz kendinizi bi an önceBend
Cok gecmis olsun Rabbim tez zamanda acil şifalar versin inşallahYavrular ben size bir konu açmıştım bir kac defa hatirlarsaniz. Bebeğim 9.5 Aydaki aşıdan sonra durdu kaldi sanki diye. Maalesef anne olarak fark etmem de hislerimde dogruymus. Keşke yanilsaydim.
Bebek psikiyatri uzmanina götürdük. Şuan 13 aylik ama gelişimi 10. Ayda dedi. Biraz geride. 3-4 ay kadar, Gelişim geriliği var ama kurtarabiliriz dedi cok umutlu konustu. Erken fark ettigimi soyledi. Neyse..
Zaten ben komut almamasindan fark etmistim. Size de hep buraya yaziyordum. Aşı öncesi video foto ne varsa tek tek inceledim algısı yuksek cocugun algisi bir anda düşmüş. Neyse konu bu değil zaten.
Çok zor yorucu ve çetrefilli bir yola girdik. Sizden ricam bana sabir saglik ve metanet için dua etmeniz. Ama ben biliyordum ve bildiğim için de cok paralamadim kendimi. Ki herseyin allahtan olduğuna inandığım için paralamam da inşallah.
Evlat peygamber imtihani demisti aranizdan biri geçen sene bu zamanlar ben lohusa bunalimindayken. Ve takdir buymuş bizim imtihan devam edecek demek ki. Ne diyeyim ondan gelene de gelmeyene de çok şükür.
@MssPARE sana zahmet olmazsa yavrumun bebegimin şifası için Ya Şafi veya ne bileyim kim içlerinden ne gelirse çok kisiye duyursan dua ederler mi acaba bizim için.
Off 20lik diş mi okurken sızladı dişlerim bende cok çektim 20 dislerdenMerhaba hanımlar iyi pazarlar herkese
Bonus dışardayım kaptus alacağım wifi için açan çiçekli kaptus markası var mıdır ?
Eve dönüyorum fırsat bulursam hafta içi bakayımÇoğu açıyor canım parmak kaktüs olabilir kaynana topuzu var yuvarlak oda açıyor
Geçmiş olsunBebeğim çok hasta, tam iyileşti diyorum yine başlıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?