İyi beeee kirk yilin başı bi tepsi attik iyi kiDönmeztepsinle gelmezsen
İş ciddi ya kilo vermem gerek çok yemeye alışınca gerçekten çok zorlanıyorum adapte olmakta.İyi beeee kirk yilin başı bi tepsi attik iyi kinerde irade nerde dirayet
Kız yokŞimdi şöyle ; yasağın kalktığı furyası çıktı bı,nego soylentileri kesti. Civciv bu akşamı bekliyor yemek için bende ona eşlik edicemjes sevinçli ve penyezin kardeş olduklarini yeni farketti negonun evi çok toz oluyormuş dedi bidaha gelmedi. Dün penyez elmalı kurabiye yedi ahaliyi çıldırttı başka gelmedi aklıma
Haftayı temiz geçirdiysen sen güzel bi ödül yap cicvcivim ❤ ziyaret edicem sayfanıK
Kız yokBonus Yasak kalktı bugün için bizzat izin aldım karşim. nego kıyamam tamam bugün izinlisiniz dedi yanlış bilgi vermeyelim lora hanım loraa haniimm
Dün düüünnK
Kız yokBonus Yasak kalktı bugün için bizzat izin aldım karşim. nego kıyamam tamam bugün izinlisiniz dedi yanlış bilgi vermeyelim lora hanım loraa haniimm
Bonus benimki sıkı oldu ama çok az kilo vermişimYasak devam ediyor muNego bugün tartı günümüz hoş benimki civciv gibi sıkı olmadı ama
Yok kız hiç bir olur muBonus benimki sıkı oldu ama çok az kilo vermişimözel dönemden dolayı aşırı sisim. Boşa aç kalmış gibi hissediyorum
O yüzden üzülme karşim yiyen de bir yemeyen de amaan
Ayy inşallah canim Allah başka dert vermesin tabi cok şükür canimTez vakitte olsun İNŞAALLAH canım
Ben temiz geçirdim kaçamak yapmadım da tartı pislik yapiyor camdan atcam haberi yokHaftayı temiz geçirdiysen sen güzel bi ödül yap cicvcivim ❤ ziyaret edicem sayfanı
Hee pardon tamam o zaman verdiğiniz doğru bilgiler için teşekkürler lora haaniim lora hanimmDün düüünn
Ödem atmak da önemli bir şey bu aradaYok kız hiç bir olur mubende veremedim anca ödem atmışım
Ödem atmak da önemli bir şey bu arada
Şaka bi yana yaparsın sen bonus neleri başarmışsın bu ne ki
Omurga sorunu varsa ağrır negom sırtında yanma oluyor mu?Yürümekten omuz sırt ağrır mı ya
Valla canım gerçekten görüntü bi kenara sağlık için hepimizin vermesi şart yaİşin şakası hanımlar benimde kilo vermem lazım ama aylardır aynı kilo da sayıyorumoysaki gerçekten çok yiyen biri değilim sebze meyve sadece
Sadece telefon koyduğum küçük bir çantaOmurga sorunu varsa ağrır negom sırtında yanma oluyor mu?
Omuz çantaaı takıyorsan oda ağrıtır
Ben anca ödem atmışım diye kendi başarını küçümsemene trip attımSondaki emoji ne lan
Sadece telefon koyduğum küçük bir çanta
Aynen canım sağlık için istiyorum belim ağrımaya başladı. Tüm gün masa başında çalıştığım için hareketlerim kısıtlı. Eve gidince halim kalmıyor spor yapmaya. Evde plates topu var bisiklet de var ama yapan yokkkkValla canım gerçekten görüntü bi kenara sağlık için hepimizin vermesi şart yayaş ilerledikçe kilo ekstra yük bindiriyor cidden.
Yani sadece kilo vermek de değil spor yapmak dengeli beslenmek bunları alışkanlık haline getirmek lazım.
Cogu hastalığın başı kilo bir de stres zaten.
Kaç ki kilon ideal kilondan uzakta misin
İnşallah olursun canım ❤Aynen canım sağlık için istiyorum belim ağrımaya başladı. Tüm gün masa başında çalıştığım için hareketlerim kısıtlı. Eve gidince halim kalmıyor spor yapmaya. Evde plates topu var bisiklet de var ama yapan yokkkk
72 kiloyum boy 1.60 , önce 65 olup sonra 60 olsam çok güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?