- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.950
- 598
EveeetMum çiçeği mi o soldakiuzayınca çok güzel oluyo bende istiyorum
Bende de var bir yag ama soylemeye utaniyorum ne oldugunu ahgsjwvsvsAy bende yapayim.bendede lavanta yagi var
Bende de var bir yag ama soylemeye utaniyorum ne oldugunu ahgsjwvsvs
AyıplıNe olabilir ki
Cicek açınca mis gibide kokusu olurMum çiçeği mi o soldakiuzayınca çok güzel oluyo bende istiyorum
Aa kokuyormu çiçeğiCicek açınca mis gibide kokusu olur
Çok guzel kokuyor aydınlık sicak ortamı seviyor diye biliyorum çok sulamak gerekmiyorAa kokuyormu çiçeğinasil yer sever bu çocuk?
Asla aklıma gelmiyorAyıplı
Asla aklıma gelmiyor
Ayıplı yag ne olabilir ki merak ettim
Müge gecen gün dedi bu konuşturacak tek cinayet maması ben yapamıyorum dedi (yani iyce dövülüp konuşdurmanız lazım demeye getirdi )Ay çok fena adam ya niye hala almadılar anlamış değilim
1 Ay sonra 1 yaşına mi basacak oğlun ?Oğlanın kontrolü var dı oraya gittim ...kardeşime geçtim yeni geldim eve oğlanı uyutup yemek hazırlayacağım .....sürekli misafirim var akşamları giremiyorum bu araJES Aşı 1 yaş sonrasında var dedi.......birisi özel aşı var yaptırmaya getirdim dedi ben yapmam çocuk doktorundan izin belgesi getir diye onu da yapmadı
Hemsire hayirli olsun karşim afrodizyak haaaEki Görüntüle 3186080
Ama guzel koktugu icin almistim jagsjsvsgs
Tam 9 aylık bebeğim1 Ay sonra 1 yaşına mi basacak oğlun ?
Ozel asilar kimine yaramaz kafasina gore vurduran doktora danismayan oluyor. Belki o yuzden demistir izin belgesini. Ama ben ilk defa duyuyorum
Yav kokusu hosuma gitmisti kagsksvsvwgwHemsire hayirli olsun karşim afrodizyak haaa
Tamam anladıkYav kokusu hosuma gitmisti kagsksvsvwgw
Tabi canım sür sevdiysenEki Görüntüle 3186080
Ama guzel koktugu icin almistim jagsjsvsgs
Tamam anladık
He hebu arada bende bir ara parfüm almıştım sadece kokusuna bakarak güzel kokuyorlar
Sandığiniz gibi bir etkisi yok bikereTabi canım sür sevdiysen
En son ne zaman aşı vuruldu ve 1 ay sonra ne aşısı olacak diye sordun mu ?Tam 9 aylık bebeğim
Allah çarşını pazar etsin karşimmYav kokusu hosuma gitmisti kagsksvsvwgw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?