Niye kimi neye şikayet ediyormuş. Ya böyle yapılana susup susup haksızlığın düzelmesini bekleyenleri de ben anlamıyorum. Edecek kardeşim, aile sağlığı merkezlerini sağlık müdürlüklerine şikayet edecekler. Daha ne nereye şikayet edilir bilmeyen çok susmasın.Aşıları yanlislikla karistirmis ziyan etmis komsum kavga etmis. Eee dedim niye sikayet etmedin. Kimi kime edeyim diyor. Millet susuyor
Genel temizliğim var. Balkonlara yoğunlaşacağım bugün2 ocak ödevi
Mutfak masa sandalyelerini silmek.
Süpürgelikleri silmek.
Süpürgelik bknzEki Görüntüle 3185431
@kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
@Teneffus Zili
@Efser
@Selizay
@Tiniminimavihanim
@penyez83
@sweetgirlcandy
@Pinhan
_ASTRAL_
@O1deren87
@Kitapkontesi
Saricivcivcikcik
Kukrim
Nane Limon Kabugu
@paeneperfectus
@mimesis
@Hemsirecik
@ATTRAENTE
@74FRIDA
@Jou
Minik Duduklu Tencere
@Verafly
@Tubismavis
@Ssevincli
Oriana
Günaydın herkes için hayırlı, huzurlu bir hafta olsunGünaydınnnn kadınlar güzel bir hafta diliyorumEki Görüntüle 3185430
@kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
@Teneffus Zili
@Efser
@Selizay
@Tiniminimavihanim
@penyez83
@sweetgirlcandy
@Pinhan
_ASTRAL_
@O1deren87
@Kitapkontesi
Saricivcivcikcik
Kukrim
Nane Limon Kabugu
@paeneperfectus
@mimesis
@Hemsirecik
@ATTRAENTE
@74FRIDA
@Jou
Minik Duduklu Tencere
@Verafly
@Tubismavis
@Ssevincli
Oriana
Para yı veren düdüğü çalar hesabı gibi benim yetkim var olayı dr hasta varken bu ne oluyor dese görevden bile atılır susmak zorunda hissediyor kendini hastaların yanında bu durumdan rahatsız olduğunu söyledi özür dilediBu sistemin geldiği durum değil ama ordakilerin kişiliksizliği bunu ayırmak lazım
Çok üzüldüm ya şerefsizlik bu. JES istediğin yere şikayet et ama bir şey olmuyor. Bi laf var ya it iti ısırmaz diye aynısını.Karma 1yas ve 18. Aydi sanirim.
Kkk yi devlet bide 9. Aya cekmis guya hastalik olur diye multecilerden dolayi. Bende onu yaptirdim maalesef.
Ve bana hemsire ne dedi gecen gun biliyor musun. Tuhh ya keske o ayda yaptiracagina 1 yasta yaptirsaydin etkisi de yok yuzde olarak dusuk dedi.
Allah aşı aşı diye darlayana gun asiri arayip gelin artik diyene hesabini sorsun dedim bende sustu.
Ya madem etkisi az sizin amaciniz ne yahu. Kobay mi bu cocuklar. 2 yildir 9. Aya bir doz daha koymus. Sakamisiniz siz ya. Kendi cocuklariniza vurduruyormusunuz da milleti perisan ettiniz.
Yumurta alerjisi var dedim ona ragmen haysiyet yoksunu hemsire birsey olmaz dedi. Çocuk mahvoldu ishal kusma kabarma oldu. Gecti 2 gune ama iste beyne etkisi gecmemis demek ki. Iki cihanda elim yakasinda onlarin.
Bu tasindigim yerdeki hemsire yumurta alerjisi olan bebeğe baska bir aşı yapiliyordu onu niye yapmadi dedi. Şimdi aşı karşıtı olmayı geçtim bu serefsizlik degil mi ?
Benim bebegimi 1 yildir takip ediyorsunuz. Biliyorsunuz yumurta süt alerjisi var. Ve bakanlik alerjik olana uretilen başka bir aşıyı size gondermisken neden yapmadiniz da bizi mahvettiniz ?
Birsey demiyorum ah ediyorum oyle bir ah ediyorum ki arş titresin de helak olsunlar.
@Bonus’un mesajında gördüm. Geçmiş olsun. Korktuğun gibi değildir inşallahCanlarim hepinizi tek tek öpüyor ve sariliyorum iyi ki varsiniz. Ben size ikinci ailem diyorum ya hani ailemsiniz. Ne olsa ne yaşasam illa sizle paylaşmak istiyorum.
Hani nasil derler sanki omzumda ki yüke bir el atip beni hafiflettiginizi hissediyorum. Hiç biriniz ağrı acı görmeyin inşallah.
Bebeğime bakıyorum burnumun direği sizliyor, hayati nasil olacak bilmiyorum ama onun için çabalayıp çırpındıkça da kendimi iyi hissediyorum.
Ben elimden geleni yapacağım gerisi takdiri ilahi. Bu durumu siz dışında kimseyle paylaşmayı düşünmüyorum.
Çünkü insanlarin beni kiracak uzecek birsey soylemesinden korkuyorum. Hepsi beni suçlar muhtemelen. Ve çocuğum düzelse dahi bir ömür onun yüzüne vururlar sen şöyleydin böyleydin diye.
