- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
Bebeğisimmm buraya yaptığımız kritikleri yazmamışsınIyi geceler yavruslaar
Kahvalti hazirlandi
Mutfak toplandi
Bulasik makinesi bosaltildi
Ev supuruldu
1 makine camasir yikandi kurutmaya atildi
3 cesit yemek ve komposto yapildi
Yemekten sonra mutfak toplandi temizlendi
Duj alindi bakimlar yapildi
Kiyafet dolabim derli toplu durur genelde benim o yüzden odevim yapildi sayilir
Oh valla cok guzel stres atiyoruz dimi yaBebeğisimmm buraya yaptığımız kritikleri yazmamışsınkısmetsular
Evett minnoşummm bana da bir rahatlama geldiiiOh valla cok guzel stres atiyoruz dimi yaherkesin izlemesi lazim
Yillardir boyle aksiyonlara hasret kalmistik, biktim esra eroldaki aile dramalarindan ya gencler dovussun boyle cok guzelEvett minnoşummm bana da bir rahatlama geldiii
Ay bende sıkıştırmıştım 5 yaşında falanGafasini balkon demirine sıkıştıran sade vatandaş
Ay buldum okudum onları yıkıldımAklima direk benim perdeler geldi
Bu saatten sonra yesen de bana koymaz ces şimdi uyucamUlen bende gören olur cani ceker diye diyon sandim. Megerse diyettekiler icinmis ha negooooooooo. Görün siz nasil yiyom
Bebeğisimmm buraya yaptığımız kritikleri yazmamışsınkısmetsular
Ayy bugün ben de saçımı boyarken açtım ses olsun diye bırakamadımOh valla cok guzel stres atiyoruz dimi yaherkesin izlemesi lazim
Oo kavga gurultu ask uzuntu her sey var suanBu saatten sonra yesen de bana koymaz ces şimdi uyucamsabah hunharca kahvaltı etcem bi sabah olsaa seni bile yerim o kadar acıktım
Ayrıca ben de nego gören olur cani ceker diye konusmamizi istemiyor sanmıştımhalbuki konusanlarin hepsi zaten diyettekiler
Kiz ben yiyemeyince daha cok ceneme vuruyo. Açken yemek yapma videoları faln izlihorum
Ayy bugün ben de saçımı boyarken açtım ses olsun diye bırakamadımbiraz renk gelmiş herkes birbiriyle bozusmaya baslamis şükür ilk bölümler çok sıkıcı gelmişti birakmistim
Onu bilemeyizdeBir kaç yerde denk geldim bugün bakamadım da,kaybolan kadının kocası yapmış diyor herkes suçu atmaya çalışıyormus.
Sağol canımgolgefeslegeni çok geçmiş olsun paşaya
Nego Oğlanın doğum günüymüş.
Ona sağlık, huzur, mutluluk getirsin inş. Nice yaşlara inş.
Hep böyle zayıf noktalarımdan vuruyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?