- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.943
- 598
Amin hsgsjsvvsAllah çarşını pazar etsin karşimm
Sandığiniz gibi bir etkisi yok bikere
Len sus artik sussSandığiniz gibi bir etkisi yok bikere
Evde durmaktan hacı yatmaza döndüm jes ashaplarım bozuk boklu boğazımla uğraşıyorumBonbon nedirsin la kara vicdanlı
Bilmem mi benim işte o daEvde durmaktan hacı yatmaza döndüm jes ashaplarım bozuk boklu boğazımla uğraşıyorum
Akvaryumlarda çöpçü balığı olur bildin mi?
Bi de bunun büyüğü olur koca ağızlı vatoz muydu camı temizler yapışa yapışaBilmem mi benim işte o da
Her yerime surdum tamammi jsgsjwgshwvwgwjwjsDenediğini demeyeydin gıkım çıkmayacaktı
ben daha once kalorifer suluklarina kayisi uagi damlatmistim guzel koku yayikdikca insan pozitif etkileniyor is yapasi geliyorAyy ben bisey keşfettim internette görmüştüm ama pek sallamamistimBanyonun güzel kokması için lavanta yağı gül yagi yasemin yağı istediğiniz bi yağı tuvalet kagidi rulosunun arkasına işte gider deliginin oralara falan damlatin diyordu.
Geçen de elimde yağ vardı yasemin rastgele damlattim bikac yere, gerçekten de günlerdir banyo mis gibi kokuyor ben geçici olur sanmıştım ama.. Hele bir de tuvalet kağıdının rulosu döndükce adeta oda parfümü fislatmis etkisi yapıyor
Çok hoşuma gitti siz de yaparsınız belki diye soyluyum dedim
Anladik ulan tamam kendine bu kadar da yuklenmez ki bi insanBi de bunun büyüğü olur koca ağızlı vatoz muydu camı temizler yapışa yapışa
muhabbetleri kacirmisimTabi canım sür sevdiysen
Minik ne adamsin totosunu kestigimin minigiben daha once kalorifer suluklarina kayisi uagi damlatmistim guzel koku yayikdikca insan pozitif etkileniyor is yapasi geliyor
Kimseye içimi açmıyacam bir dahaAnladik ulan tamam kendine bu kadar da yuklenmez ki bi insan
Ayy ben bisey keşfettim internette görmüştüm ama pek sallamamistimBanyonun güzel kokması için lavanta yağı gül yagi yasemin yağı istediğiniz bi yağı tuvalet kagidi rulosunun arkasına işte gider deliginin oralara falan damlatin diyordu.
Geçen de elimde yağ vardı yasemin rastgele damlattim bikac yere, gerçekten de günlerdir banyo mis gibi kokuyor ben geçici olur sanmıştım ama.. Hele bir de tuvalet kağıdının rulosu döndükce adeta oda parfümü fislatmis etkisi yapıyor
Çok hoşuma gitti siz de yaparsınız belki diye soyluyum dedim
1 yaşında vurulacak kkk 9 aylıkken aşı yokmuşEn son ne zaman aşı vuruldu ve 1 ay sonra ne aşısı olacak diye sordun mu ?
dediğin gibi kaldırmışlar 9 ay aşısını dün demiştin yaAl işte şimdi de hata ettiklerini anlayip kaldirdilar muhtemelen 9. Ay asisini. Olanlar ne olacak. Ya bisey demiyorum allah sorsun hesabini
Önceden olduğu gibi bir yaş sonrasına taşımışlar aşıyıVar maalesef gidince sürpriz diyecek heralde
Sweet 9. Ayi sende yaptirma ikna etmeye çalışıyorlar kanma. Onlar aşı başına aldiklari primin derdindeler
kokmaz mi oyle guzel kokiyor ki cok keskin kokusu var oglan kabiz diye almistik gobegine suruyordukMinik ne adamsin totosunu kestigimin minigi
Adacayi eyv lavanta limon yagi onlar da eyvallah ulan kayisi yagi kokmuyof ki
Cok birşey demiyorum sadece Allaha havale ediyorum. O sorsun hesabini.dediğin gibi kaldırmışlar 9 ay aşısını dün demiştin ya
Önceden olduğu gibi bir yaş sonrasına taşımışlar aşıyı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?