- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
Weto gelmesin sonra bana geldi kısmetse olur evde yasaklandı.Adamı taklit etmekten onun gibi konuşur oldumesim sabah kahve sordu. İstemsiz diyorum yooo icecaaam niye icmeyacağumusum
Herkes yalancı jandarmada yalan söylüyor. Adamda inanılmaz özgüven var. Diyor ya mugeye sen domates biber ek ben yemek çay yaparım birlikte yeriz diyeBide herşeye hayır hayır yok öyle bisey demiyor mu
Bende aynılarını yapicam ek olarakOkuldan döndüm işlere girişme vakti haydi bismillah...
Ev süpürülecek
Mutfak toparlanacak
Makinaya çamaşır atılacak
Wc lavabo yıkanacak.
Behlül kaçar..
Parçalarım yolarim. Evdeyim zaten sürekli iki zevkimiz var. Sen abarttn mi kısmetse olur sesine bende tahammül edemiyorumWeto gelmesin sonra bana geldi kısmetse olur evde yasaklandı.
Telefonumdan bakarım dedim bende.
Ay evet yemeğini veririm senin diyorHerkes yalancı jandarmada yalan söylüyor. Adamda inanılmaz özgüven var. Diyor ya mugeye sen domates biber ek ben yemek çay yaparım birlikte yeriz diyeadam ağır sapik
Evet canım kardeşiz
Hepimiz kardeşizYaaa ne güzel kardeşler
Benim de olaydı keşkeKurutma makinam olaydı keşke
Vaaaay hatunuma hele nasıl pratik zeka amaElinde bıçakla görünce soylerim o sarkiyi
Penyez gardasina sahip çıkHepimiz kardeşiz
Tez vakitte olsun İNŞAALLAH canımBenim de olaydı keşke
Yooooo ona dokundurtmam beni picaklaaaaaPenyez gardasina sahip çık
Kardeşliğe bak beeeYooooo ona dokundurtmam beni picaklaaaaa
Himmet aga nin hesaba donmesin sizinki deYasak devam ediyor muNego bugün tartı günümüz hoş benimki civciv gibi sıkı olmadı ama
6669 6670 6671Himmet aga nin hesaba donmesin sizinki de
Himmet aga nin hesaba donmesin sizinki de
Şimdi şöyle ; yasağın kalktığı furyası çıktı bı,nego soylentileri kesti. Civciv bu akşamı bekliyor yemek için bende ona eşlik edicemGeçmişi okumadım ilk kez üşeniyorum bilmem gereken bir durum var mı kardeşimAktif Lora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?