Düzenli Evimiz & Hayatımız

Hee ben oda parfümü buldum diye seviniyordum aslında ama konu başka yerlere geldi
Kıız o yağlardan esra ezmeci hep bahsediyor yasemin gül lavanta sen söyleyince benim aklıma direk o geldi

İlaç aldırdim başka yine kesmezse sarımsak deneyim. Doktora demiş babası geçmiyor diye ağrı kesici verin yapacak bişey yok demiş çocuk çığlık atıyor ağrıdan
sebebi enfeksiyon mu peki kir mi ?

Günaydın dostlar

Eşim geceye geçiyor bugün o yüzden evde uyur vaziyette bıraktım kendisini, çok patırtı da etmedim uyanmasın diye

-Kahvaltı hazırlayıp, mutfağı topladım
-Bulaşık makinamı boşalttım
-Kumu temizleyip, çöpleri çıkardım
-Salonu toplayacaktıma ama kızımı mıncırmak daha işime geldi, biraz ona vakit ayırdım
-Sokaktaki pisileri doyurdum, serseri köpeğimi bekliyorum gelmedi bu sabah daha

Bu arada bulaşık makinası tableti için fikir istemiştim sizlerden, finish aldım powerball fiyatı en uygun olanı oydu, hepsiburadadan aldım indirimdeydi, gayet güzel yıkamış beğendim, fairy deki gibi bardaklar köpürmüyor, kimyasal kokusu yok, uzunvadede ne olur bilmem, bardaklarda çizilme falan olmasın diye bulaşık makinasının tuz ayarını arttırdım, parlatıcı zaten kullanmıyorum. Bunu aldıktan sonra Domol un deterjanları ilişti gözüme, bittikten sonra onun tabletini deneyeceğim, daha temiz içerik diye tercih edilmiş. Şimdi iş başı, muhasebe yüzünden yeni yıldan gına geldi, bugün biraz daha toparlamayı umuyorum, kızım enerji yükledi bana sabah sabah :))

Enfeksiyon yok dedi canım.
bende genelde enfeksiyon oluyor yillardir hep cekiyorim sıkıntısıni

kizla oglan da kir birikiyor duzenli temizlenmesi gerekiyor ..bize gore daha cok kir uretiyormus kulaklari ..

ama her ikisinde de dedigim sey kulagi rahatlatiyor annem ogretti bana bunu

oda anneannrmden ogrenmis ..ama dikkat et Allah korusun kulagina kacmasin ben cocuklara bilerek buyuk koyuyorum diger kulaginin ustune yatiyiriyorum

icine girmiyor en fazla dinerse kulagindan dusuyor

Günaydın
Domolu denersen yorumlarını yazar mısın. Birkaç ürününü kullanıp beğenmiştim. Ben de tablet değiştirmek istiyorum

Günaydın

Domolu denersen yorumlarını yazar mısın. Birkaç ürününü kullanıp beğenmiştim. Ben de tablet değiştirmek istiyorum

Yorumlarını okudum, herkes tableti ikiye bölüp kullandığını, çok temiz yıkadığını yazmış, finishi aldığıma pişman oldum bir an, önümüzdeki ay 30 luk olandan alıp bir deneyeceğim, bu tablet işi yordu beni, deterjan yiyorum hissi sinirimi bozdu :)))domoldan genelde herkes memnun marketlerde bulunmaması sıkıntı, internetten alınacak mecburen gerçi ben artık marketlerden hiç bir temizlik malzemesini alamıyorum, internetten indirim takip edip öyle alıyorum daha uyguna geliyor

Tamam canım. Akşam koymuştum büyüktü sabaha karşı uyudu şükür. Güvenirim böyle şeylere sanirimda oldu faydası teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…