la ne ara bıçağı bırakıp bu işlere bakar oldunAhaaaa dünyanın sonu geldi
Evet galiba canım hatta nur da vardı
A 101 de oluyor başka küçük marketlerde deE ben hiç cikmayayim o vakit baksana kalmamışbitirdiler demek bizim kızlar
Kocaeli'nde yaşıyorum canım
İnternetten sipariş vermeyi deneyeyim
Subhanallah ilk kez görenler beğensinEfo maraton yapalim mi ? 15 dk
Mubarek adamım bana denk geldiSubhanallah ilk kez görenler beğensin
Kıız o yağlardan esra ezmeci hep bahsediyor yasemin gül lavantaHee ben oda parfümü buldum diye seviniyordum aslında ama konu başka yerlere geldi
sebebi enfeksiyon mu peki kir mi ?İlaç aldırdim başka yine kesmezse sarımsak deneyim. Doktora demiş babası geçmiyor diye ağrı kesici verin yapacak bişey yok demiş çocuk çığlık atıyor ağrıdan
Enfeksiyon yok dedi canım.sebebi enfeksiyon mu peki kir mi ?
bende genelde enfeksiyon oluyor yillardir hep cekiyorim sıkıntısıniEnfeksiyon yok dedi canım.
Domolu denersen yorumlarını yazar mısın. Birkaç ürününü kullanıp beğenmiştim. Ben de tablet değiştirmek istiyorumGünaydın dostlar
Eşim geceye geçiyor bugün o yüzden evde uyur vaziyette bıraktım kendisini, çok patırtı da etmedim uyanmasın diye
-Kahvaltı hazırlayıp, mutfağı topladım
-Bulaşık makinamı boşalttım
-Kumu temizleyip, çöpleri çıkardım
-Salonu toplayacaktıma ama kızımı mıncırmak daha işime geldi, biraz ona vakit ayırdım
-Sokaktaki pisileri doyurdum, serseri köpeğimi bekliyorum gelmedi bu sabah daha
Bu arada bulaşık makinası tableti için fikir istemiştim sizlerden, finish aldım powerball fiyatı en uygun olanı oydu, hepsiburadadan aldım indirimdeydi, gayet güzel yıkamış beğendim, fairy deki gibi bardaklar köpürmüyor, kimyasal kokusu yok, uzunvadede ne olur bilmem, bardaklarda çizilme falan olmasın diye bulaşık makinasının tuz ayarını arttırdım, parlatıcı zaten kullanmıyorum. Bunu aldıktan sonra Domol un deterjanları ilişti gözüme, bittikten sonra onun tabletini deneyeceğim, daha temiz içerik diye tercih edilmiş. Şimdi iş başı, muhasebe yüzünden yeni yıldan gına geldi, bugün biraz daha toparlamayı umuyorum, kızım enerji yükledi bana sabah sabah :))
Günaydın
Domolu denersen yorumlarını yazar mısın. Birkaç ürününü kullanıp beğenmiştim. Ben de tablet değiştirmek istiyorum
Tamam canım. Akşam koymuştum büyüktü sabaha karşı uyudu şükür. Güvenirim böyle şeylere sanirimda oldu faydası teşekkür ederimbende genelde enfeksiyon oluyor yillardir hep cekiyorim sıkıntısıni
kizla oglan da kir birikiyor duzenli temizlenmesi gerekiyor ..bize gore daha cok kir uretiyormus kulaklari ..
ama her ikisinde de dedigim sey kulagi rahatlatiyor annem ogretti bana bunu
oda anneannrmden ogrenmis ..ama dikkat et Allah korusun kulagina kacmasin ben cocuklara bilerek buyuk koyuyorum diger kulaginin ustune yatiyiriyorum
icine girmiyor en fazla dinerse kulagindan dusuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?