Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Terlik dile gelmiş aman Yarabbiay kızlar çok güldüm ben son 10 dk dır ağlamayalım hep böyle mutlu olup gülelim ya yine depresyona girmek istemiyorum çok korkuyorum yine girerim diye
Ağzın ne diir gi. Tövbe
Uuuuu ları çoğaltcam şimdi ben de böyle insanların evinde bişey yemeye korkuyorum tanımadığım bir insanın evindeki hijyen kuralları nasıl bilemiyoruz aşure dağıtıyorlar Allah affetsin ben herkesinkini yemiyorum nabayım
Evet hayatta gülünecek çok şey var ama ben hayata hep olumsuz yönlerinden bakan biriyim kızım doğduktan sonra depresyona bi girdim ara ara çıksam da çoğunluk depresyondaydım ilaç da kullanıyorum terapi de alıyorum korkum o yüzden yani canımgirmezsin kız hayatta gülünecek çok fazla şey var![]()
Allah ağlatmasın inşallah
Allah affetsin kuzum ama hep hayatın pis gercekleri bunlarbu gözler neler gördü kulaklar neler duydu
![]()
ben de yemem asure herkesin elinden:) Allah affetsin çok secerimherkes beni iştahsız bilir ama bilerek istahim yok sevmiyorum der yemem çoğunlukla
başka türlü kabul etmiyolar çünkü yemeden kalkmani:)
Ya benim kurallarım var, o yüzden annemle anlaşamadım, ki zaten lohusalıktan gerginim iyice gerildim..maşallah diyelim o zaman :) inşallah cabuk düzene girersiniz canım![]()
ben ikinciyi yapsam senin gibi yalnız kalicam. bı yönden iyi karışan eden yok bi yandan zor kafani yastığa koyamiyosun ne iş bitiyo ne yorgunluk
yaz gelip dışarı cikmaya başlayınca baya rahatlarsin ama:)
Hadi bakalım bekliyorumBu topikte herkes depresyonda kalkın,benim gibi hamarat olun. Sabahtandir elimde çay karşımda TV,kadınlar klubu geziyom. Ne bu herkeste bir buhran.
Nego bu saate kadar kahvaltı ve çay içtim hala daha çay icmekteyim beni merak etme. Yaptıklarını yazınca gözlerin yerinde fırlayacak bana güven![]()
Osurma odasına çok güldüm, Allah da seni güldürsünOsurma odasını derledim,topladım supurdum. Bulaşık yıkadım,yemek yapacam. Beyaz eşya silllllmedimnapacaniz atacaniz mi beni aranidan
![]()
Olsun daha sağlıklı olmuşmutfağı toparladim, çamaşır yikayip astim. firinimi temizledim, ekmek hamuru yoğurdum sekil verdim tepsi mayasını bekliyorum pisircem birazdan:) ekmek almaya üşenip de ekmek yapan kaç kişiyiz acabafirinda binanın altında
![]()
ama oglanla dışarı çıkmak zulüm bu havada.
Ne tarafa kussambenim kaynanam da sürekli temizlik yapıyo baksan![]()
su pis halimle daha temizim bence. en azından yer sildigim bezle tezgah silmiyorum. hanur yoğurdugim legene su koyup yer silmiyorum
![]()
şimdi pis var pis var. bence sen temiz ama enerji yetmezliği yasayan bi kadinsin![]()
Bende yemem canımUuuuu ları çoğaltcam şimdi ben de böyle insanların evinde bişey yemeye korkuyorum tanımadığım bir insanın evindeki hijyen kuralları nasıl bilemiyoruz aşure dağıtıyorlar Allah affetsin ben herkesinkini yemiyorum nabayım
Hayırdır canım?ödev yapamadim negohatun hem evde degilim hem annemi görünce butun enerjim dustu
Evet hayatta gülünecek çok şey var ama ben hayata hep olumsuz yönlerinden bakan biriyim kızım doğduktan sonra depresyona bi girdim ara ara çıksam da çoğunluk depresyondaydım ilaç da kullanıyorum terapi de alıyorum korkum o yüzden yani canım
Ya benim kurallarım var, o yüzden annemle anlaşamadım, ki zaten lohusalıktan gerginim iyice gerildim..
Şu baş agrim olmasa rahatım aslında.. duzeni çok çabuk tutturabiliyorm.esim persembe günü 2haftalik izne çıkacak insaAllaho zaman iyice dinlenirim..
Vallahi migren mi var bilmiyorum.. Su içmeye çalışıyorum, uykusuzluk demeyelim de uyu uyan uyu uyan, daha zor.. sinire gelince çok fazla asabiyim, ota b..a sinirlenirim... Engel olamıyorum kendimemigren mi var sendesusuzluk da baş ağrısı yapar, yorgunluk uykusuzluk da yapar, sinir de yapar. baş ağrımak için resmen bahane arayan bisey
inşallah eşin izne ayrılınca toparlarsim canım![]()
Hadi bakalım bekliyorum
Osurma odasına çok güldüm, Allah da seni güldürsün
Yok ya hu ne atması, burda hiç bir iş zorunlu değil, motive olalım diye teşvik amaçlı bu ödevler
Olsun daha sağlıklı olmuş
Ne tarafa kussam☹
Bende yemem canım
Hayırdır canım?
Vallahi migren mi var bilmiyorum.. Su içmeye çalışıyorum, uykusuzluk demeyelim de uyu uyan uyu uyan, daha zor.. sinire gelince çok fazla asabiyim, ota b..a sinirlenirim... Engel olamıyorum kendime![]()
Olamıyorum işte .o zamam sinirden agriyodur. ben sinirlenince anında basım ağrımaya baslar. kendimize hakim olmazsak migrene cevirir amasakin olmakta fayda var kuzu.
kaç günlük oldu bebisin
Olamıyorum işte .23 günlük oldu çok şükür..
Şu kirkimiz cikaydi belki gece uykusu olurdu bende rahat ederdim
Osurma odasını derledim,topladım supurdum. Bulaşık yıkadım,yemek yapacam. Beyaz eşya silllllmedimnapacaniz atacaniz mi beni aranidan
![]()
Bekliyorumçok güzel görünüyorlar negopişince fotoğraf atcam size de :)
Hayırdır canım inşallah
Atilsam beni atarlar kız ilk. O kadar tembelim