Düzenli Evimiz & Hayatımız

Aşıları yanlislikla karistirmis ziyan etmis komsum kavga etmis. Eee dedim niye sikayet etmedin. Kimi kime edeyim diyor. Millet susuyor
Niye kimi neye şikayet ediyormuş. Ya böyle yapılana susup susup haksızlığın düzelmesini bekleyenleri de ben anlamıyorum. Edecek kardeşim, aile sağlığı merkezlerini sağlık müdürlüklerine şikayet edecekler. Daha ne nereye şikayet edilir bilmeyen çok susmasın.

Bu sistemin geldiği durum değil ama ordakilerin kişiliksizliği bunu ayırmak lazım
Para yı veren düdüğü çalar hesabı gibi benim yetkim var olayı dr hasta varken bu ne oluyor dese görevden bile atılır susmak zorunda hissediyor kendini hastaların yanında bu durumdan rahatsız olduğunu söyledi özür diledi

Çok üzüldüm ya şerefsizlik bu. JES istediğin yere şikayet et ama bir şey olmuyor. Bi laf var ya it iti ısırmaz diye aynısını.

@Bonus’un mesajında gördüm. Geçmiş olsun. Korktuğun gibi değildir inşallah

Acil diyorsun bütün herkes mi fotoda arka planda hiç çalışan yok mu?

güünaydınn ödev yine süpper, ama her yeri silemem de mutfak oturma odası kısmı birleşik oralarda olan süpürglikleri silerim diye düşündüm şuan masa sandalyelerde silinirken iyi oldu hadi

Benimde dikkatimi çekti korona aşısı olmak istemeyenlere çok ağır konuşanlar olmuştu. Çocukluk çağı aşılarına ise farklı enterasan.
Ben yaptırdım menenjit hariç ona pişmanım keşke yaptırsaydım. Şimdi olsa yine yaptırırdım riske atamazdım. İki ucu çoklu değnek

Acil diyorsun bütün herkes mi fotoda arka planda hiç çalışan yok mu?
Her alanın bir dr sarı ve kırmızı veyeşil olarak onlari hemşirelerini topladılar kutlama ya gelen kişi tatlı çiçek gulumseyinli fotolar çok durmadı Allah'tan muhabbet bile etmedi dr larla çok garip aslında biz gözlem altında duruyorduk iki kişi 3 metreden düşmüş kazadan 5 kişi geldi yaşları 50 lerde hamile ile çocuk hastalarda vardı eşim eve gedeceğim dedi imza atıp çıktık sonra

jescim günaydın, ası nasıl bir etki yaptı mesela ne farklılıklarını gözlemledin, ne gibi değişiklikler oldu minikte önlem amaclı soruyorum bende asılar konusunda içi şüpheli bir anneim hıc yaptırmak istemiyorum aslında cunku içeriklerine ve ileriki zamanlarda yaratacaklarını bılmıyoruz. Allahım bır an once ergoterapı ve egıtımlerle eskı halıne döndursun saglıklı mutlu büyüsün yavrucak

Ben aşı olmadım girip olup dr gittiğimde normal soğuk algınlığı dedi sonra sistemde aşısız oldugumu görüp covit olmuşsun aşın olmadığı için dedi eee test vereyim dedim kalktı test yapmıyoruz deyip eve gönderdiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…