Nasıl oldun kukriş?En güzel zayıf noktalardan biri ama
Bu beni üzerSenden başka diyet yapan yok cüvcüv öbürlerinin dilinde sadece diyet
Evet onu ben de farkettim hele balkonda kuruyunca birsuru tozElbiselerden
Kurutma makinam olaydı keşkeBu beni üzer
Evet onu ben de farkettim hele balkonda kuruyunca birsuru toz
Sen ve penyez gerçekten kardeş misiniz
Heppimizzzz kardeşiiiiz esprisi yapanı vururumSen ve penyez gerçekten kardeş misiniz
Ablacım hiç de değil MAAŞAALLAH diyorum
EvetSen ve penyez gerçekten kardeş misiniz
Yataklar toplanmadi bulaşık duruyor ben oturmuş cay içiyorum mügeyi izliyorum neyseki şükür bitti şimdiAblacım hiç de değil MAAŞAALLAH diyorumBu yazı tam benim için geçerli
Mügeye bende daldım bu sıralarYataklar toplanmadi bulaşık duruyor ben oturmuş cay içiyorum mügeyi izliyorum neyseki şükür bitti şimdi
Senin eline asla su dökemem
Bebeni uyutupYataklar toplanmadi bulaşık duruyor ben oturmuş cay içiyorum mügeyi izliyorum neyseki şükür bitti şimdi
Senin eline asla su dökemem
Bütün Türkiye Sinana kitlendiMügeye bende daldım bu sıralarhiç izlemezdim halbu ki
Aynen öyleBütün Türkiye Sinana kitlendi
Elinde bıçakla görünce soylerim o sarkiyiHeppimizzzz kardeşiiiiz esprisi yapanı vururum
İnşallah neyseki yemeğim var o yüzden biraz sallanıyorumBebeni uyutup1 saate halledersin sen ablacım
Adamı taklit etmekten onun gibi konuşur oldumBütün Türkiye Sinana kitlendi
Bide herşeye hayır hayır yok öyle bisey demiyor muAdamı taklit etmekten onun gibi konuşur oldumesim sabah kahve sordu. İstemsiz diyorum yooo icecaaam niye icmeyacağumusum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?