Geçmiş olsun kuzum eşim çok çeker kulak ağrısınıTamam canım. Akşam koymuştum büyüktü sabaha karşı uyudu şükür. Güvenirim böyle şeylere sanirimda oldu faydası teşekkür ederim
ben denemedigim seyden bahsetmemTamam canım. Akşam koymuştum büyüktü sabaha karşı uyudu şükür. Güvenirim böyle şeylere sanirimda oldu faydası teşekkür ederim
Off maalesef ben ve kız kardeşimde öyle.Ahsgsjshw izleyip izleyip dedikodularını yapiyoruz cok eglenceli
Benim oksurugu o toparladi çocuklar icin olani da var. Tamamen bitkisel.Öksürük icin iyimi canim.balgam söktürücü mü
Bebemle biz gelir aliriz diyim de iyice cingen olakuçucu yağ kokusunu muhafaza edememiş demek
Ben sana yollarım
ben denemedigim seyden bahsetmembirde ishal durumunda tarhana yakısı yapariz göbege aklinda olsun o da col faydali
ben mecbur kalmadikca gitmem doktora evde boyle hep kocakari ilaclari ile devam
eger varsa kullamdigim bisey tavsiye ederim her zaman bende iste ebeden nineden ogrendigim kadariyla :))Minikim birşey olduğunda önce sana yazicam ne yapabilirim diye
aktif lorayi goz ardi etmissin efserBu ne olaki Eki Görüntüle 3186349
Ben etmişimaktif lorayi goz ardi etmissin efser
Efserim sanki senin ayarlardan kaynaklı
evetBen etmilşm
Günaydın cancazim negocanim.Günaydınnnn negatif enerjili memnuniyetsiz insanlardan uzak bir gün diliyorumEki Görüntüle 3186351
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
U UcanSupurge
Limonsuzzcay
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
Teneffus Zili
Efser
i p e k
Selizay
Tiniminimavihanim
penyez83
sweetgirlcandy
Pinhan
_ASTRAL_
O1deren87
K Kitapkontesi
Saricivcivcikcik
Kukrim
Nane Limon Kabugu
paeneperfectus
mimesis
Hemsirecik
ATTRAENTE
74FRIDA
Jou
Minik Duduklu Tencere
Queenpisi
Tubismavis
Ssevincli
Oriana
İyide ben loranın profiline dahi gitmedim ne ara oldu bu
profiline gitmesen bile fotosuna tikladiginda msj gonder goz ardi et var yanlislikla olmusturİyide ben loranın profiline dahi gitmedim ne ara oldu bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?