Yani poğaça, börek, kek,mercimek köftesi genelde gençler sever.Normalde eve gidiyor hafta sonu yarın gitmeyecekmis okul çıkışı haber verdi ondan akşam yapıp sabah götüreceğim sarma buzlukta var ama az olur kalabalıklar
Evet ablacım kısmı işi karıştırmış bendeSevinçli bana abla diyor negommm
Ben konuşurken ve yazışırken hep sevincliye ablacım yazıyorum ondan mi kafa karışıklığı oldu
Ben de sizi küçük diye algılamıştım. Kızkardeşlik güzel şeySevinçli bana abla diyor negommm
Ben konuşurken ve yazışırken hep sevincliye ablacım yazıyorum ondan mi kafa karışıklığı oldu
İşte heyecan oluyorE o zaman her akşam niye yemek konuşuyorsunuz yasağı delmeye çalışıyorsunuz
Tahmin ettimEvet ablacım kısmı işi karıştırmış bende
KardeeeşşYufka vardı tepsi böreği yaptım.
Havuçlu kabaklı yoğurtlu salata yaptım.
Un helvası yapıyorum
Wayy harikasınızEvet canım kardeşiztopiğe ilk geldiğinde yazmıştı sevinçli, penyezin kardeşiyim diye
Kurabiye yap canım. Gül böreği kalem böreği de pratik.Normalde eve gidiyor hafta sonu yarın gitmeyecekmis okul çıkışı haber verdi ondan akşam yapıp sabah götüreceğim sarma buzlukta var ama az olur kalabalıklar
Offf en sevdiklerimYufka vardı tepsi böreği yaptım.
Un helvası yapıyorum
Un helvasının görselini paylaşsana online tatlı ihtiyacımızı giderelimYufka vardı tepsi böreği yaptım.
Un helvası yapıyorum
Az yumuşak olmuş helva neydekUn helvasının görselini paylaşsana online tatlı ihtiyacımızı giderelim
Topikçe hep açız maşallah bu iştahlarımız çocuklarımıza da geçsin inş.
Güzel görünüyorAz yumuşak olmuş helva neydek
He orası eyle.Güzel görünüyor
Hayırlı haberlerle gelSelam kızlar haberler kötü biraz
Sofrayı toparlicam anlatirim gelince
OffffAz yumuşak olmuş helva neydek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?