- 8 Nisan 2017
- 57.295
- 307.608
- 698
herkesler sevisiyor bizi seven yokYorgun argın gelip gördüğüme bak.
dogum gunu kutlu olsun Allah guzel hayirli bir omur versim negoBugün minik böcüğümün doğum günü
O cetene dedikleri benim başımı acayip döndüruyorIşe yarıyor ama içinde birde tohum var da ondan belkide çetene tohumuymus oda kavrulup içine katıyorlar
Ah ne münasebet yedirmemCani çeken olur be negom valla haklısın.Sen ne ince düşünceli bir insansin beee seni sevmeyenler totonu yesin negosummmm
İyi ki doğmuş,sağlıklı mutlu hayırlı ömür olsun
Sağolundogum gunu kutlu olsun Allah guzel hayirli bir omur versim nego
Ah ne münasebet yedirmem
Onu izliyordumEltilerin savaşı var show da
Etmezsen giderem haa daha da cekecek halıım yoooggg
Kız maşallah sana iyi calisiyon heeBulaşık makinesi şimdi kısa zamanda çalışıcak bosaltilcak
2 takım nevresim yıkandı
1 posta çamaşır yıkandi asilcak şimdi
Böyle bi temizlik aşkı geldi sanki bakamm yarın ne olcak
TV ye dalarksn reklamlarda işleri de hallettim
Bünye calsmaya alışık civcivimEtmezsen giderem haa daha da cekecek halıım yoooggg
Kız maşallah sana iyi calisiyon heekeşke benim olsa
Benim de bulaşık makinesi yerlesilcek
Mikrop herif tam hızarlıkprofillerde paylasmislar cok guldum
Ayy sinir oluyorum bu adama öğlene doğru seyrettim bı an önce hapse gider insallahMikrop herif tam hızarlık
Salak ayağına yatıyor
Ben de diyorum deminden beri kulağım niye yanıyor böyle meğer beni anmışsınYorgun argın gelip gördüğüme bak.
Bir kaç yerde denk geldim bugün bakamadım da,kaybolan kadının kocası yapmış diyor herkes suçu atmaya çalışıyormus.Mikrop herif tam hızarlık
Salak ayağına yatıyor
Opim bi gecer negoooooooooİyi hissetmiyorum kendimi tadım yok bugün hiç hayrolsun
Ulen bende gören olur cani ceker diye diyon sandim. Megerse diyettekiler icinmis ha negooooooooo. Görün siz nasil yiyomKıyamam serbest cuma akşamları hadi neyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?