Düzenli Evimiz & Hayatımız

Selamlar
Sabah işleri
Mutfağı temizledim
Çamaşır katladım yerleştirdim
Soğan kutusunu temizledim yıkadım
Evi süpürdüm
Halı örtüsü serdim salona, değişiklik olsun
Oğlanımı uyuttum
Akşam yemeği yaptım
Duş aldım
Kendime bakım yaptım yüzüme tırnaklarıma Çocuklara atıştırmalık hazırladım

Akşamı ettik sayılır.
Şimdi çocuklarla takılırım.
İş güç yok başka
Bornozları yakın zamanda yıkadım.
Havlular da dün yıkandı.

Minik Duduklu Tencere sen mi demiştin ya kulak ağrısına iyi gelen şurubu hatırlayamadım ama sendin sanki. Oğlanın kulak çok fena ağrıyor kesmedi hiçbiri.
yok ben demedim kulak agrisina doktor disinda surup kullanmadim ben

benim ev anribiyotigim var sarimsagi cizip isitip zeutimyagina bandirip kulaga koyuyoruz agriyi aliyor

Minikimm Nasıl yani ilk kez duydum
kulagin icine kacmayacak buyuklukte ama girisine otuacak kadar kucuk olacak bir sarimsagii gerekirse kesip kulagina uygun hale getir eger kesersen cizmene gerek kalmaz

onu ocakta isitip zeytinyagina bandiriyorsun ilillen kulaga yerlestir uyumadan once hem agri yi aliyor hemde tikaniksa pisligi yumusatiyor

Mantıklı orda da yayar

Karınca için hangisini kullanıyorsun canım? Benim yazın mutfakta oluyor ya
ben karincaya hep tarcin doktum nefret ediyorlar tarcindan tazelemek lazim kokusu gecince ustunden gelip geciyorlar

ben karincaya hep tarcin doktum nefret ediyorlar tarcindan tazelemek lazim kokusu gecince ustunden gelip geciyorlar
Evet tarcini denedim bi ara üste üste 2 3 gün.. aniden kayboldular.. ama sebebi tarçın mi yoksa havaların serinlemesi mi anlayamadım..

yok ben demedim kulak agrisina doktor disinda surup kullanmadim ben

benim ev anribiyotigim var sarimsagi cizip isitip zeutimyagina bandirip kulaga koyuyoruz agriyi aliyor
İlaç aldırdim başka yine kesmezse sarımsak deneyim. Doktora demiş babası geçmiyor diye ağrı kesici verin yapacak bişey yok demiş çocuk çığlık atıyor ağrıdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…