• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Sabah ki fasıldan sonra

🔸 Kitap okudum
🔸 Kahvaltı sofrasını topladım
🔸 Mutfağı topladım
🔸 Oturma odasını süpürdüm
🔸 Makineden çamaşırları çıkardım
🔸 Hazırlandım markete gittik eşimle
🔸 Eve geldik yemek yaptım, yedik
🔸 Sofrayı topladım
🔸 Alınanları yerleştirdim
🔸 Deterjan vs kutularına koydum
🔸 Evi havalandırdım
🔸 Süpürgenin aparatlarını yıkadım
🔸 Çamaşır astım
🔸 Çay demledim içtik

Daha işim var ama ben yoruldum

Terlik dile gelmiş aman Yarabbi😂😂ay kızlar çok güldüm ben son 10 dk dır ağlamayalım hep böyle mutlu olup gülelim ya yine depresyona girmek istemiyorum çok korkuyorum yine girerim diye

girmezsin kız hayatta gülünecek çok fazla şey var :D :D Allah ağlatmasın inşallah 🙏🙏

Ağzın ne diir gi. Tövbe

Allah affetsin kuzum ama hep hayatın pis gercekleri bunlar🤦 bu gözler neler gördü kulaklar neler duydu:D :D

Uuuuu ları çoğaltcam şimdi ben de böyle insanların evinde bişey yemeye korkuyorum tanımadığım bir insanın evindeki hijyen kuralları nasıl bilemiyoruz aşure dağıtıyorlar Allah affetsin ben herkesinkini yemiyorum nabayım

ben de yemem asure herkesin elinden:) Allah affetsin çok secerim 🙄 herkes beni iştahsız bilir ama bilerek istahim yok sevmiyorum der yemem çoğunlukla:D başka türlü kabul etmiyolar çünkü yemeden kalkmani:)

girmezsin kız hayatta gülünecek çok fazla şey var :KK70: :KK70: Allah ağlatmasın inşallah 🙏🙏

Allah affetsin kuzum ama hep hayatın pis gercekleri bunlar🤦 bu gözler neler gördü kulaklar neler duydu:KK70: :KK70:

ben de yemem asure herkesin elinden:) Allah affetsin çok secerim 🙄 herkes beni iştahsız bilir ama bilerek istahim yok sevmiyorum der yemem çoğunlukla:KK70: başka türlü kabul etmiyolar çünkü yemeden kalkmani:)
Evet hayatta gülünecek çok şey var ama ben hayata hep olumsuz yönlerinden bakan biriyim kızım doğduktan sonra depresyona bi girdim ara ara çıksam da çoğunluk depresyondaydım ilaç da kullanıyorum terapi de alıyorum korkum o yüzden yani canım

maşallah diyelim o zaman :) inşallah cabuk düzene girersiniz canım 🙏🙏
ben ikinciyi yapsam senin gibi yalnız kalicam. bı yönden iyi karışan eden yok bi yandan zor kafani yastığa koyamiyosun ne iş bitiyo ne yorgunluk🙄

yaz gelip dışarı cikmaya başlayınca baya rahatlarsin ama:)
Ya benim kurallarım var, o yüzden annemle anlaşamadım, ki zaten lohusalıktan gerginim iyice gerildim..
Şu baş agrim olmasa rahatım aslında.. duzeni çok çabuk tutturabiliyorm.esim persembe günü 2haftalik izne çıkacak insaAllah 🤲 o zaman iyice dinlenirim..

Bu topikte herkes depresyonda kalkın,benim gibi hamarat olun. Sabahtandir elimde çay karşımda TV,kadınlar klubu geziyom. Ne bu herkeste bir buhran.

Nego bu saate kadar kahvaltı ve çay içtim hala daha çay icmekteyim beni merak etme. Yaptıklarını yazınca gözlerin yerinde fırlayacak bana güven 😎
Hadi bakalım bekliyorum 😃
Osurma odasını derledim,topladım supurdum. Bulaşık yıkadım,yemek yapacam. Beyaz eşya silllllmedim 😐napacaniz atacaniz mi beni aranidan 😭
Osurma odasına çok güldüm, Allah da seni güldürsün 😂😂
Yok ya hu ne atması, burda hiç bir iş zorunlu değil, motive olalım diye teşvik amaçlı bu ödevler 😃
mutfağı toparladim, çamaşır yikayip astim. firinimi temizledim, ekmek hamuru yoğurdum sekil verdim tepsi mayasını bekliyorum pisircem birazdan:) ekmek almaya üşenip de ekmek yapan kaç kişiyiz acaba:KK70: firinda binanın altında:KK70: :KK70: ama oglanla dışarı çıkmak zulüm bu havada.
Olsun daha sağlıklı olmuş 😂
benim kaynanam da sürekli temizlik yapıyo baksan:KK70: :KK70: su pis halimle daha temizim bence. en azından yer sildigim bezle tezgah silmiyorum. hanur yoğurdugim legene su koyup yer silmiyorum:KK70: :KK70:

şimdi pis var pis var. bence sen temiz ama enerji yetmezliği yasayan bi kadinsin:KK66:
Ne tarafa kussam 😝☹️
Uuuuu ları çoğaltcam şimdi ben de böyle insanların evinde bişey yemeye korkuyorum tanımadığım bir insanın evindeki hijyen kuralları nasıl bilemiyoruz aşure dağıtıyorlar Allah affetsin ben herkesinkini yemiyorum nabayım
Bende yemem canım
ödev yapamadim negohatun hem evde degilim hem annemi görünce butun enerjim dustu
Hayırdır canım?

