- 13 Ağustos 2020
- 15.688
- 89.095
- 598
- 32
Keşke demek iyi değil kendini darlama. Kafanı dağıtmaya calis. Rabbim nasib edicek inşallahSabah karmaşık şekilde uyandım bı anlık mutluluk yaşadık sonrası fisss .
Kafama takmadım gibi görünse de taktım sanırım . moral yerler De darmaduman haldeyim nedense
İçim sıkıldi yani nedense bı bosvermislik kapladı ama bi yandands pes etmicem onu biliyorum
Keşke hiç gitmeseydim
Geçmiş olsun canımGünaydıngece depremle uyandım, az önce yine oldu. Hissedenlere geçmiş olsun diliyorum.
Rabbim şifa versin tez zamandaTeşekkürler nego. Biraz daha iyi eşim. Bacağındaki şişlikler indi, biraz biraz his de geldi. Yerinden kalkamıyor ama hala. İnşallah o da düzelecek.
Geçti mi şimdi bariBende ilaç alıp yattım akşam
Geçmiş olsun canımGünaydın güzel kadınlar
Herkese iyi bir hafta sonu diliyorum
Akşam yazamadım, idrar yolu iltihabı olmuşum, antibiyotik başladım, kötüydüm çok dolaşmadım erkenden yattım. Nevresimleri değiştirdim, mutfağı toplayıp bulaşığı çalıştırdım hepsi o. Bugün biraz toparlanırım inşallah
Geçmiş olsun ahiretliğimGeçti mi şimdi baribenim geçmiş sabaha ama ilaç yüzümü mahvediyor göz altim morarmış çökmüş gibi oluyor her seferinde iğrenç bisey
İnşallah ya. Ben bilmiyordum nego paylaşınca farkettim dolunay varmış yine çarptıDün herkeste bi enerji düşüklüğü varmış anladığım kadarıyla ben de sadece ben keyifsizim saniyordum
İnşallah bugün iyi geçer
Sağol bebisim sen nasılsınGeçmiş olsun ahiretliğim
Ben sabahtan arkadaşım söylemişti biliyordum da çok sallamamistim o da beni sallamadiysa demekİnşallah ya. Ben bilmiyordum nego paylaşınca farkettim dolunay varmış yine çarptı
Geçmiş olsun Allah şifa versinGünaydın güzel kadınlar
Akşam yazamadım, idrar yolu iltihabı olmuşum, antibiyotik başladım, kötüydüm çok dolaşmadım erkenden yattım. Nevresimleri değiştirdim, mutfağı toplayıp bulaşığı çalıştırdım hepsi o. Bugün biraz toparlanırım inşallah
Allah esirgesin. Geçmiş olsunGünaydıngece depremle uyandım, az önce yine oldu. Hissedenlere geçmiş olsun diliyorum.
Daha iyim kendime içatlar bulup oyalıyorumSağol bebisim sen nasılsın
Çok geçmiş olsunGünaydın güzel kadınlar
Geçmiş olsunGünaydıngece depremle uyandım, az önce yine oldu. Hissedenlere geçmiş olsun diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?