golgefeslegeni
🌿 'Keşke gölgesine razı bir fesleğen olsaydım' 🌿
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Ekim 2019
- 7.506
- 33.436
- 498
- 34
Menenjitin belli bir süresi yok diye biliyorum nego yanlış mı biliyorum. Biz normal aşılarda bile hep ateşlenince biraz korktuk ondan hala yaptırmadık. Bu sene içinde düşünüyorum dahaBenimde dikkatimi çekti korona aşısı olmak istemeyenlere çok ağır konuşanlar olmuştu. Çocukluk çağı aşılarına ise farklı enterasan.
Ben yaptırdım menenjit hariç ona pişmanım keşke yaptırsaydım. Şimdi olsa yine yaptırırdım riske atamazdım. İki ucu çoklu değnek
bu ne perhiz bu ne lahana tursusuBen aşı olmadım girip olup dr gittiğimde normal soğuk algınlığı dedi sonra sistemde aşısız oldugumu görüp covit olmuşsun aşın olmadığı için dedi eee test vereyim dedim kalktı test yapmıyoruz deyip eve gönderdiydi
hic bir asiyi olmadim ..bana da burda dusman oldular o zamanBenimde dikkatimi çekti korona aşısı olmak istemeyenlere çok ağır konuşanlar olmuştu. Çocukluk çağı aşılarına ise farklı enterasan.
Ben yaptırdım menenjit hariç ona pişmanım keşke yaptırsaydım. Şimdi olsa yine yaptırırdım riske atamazdım. İki ucu çoklu değnek
Öyle aslında süresi yok bakmıştım. Yaptırmak istiyorum menenjiti.Menenjitin belli bir süresi yok diye biliyorum nego yanlış mı biliyorum. Biz normal aşılarda bile hep ateşlenince biraz korktuk ondan hala yaptırmadık. Bu sene içinde düşünüyorum daha
esim temasliydi benim vucudum kalkmiyor yerinden aradim aile hekimini anlattim ki bu anlattigim zaman corona piklerdeydi yine ..anlatimina gore korona degilsin teste gerek yok dedi ..belki de ozaman koronaydimBen aşı olmadım girip olup dr gittiğimde normal soğuk algınlığı dedi sonra sistemde aşısız oldugumu görüp covit olmuşsun aşın olmadığı için dedi eee test vereyim dedim kalktı test yapmıyoruz deyip eve gönderdiydi
ooo oris hanim tesrif etmissinizbu ne perhiz bu ne lahana tursusu
Aşı yüzünden kalp krizlerine de ben katılmıyorum çünkü ben de eşimde aşı olmadan önce korona olduk ve kalp sıkıntımız korona yüzünden zaten vardı. Ben oldum bir doz sinovac eşim 4 doz oldu biontec. Olanın olmayana karışma sebebi o dönem ölümlerin çok olmasıydı koronadan babasını kaybetmiş biri olarak tepki verenlerin tepkisini anlıyorum ama işi baskı boyutuna getirmek yanlıştı. Aynı şekilde aşı olmayanların da aşı oldunuz baaak gördünüz mü kalpten öleceksiniz gibi yazılarını görüyorum ne ara bu kadar kalpler karardı diyorum.hic bir asiyi olmadim ..bana da burda dusman oldular o zamanoldum deyip olmamakta varid kim goruyor asi karnemimi gostermem gerekiyor sanki ..
benim zaten kac tane saglik problemim var olup ta ustune dert mi ekleyeyim diyordum ..
kp duymadigim laf kalmamisti ...iste sıkıntısını siz cekeceksiniz goreceksin sen falan..burda da linclendim cok kez
ne oldu
şuan saglik calisanlari bir cok kisinin korona asilari yan etkilerinden öldügünü dusundukleri halde dile getirmiyor ...kim verecek bunca insanin vebalini
buna benzer cok sey var ama konussan duymadigin laf kalmiyor ...hic bi zaman aman ası olmayin demedim ..ama ben olmayacagim dedim ..kurtaj icin kadin karar verebilmeli diyorlar(bazi olagandisi durumlar icin evet )
ama benim vucuduma neydugu belirsiz verilecek ilac icin bana baski yapiliyor
Ben de istiyorum ama korkuyorum da bi taraftanÖyle aslında süresi yok bakmıştım. Yaptırmak istiyorum menenjiti.
minik uzun süredir buralardaydım ne olmuş yaniiooo oris hanim tesrif etmissiniz
Ne zaman oldu bu durum?Ben aşı olmadım girip olup dr gittiğimde normal soğuk algınlığı dedi sonra sistemde aşısız oldugumu görüp covit olmuşsun aşın olmadığı için dedi eee test vereyim dedim kalktı test yapmıyoruz deyip eve gönderdiydi
Her alanın bir dr sarı ve kırmızı veyeşil olarak onlari hemşirelerini topladılar kutlama ya gelen kişi tatlı çiçek gulumseyinli fotolar çok durmadı Allah'tan muhabbet bile etmedi dr larla çok garip aslında biz gözlem altında duruyorduk iki kişi 3 metreden düşmüş kazadan 5 kişi geldi yaşları 50 lerde hamile ile çocuk hastalarda vardı eşim eve gedeceğim dedi imza atıp çıktık sonra
Bana göre havaya uçmuş gibibu daginiksa bizim cocuk odasi ne
Bende menenjit hastalığından acayip korkuyorum bilemiyorum ya eşimle konuşalım bakalım aşıyı.Ben de istiyorum ama korkuyorum da bi taraftan
Yazmıştım buraya ara tatil öncesiydı çok olmadı yaniNe zaman oldu bu durum?
Doktor mu susmak zorunda hissediyor kendini cidden miPara yı veren düdüğü çalar hesabı gibi benim yetkim var olayı dr hasta varken bu ne oluyor dese görevden bile atılır susmak zorunda hissediyor kendini hastaların yanında bu durumdan rahatsız olduğunu söyledi özür diledi
E test yapılmıyor ya zaten artık aylar oldu test yapılmadığı açıklandı.Yazmıştım buraya ara tatil öncesiydı çok olmadı yani
Çiçek gibi odaları benimkilerinnego benim cocuk odami gorse pembe misali basini baglar yatar atesi falan cikar
Neden?Çiçek gibi odaları benimkilerin
Anaları toplu tutar hep çünkü alıştılarNeden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?