Bende kalktım,
Bebişimi doyurdum
Sonra kızımla kendimi karnımı doyurdum
Evi süpürdüm
Sildim
Kızımın eline bezi verdim toz aldi, çok hevesli insaAllah böyle gider..
Çamaşır attım makinaya yikansin.. demirden bebisinkileri toplayıp , onları sererim..
Birşey farkettim,yatınca daha çok basim agriyo,şuan ağrım kalmadı..

Evet hayatta gülünecek çok şey var ama ben hayata hep olumsuz yönlerinden bakan biriyim kızım doğduktan sonra depresyona bi girdim ara ara çıksam da çoğunluk depresyondaydım ilaç da kullanıyorum terapi de alıyorum korkum o yüzden yani canım

hayata baktığın yerden kalkıp başka yere oturup bakma zamanin gelmiş:)

kızının seni örnek alacağını düşünerek hareket edersen belki daha farklı bakarsin
inşallah girmezsin bi daha. ama zor bi çocukluk gecirdiysen cocuk buyutmek daha zor. çünkü insan kendi çocuğundan zoyade kendi çocukluğunu büyüttüğü için zorlaniyo :) senin kızın bı bardak kiriyo mesela senin aklına çok baska bisey geliyo mutsuz oluyosun. ama geçiyo umutsuz olma😘 herşey değişiyo hayatta:)

Ya benim kurallarım var, o yüzden annemle anlaşamadım, ki zaten lohusalıktan gerginim iyice gerildim..
Şu baş agrim olmasa rahatım aslında.. duzeni çok çabuk tutturabiliyorm.esim persembe günü 2haftalik izne çıkacak insaAllah 🤲 o zaman iyice dinlenirim..

migren mi var sende 😬😬 susuzluk da baş ağrısı yapar, yorgunluk uykusuzluk da yapar, sinir de yapar. baş ağrımak için resmen bahane arayan bisey:D

inşallah eşin izne ayrılınca toparlarsim canım 🙏

migren mi var sende 😬😬 susuzluk da baş ağrısı yapar, yorgunluk uykusuzluk da yapar, sinir de yapar. baş ağrımak için resmen bahane arayan bisey:D

inşallah eşin izne ayrılınca toparlarsim canım 🙏
Vallahi migren mi var bilmiyorum.. Su içmeye çalışıyorum, uykusuzluk demeyelim de uyu uyan uyu uyan, daha zor.. sinire gelince çok fazla asabiyim, ota b..a sinirlenirim... Engel olamıyorum kendime 😬😬

Hadi bakalım bekliyorum 😃

Osurma odasına çok güldüm, Allah da seni güldürsün 😂😂
Yok ya hu ne atması, burda hiç bir iş zorunlu değil, motive olalım diye teşvik amaçlı bu ödevler 😃

Olsun daha sağlıklı olmuş 😂

Ne tarafa kussam 😝

Bende yemem canım

Hayırdır canım?

çok güzel görünüyorlar nego😍😍 pişince fotoğraf atcam size de :)

Vallahi migren mi var bilmiyorum.. Su içmeye çalışıyorum, uykusuzluk demeyelim de uyu uyan uyu uyan, daha zor.. sinire gelince çok fazla asabiyim, ota b..a sinirlenirim... Engel olamıyorum kendime 😬😬

o zamam sinirden agriyodur. ben sinirlenince anında basım ağrımaya baslar. kendimize hakim olmazsak migrene cevirir ama😬😬 sakin olmakta fayda var kuzu.

kaç günlük oldu bebisin

o zamam sinirden agriyodur. ben sinirlenince anında basım ağrımaya baslar. kendimize hakim olmazsak migrene cevirir ama😬😬 sakin olmakta fayda var kuzu.

kaç günlük oldu bebisin
Olamıyorum işte . 😁😁😬 23 günlük oldu çok şükür..
Şu kirkimiz cikaydi belki gece uykusu olurdu bende rahat ederdim

Olamıyorum işte . 😁😁😬 23 günlük oldu çok şükür..
Şu kirkimiz cikaydi belki gece uykusu olurdu bende rahat ederdim

oy maşallah 😍😍 daha çok minnakmis annesi ya:) inşallah düzene girersiniz. eşin iki hafta evde olsa kırkı çıkmış oluyo hemen hemen dediğin gibi gece uyur belki:)

Osurma odasını derledim,topladım supurdum. Bulaşık yıkadım,yemek yapacam. Beyaz eşya silllllmedim 😐napacaniz atacaniz mi beni aranidan 😭
😂 Yok kız atmıyorlar zayıf halka olarak kenardan temizleri izliyoruz. 😂

IMG_20200118_174957.webp

birini sıcakken tereyağı sürüp yedik oğlumla:D :D

Hayırdır canım inşallah

Ya benim enerjimi bildiğin somuren birisi var yakın, dün onunlayım. Eve geldim hala gözleri üzerimde geziyor sanki. Hani dün okuduğum akmıyor vs dedin ya bazen. Kendime o kadar zor okudum ki, bugün bile sürdü. Bir değişik, Allah’tan bugün okuyabildim rahatça 🥰

Back
X