Olsun Rabbim şimdi şair ol demek istedi belkiGüneş yok gri ve sisli şu an.
Güneşli resim ne güzel görünüyor.
İçimizdeki şairlere 10 sene önce gençken lazımdı bu ortamlar efser
Dün akşam balık yaptık ondan sonra silmiştim masa sandalyeyi süpürgelikleri alayım2 ocak ödevi
Mutfak masa sandalyelerini silmek.
Süpürgelikleri silmek.
Süpürgelik bknzEki Görüntüle 3185431
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
U UcanSupurge
Limonsuzzcay
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
Teneffus Zili
Efser
Selizay
Tiniminimavihanim
penyez83
sweetgirlcandy
Pinhan
_ASTRAL_
O1deren87
K Kitapkontesi
Saricivcivcikcik
Kukrim
Nane Limon Kabugu
paeneperfectus
mimesis
Hemsirecik
ATTRAENTE
74FRIDA
Jou
Minik Duduklu Tencere
Queenpisi
Tubismavis
Ssevincli
Oriana
Bırakmıyorki hisleneyimOlsun Rabbim şimdi şair ol demek istedi belki
Ama Kalem kırık kelimeler dökük
Toplansada kalp ağrım geçmiyor
Bahaneden kim ölmüş
2 ocak ödevi
Mutfak masa sandalyelerini silmek.
Süpürgelikleri silmek.
Süpürgelik bknzEki Görüntüle 3185431
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
U UcanSupurge
Limonsuzzcay
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
Teneffus Zili
Efser
Selizay
Tiniminimavihanim
penyez83
sweetgirlcandy
Pinhan
_ASTRAL_
O1deren87
K Kitapkontesi
Saricivcivcikcik
Kukrim
Nane Limon Kabugu
paeneperfectus
mimesis
Hemsirecik
ATTRAENTE
74FRIDA
Jou
Minik Duduklu Tencere
Queenpisi
Tubismavis
Ssevincli
Oriana
Bile bile nasıl yapar bunu ya vicdansız!Karma 1yas ve 18. Aydi sanirim.
Kkk yi devlet bide 9. Aya cekmis guya hastalik olur diye multecilerden dolayi. Bende onu yaptirdim maalesef.
Ve bana hemsire ne dedi gecen gun biliyor musun. Tuhh ya keske o ayda yaptiracagina 1 yasta yaptirsaydin etkisi de yok yuzde olarak dusuk dedi.
Allah aşı aşı diye darlayana gun asiri arayip gelin artik diyene hesabini sorsun dedim bende sustu.
Ya madem etkisi az sizin amaciniz ne yahu. Kobay mi bu cocuklar. 2 yildir 9. Aya bir doz daha koymus. Sakamisiniz siz ya. Kendi cocuklariniza vurduruyormusunuz da milleti perisan ettiniz.
Yumurta alerjisi var dedim ona ragmen haysiyet yoksunu hemsire birsey olmaz dedi. Çocuk mahvoldu ishal kusma kabarma oldu. Gecti 2 gune ama iste beyne etkisi gecmemis demek ki. Iki cihanda elim yakasinda onlarin.
Bu tasindigim yerdeki hemsire yumurta alerjisi olan bebeğe baska bir aşı yapiliyordu onu niye yapmadi dedi. Şimdi aşı karşıtı olmayı geçtim bu serefsizlik degil mi ?
Benim bebegimi 1 yildir takip ediyorsunuz. Biliyorsunuz yumurta süt alerjisi var. Ve bakanlik alerjik olana uretilen başka bir aşıyı size gondermisken neden yapmadiniz da bizi mahvettiniz ?
Birsey demiyorum ah ediyorum oyle bir ah ediyorum ki arş titresin de helak olsunlar.
İyi geceler tinnoş
Direkt sağlık müdürlüğüne yap şikayetini. Aile hekimi ve hemşire ebelerle onlar ilgileniyor.Minik sorsan benim gibi duzenli aşı yaptirani dahi linç edecekler.
Ki asla aşı karşıtı degilim hifzisihhanin zamaninda osmanlidan beri ne canlari kurtardigini devlet arsivleri kaydetmis.
Fakat bu geldigimiz nokta cok cirkin. Kadin alerjik bebege başka aşı olmasina ragmen vurdurmamis.
Birde bakanlığa şikayet edecegim. Ama birsey yapmazlar. Ayni kadini bebegim 2 aylikken de cimere sikayet ettim yine birsey yapmadılar.
Dinlendimi kuzumBırakmıyorki hisleneyim
Sana bir dağınık masa atarım kızının alnından öpersinKim güne böyle başladı
31 aralık da hastane acilindeydikOff bende sinir oldum yaa kesinlikle sağlık sistemine hiç güvenim yok benim.
Hiçbir şeye yok eğitim, sağlık
Sistem mi berbat yoksa sistemi bahane edip aylardır hastaları muayene etmeyen grev yapan doktorlar mı? Defalarca iptal edilen randevular mı? Dönen dolapların çok net farkındayım. Korona öncesine kadar gayet de aynı gün gidip muayene oluyordum, ertesi güne şak diye randevu buluyordum. Sistem kötüymüş yav he he neyin ne olduğu çok açık anlayana.universite hastanesinde gecen muaeyen olduk ...doktor bizi kbb ye sevketti
bizim icin kbb ye not yazarken sunlari soyledi ..malesef bugun muayene edilmeniz zor ..aslinda bugun muayene edilmeniz lazim bu sartlarda ama isleyis buna izin vermiyor sistemimiz cok kotu
nerede iyi ki dedim doktora bu hastane ile alaksi yok her yerde saglikli bir sistem yok isleyis berbat .
bende tum asilari yaptirdim cocuklara ama en son yaptirdgiim tetanozdan bjn pismanim..sizin asi olayinda da ihmal bence yine cimer e yaz belki bisey degisiir ...
Bu sistemin geldiği durum değil ama ordakilerin kişiliksizliği bunu ayırmak lazım31 aralık da hastane acilindeydik
Hasta insanlar araba kazası var üst yetkili biri elinde tatlı bi kaç gazateci ile gelmiş hastaları bıraktırıp yeni yıl kutluyor fotograf çektirip biz vatandaşın da doktorlarında yanındayız demek için hasta perişan doktorun aklı hastada belli birşey söyleyemiyor çok üzücü sağlık sisteminin geldiği durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?