Düzenli Evimiz & Hayatımız

Menenjitin belli bir süresi yok diye biliyorum nego yanlış mı biliyorum. Biz normal aşılarda bile hep ateşlenince biraz korktuk ondan hala yaptırmadık. Bu sene içinde düşünüyorum daha

bu ne perhiz bu ne lahana tursusu

hic bir asiyi olmadim ..bana da burda dusman oldular o zaman oldum deyip olmamakta varid kim goruyor asi karnemimi gostermem gerekiyor sanki ..

benim zaten kac tane saglik problemim var olup ta ustune dert mi ekleyeyim diyordum ..

kp duymadigim laf kalmamisti ...iste sıkıntısını siz cekeceksiniz goreceksin sen falan..burda da linclendim cok kez

ne oldu
şuan saglik calisanlari bir cok kisinin korona asilari yan etkilerinden öldügünü dusundukleri halde dile getirmiyor ...kim verecek bunca insanin vebalini

buna benzer cok sey var ama konussan duymadigin laf kalmiyor ...hic bi zaman aman ası olmayin demedim ..ama ben olmayacagim dedim ..kurtaj icin kadin karar verebilmeli diyorlar(bazi olagandisi durumlar icin evet )

ama benim vucuduma neydugu belirsiz verilecek ilac icin bana baski yapiliyor

Menenjitin belli bir süresi yok diye biliyorum nego yanlış mı biliyorum. Biz normal aşılarda bile hep ateşlenince biraz korktuk ondan hala yaptırmadık. Bu sene içinde düşünüyorum daha
Öyle aslında süresi yok bakmıştım. Yaptırmak istiyorum menenjiti.

esim temasliydi benim vucudum kalkmiyor yerinden aradim aile hekimini anlattim ki bu anlattigim zaman corona piklerdeydi yine ..anlatimina gore korona degilsin teste gerek yok dedi ..belki de ozaman koronaydim

Aşı yüzünden kalp krizlerine de ben katılmıyorum çünkü ben de eşimde aşı olmadan önce korona olduk ve kalp sıkıntımız korona yüzünden zaten vardı. Ben oldum bir doz sinovac eşim 4 doz oldu biontec. Olanın olmayana karışma sebebi o dönem ölümlerin çok olmasıydı koronadan babasını kaybetmiş biri olarak tepki verenlerin tepkisini anlıyorum ama işi baskı boyutuna getirmek yanlıştı. Aynı şekilde aşı olmayanların da aşı oldunuz baaak gördünüz mü kalpten öleceksiniz gibi yazılarını görüyorum ne ara bu kadar kalpler karardı diyorum.

Ne zaman oldu bu durum?

Kimse kimseyi fotoya gel diye zorlamaz heralde hekim gelmese bekleyecekler miydi hayır tabiki üstten biri var diyosun onun şovuysa zaten önemli olan o.
Hem yetkili hem çalışan kim olursa olsun bunlar çok kutsal bir meslek yapsalar bile insanlar.

Her türlüsü var insanın. Görevi, yetkiyi kötüye kullananlar. İşini sevmeyenler falan dolu.
Bunların yaptığı saçmalıklara bakıp sistemin ülkenin geldiği nokta diyemeyiz.

Doktor mu susmak zorunda hissediyor kendini cidden mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…