Iyi ki varsiniz iyi ki.
Para yı veren düdüğü çalar hesabı gibi benim yetkim var olayı dr hasta varken bu ne oluyor dese görevden bile atılır susmak zorunda hissediyor kendini hastaların yanında bu durumdan rahatsız olduğunu söyledi özür diledi
İkisini de alıyorum da yapabilir miyim bilmiyorum bugün misafirim var.2 ocak ödevi
Süpürgelikleri silmek.
@kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
@Teneffus Zili
@Efser
@Selizay
@Tiniminimavihanim
@penyez83
@sweetgirlcandy
@Pinhan
_ASTRAL_
@O1deren87
@Kitapkontesi
Saricivcivcikcik
Kukrim
Nane Limon Kabugu
@paeneperfectus
@mimesis
@Hemsirecik
@ATTRAENTE
@74FRIDA
@Jou
Minik Duduklu Tencere
@Verafly
@Tubismavis
@Ssevincli
Oriana
güünaydınn2 ocak ödevi
Süpürgelikleri silmek.
@kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
@Teneffus Zili
@Efser
@Selizay
@Tiniminimavihanim
@penyez83
@sweetgirlcandy
@Pinhan
_ASTRAL_
@O1deren87
@Kitapkontesi
Saricivcivcikcik
Kukrim
Nane Limon Kabugu
@paeneperfectus
@mimesis
@Hemsirecik
@ATTRAENTE
@74FRIDA
@Jou
Minik Duduklu Tencere
@Verafly
@Tubismavis
@Ssevincli
Oriana
Prenses diye her okuduğumda gülüyorum yaBugün çok detaylı yapmam lazım. Dışarıda işlerimde var haftasonu hiç bişey yapmadım çocuklar serbestti evi pamuk prens süpürdü halıyı incitmeden kabaca
Evet beybi olmuştuYa süpürgeliği soran olmuştu dimi
Çok ihtiyacım var alayım ikisini de inş yapabilirim
Bitti mi temizlik?Dün baya yoruldum üstümden tır geçmiş gibi çay demledim açılırım inş
Mutfak tamamen bitti.Bitti mi temizlik?
Benimde dikkatimi çekti korona aşısı olmak istemeyenlere çok ağır konuşanlar olmuştu. Çocukluk çağı aşılarına ise farklı enterasan.@JES inşallah hiç bir sorun olmadan bu günleri atlatırsınız.
Şanslısın kuzum herkes ne güzel dikkate alıp yorum yapmış bir başka fikir görüş her zaman iyidir.
Aşı için bişey dediler diye az azarlanmadı burda insanlar çifte standart her yerde
Her alanın bir dr sarı ve kırmızı veyeşil olarak onlari hemşirelerini topladılar kutlama ya gelen kişi tatlı çiçek gulumseyinli fotolar çok durmadı Allah'tan muhabbet bile etmedi dr larla çok garip aslında biz gözlem altında duruyorduk iki kişi 3 metreden düşmüş kazadan 5 kişi geldi yaşları 50 lerde hamile ile çocuk hastalarda vardı eşim eve gedeceğim dedi imza atıp çıktık sonraAcil diyorsun bütün herkes mi fotoda arka planda hiç çalışan yok mu?
bu daginiksa bizim cocuk odasi neKim güne böyle başladı
jescim günaydın, ası nasıl bir etki yaptı mesela ne farklılıklarını gözlemledin, ne gibi değişiklikler oldu minikte önlem amaclı soruyorum bende asılar konusunda içi şüpheli bir anneim hıc yaptırmak istemiyorum aslında cunku içeriklerine ve ileriki zamanlarda yaratacaklarını bılmıyoruz. Allahım bır an once ergoterapı ve egıtımlerle eskı halıne döndursun saglıklı mutlu büyüsün yavrucakMimesis seni asla etkilemek istemem ama bizzat hemsire doktor bana alerjiler genelde 2.5 yasina kadar bitiyor. Istersen ertele dedi bende 5 ay sonra 18. Ayi vurdurmayip erteleyecegim ya da kendim satiliyorsa özel aşı alip vurduracagim tam emin degilim.
Ama yavrucagin alerjisi varsa aşı ona iyi gelmez. O bozulan bagirsak florasi dahi en az 1 yilda toparlaniyor. Sen düşün taşın karar ver. Belki senin minigin benim kuzum gibi etkilenmiyordur yumrta sut icerikli asilardan.
18 ay asisinin suresi 4 yaşa kadarmış oyle dedi saglik ocagi bana gecen gun.
Ben aşı olmadım girip olup dr gittiğimde normal soğuk algınlığı dedi sonra sistemde aşısız oldugumu görüp covit olmuşsun aşın olmadığı için dedi eee test vereyim dedim kalktı test yapmıyoruz deyip eve gönderdiydiBenimde dikkatimi çekti korona aşısı olmak istemeyenlere çok ağır konuşanlar olmuştu. Çocukluk çağı aşılarına ise farklı enterasan.
Ben yaptırdım menenjit hariç ona pişmanım keşke yaptırsaydım. Şimdi olsa yine yaptırırdım riske atamazdım. İki ucu çoklu değnek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?