Düzenli Evimiz & Hayatımız

K
Kız yok Bonus Yasak kalktı bugün için bizzat izin aldım karşim. nego kıyamam tamam bugün izinlisiniz dedi yanlış bilgi vermeyelim lora hanım loraa haniimm

Yasak devam ediyor mu Nego bugün tartı günümüz hoş benimki civciv gibi sıkı olmadı ama
Bonus benimki sıkı oldu ama çok az kilo vermişim özel dönemden dolayı aşırı sisim. Boşa aç kalmış gibi hissediyorum
O yüzden üzülme karşim yiyen de bir yemeyen de amaan

Tez vakitte olsun İNŞAALLAH canım
Ayy inşallah canim Allah başka dert vermesin tabi cok şükür canim
Haftayı temiz geçirdiysen sen güzel bi ödül yap cicvcivim ❤ ziyaret edicem sayfanı
Ben temiz geçirdim kaçamak yapmadım da tartı pislik yapiyor camdan atcam haberi yok
Hee pardon tamam o zaman verdiğiniz doğru bilgiler için teşekkürler lora haaniim lora hanimm

İşin şakası hanımlar benimde kilo vermem lazım ama aylardır aynı kilo da sayıyorum oysaki gerçekten çok yiyen biri değilim sebze meyve sadece
Valla canım gerçekten görüntü bi kenara sağlık için hepimizin vermesi şart ya yaş ilerledikçe kilo ekstra yük bindiriyor cidden.
Yani sadece kilo vermek de değil spor yapmak dengeli beslenmek bunları alışkanlık haline getirmek lazım.
Cogu hastalığın başı kilo bir de stres zaten.

Kaç ki kilon ideal kilondan uzakta misin

Aynen canım sağlık için istiyorum belim ağrımaya başladı. Tüm gün masa başında çalıştığım için hareketlerim kısıtlı. Eve gidince halim kalmıyor spor yapmaya. Evde plates topu var bisiklet de var ama yapan yokkkk

72 kiloyum boy 1.60 , önce 65 olup sonra 60 olsam çok güzel olur

İnşallah olursun canım ❤
Azmin elinden hiçbir şey kurtulmaz yaparsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…