Bana gobusunu ac yeter gafami yaslayacagimKimseye içimi açmıyacam bir daha
nolduğDilim disarda kaldı ben böyle hayal etmemiştim indikçe derine daldım
Sacimdanda susumden de vazgeçtim su an
NolduDilim disarda kaldı ben böyle hayal etmemiştim indikçe derine daldım
Sacimdanda susumden de vazgeçtim su an
Temizlik daha noolsunnolduğ
yok ben demedim kulak agrisina doktor disinda surup kullanmadim benMinik Duduklu Tencere sen mi demiştin ya kulak ağrısına iyi gelen şurubu hatırlayamadım ama sendin sanki. Oğlanın kulak çok fena ağrıyor kesmedi hiçbiri.
Zaten tam sopalık adamMüge gecen gün dedi bu konuşturacak tek cinayet maması ben yapamıyorum dedi (yani iyce dövülüp konuşdurmanız lazım demeye getirdi )
yok ben demedim kulak agrisina doktor disinda surup kullanmadim ben
benim ev anribiyotigim var sarimsagi cizip isitip zeutimyagina bandirip kulaga koyuyoruz agriyi aliyor
kulagin icine kacmayacak buyuklukte ama girisine otuacak kadar kucuk olacak bir sarimsagii gerekirse kesip kulagina uygun hale getir eger kesersen cizmene gerek kalmazMinikimm Nasıl yani ilk kez duydum
Mantıklı orda da yayarben daha once kalorifer suluklarina kayisi uagi damlatmistim guzel koku yayikdikca insan pozitif etkileniyor is yapasi geliyor
Karınca için hangisini kullanıyorsun canım? Benim yazın mutfakta oluyor yaBen onu karıncalar için yapıyorum hem gelmiyolar bi süre hem koku oluyor
Lavanta yağını işte damlatıyorum derzlerin dibine itiyorum kulak pamuğuyla.Mantıklı orda da yayar
Karınca için hangisini kullanıyorsun canım? Benim yazın mutfakta oluyor ya
Tamam lavantayi yaza ayiriyim o zamanLavanta yağını işte damlatıyorum derzlerin dibine itiyorum kulak pamuğuyla.
Çocuklara bit olmasın diye saç diplerine damlatıyodum birde
ben karincaya hep tarcin doktum nefret ediyorlar tarcindan tazelemek lazim kokusu gecince ustunden gelip geciyorlarMantıklı orda da yayar
Karınca için hangisini kullanıyorsun canım? Benim yazın mutfakta oluyor ya
Evet tarcini denedim bi ara üste üste 2 3 gün.. aniden kayboldular.. ama sebebi tarçın mi yoksa havaların serinlemesi mi anlayamadım..ben karincaya hep tarcin doktum nefret ediyorlar tarcindan tazelemek lazim kokusu gecince ustunden gelip geciyorlar
İlaç aldırdim başka yine kesmezse sarımsak deneyim. Doktora demiş babası geçmiyor diye ağrı kesici verin yapacak bişey yok demiş çocuk çığlık atıyor ağrıdanyok ben demedim kulak agrisina doktor disinda surup kullanmadim ben
benim ev anribiyotigim var sarimsagi cizip isitip zeutimyagina bandirip kulaga koyuyoruz agriyi aliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?