Test kalktı açıklaması sonuç göstermek durumunda olduğumuz durumlar içindi hastane yatışı gibi covit olmuşsun dediği hastaya değilE test yapılmıyor ya zaten artık aylar oldu test yapılmadığı açıklandı.
O yüzden hep derli toplu alanlarda oynuyor demek kiAlıştırdım hiç sevmez dağınıklığı
Bundan salonun toplu olduğunu anlaman beni onure ettiO yüzden hep derli toplu alanlarda oynuyor demek ki
Öyle ana olunca tabi çiçek gibi olur.Çiçek gibi odaları benimkilerin
İşe kalkan yok mu
Götür beni gittiğin yere dicektim puhBiri elimden tutup kaldırsın
Gel toplayalım bende oğlanı yeni gönderdim kahvaltı yapıyorumKızımı bıraktım geldim kapıdan girince dağınıklıkla tekrar yuzlestim. Yatağa kapanıp hıçkırarak ağlamak istiyorum
Biri elimden tutup kaldırsın
Bekle kahvaltıdan sonraBiri elimden tutup kaldırsın
gormuyordum da neyseminik uzun süredir buralardaydım ne olmuş yanii
Aşı yüzünden kalp krizlerine de ben katılmıyorum çünkü ben de eşimde aşı olmadan önce korona olduk ve kalp sıkıntımız korona yüzünden zaten vardı. Ben oldum bir doz sinovac eşim 4 doz oldu biontec. Olanın olmayana karışma sebebi o dönem ölümlerin çok olmasıydı koronadan babasını kaybetmiş biri olarak tepki verenlerin tepkisini anlıyorum ama işi baskı boyutuna getirmek yanlıştı. Aynı şekilde aşı olmayanların da aşı oldunuz baaak gördünüz mü kalpten öleceksiniz gibi yazılarını görüyorum ne ara bu kadar kalpler karardı diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?