Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ev havalandı süpüruldu
Bulaşık Makinesi çalıştırıldı
Çamaşır katlandı yerleştirildi
Eşimin ve benm montum makineye atıldı
Yemeklrr ocağa ve fırına kondu
Pilav ve çorba kaldı yapılacak
Ihlamur ocağa kondu
Lavabo Ocak tezgah silindi
Sanirim gaza geliyorum bu akşam mutfak temzleneblr
Yarında odalar soğuk hava ama iyi
Camlara girişmem büyük ihtimalle okadst bakalm akşam belli olur

Çok geçmiş olsun

Geçmiş olsun canım

Geçmiş olsun Allah şifa versin

Allah esirgesin. Geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun

Geçmiş olsun canım daha iyi misin?

Çok sağolun canlar, iyi olacağım inşallah, dün gece tuhaf bir gece geçirdim, antibiyotik alıp yattım, saat 4 gibiydi eşim uyandırdı, tuhaf sesler çıkartıyordun dedi, bunalmışım, terlemişim, boğulur gibi bir hisle uyandım. Gece duş aldırıp üzerimi değiştirdi eşim, yaz sıcağı gibi bir bunaltı geldi üstüme, sonra ne zaman daldım bilmiyorum, bu sabah toparlanmış kalktım daha iyiyim, sancı geçmiş en azından.

Geçmiş olsun canim

Onun sıkıntısı vurmuştur canım

Ben daha hiçbir şey yapmadm ev göcüyor
Yürüyüşe cikcam dönünce yemek temizlik bi giriseyim çıkmadan da makineye çamaşır atarım.

Kurutma makinesi bakmaya cikcaz geçen kimle konuştuk hatırlamıyorum da dua saatine denk geldi herhalde alalım gitsin diye niyetlendi benimki
Keşke önceden baksaymisiz ya önceden 2 olan şeyler şimdi 7 10

Tavuk çorbasının yanına ne gider
Dertlerimiz bile aynı ben de sabahtan beri ne yemek yapsam diye dusunuyorum
Yani kuru fasulye, nohut, karniyarik, fırında sebze, patlıcan oturtma hepsi olabiler bence çok yardımcı oldum gerçekten.

Benim de dünden fırın sebze var yanına kapuska yapsam her şey sebze olacak makarna yapsam gönül razı değil mercimek corbasi yapiyim en iyisi.
Sana yazarken kendi yapacağım yemeği buldum

Evet canlar asıldı montlar
Yemekler pisti
Tezgah silindi
İşlerim bitti ...
Sizlere bişi daniscam 4 ay rakamı kafama takıldı. .... Vardır bu ayda bı hayır diye geçiyor içimden ....

4ay beklesem mi gerçekten varmıdır bunda bı hikmet az önce kafama takildi ürolog da 4 ay dedi kadın doğum doktoru da

Ani sinirle gitcem dedim ama acaba zayıflamaya mi çalışsam ramazan bayram sonrasi mı gitsem yoksa randevu buluncami gitsem hem belki düzelir de
Folik asit demir ilacı vs sağlık ocağında mi yazdirsam ne yapsam ...

Bayram sonrası mayis gibi köye tasincaz
Ben köyde beklemiştim şehirde yaptırırım diye ama planda hep bu yöndeydi.

Tek kafamı kurcalayan 4 ay rakamı iki yerden de 4 ay lafı diyince demin kafamı bulandırsi bı hikmeti varmı acaba ? Yorumlarınız önemli

AA ne güzel hayirli olsun canım

Canim dün yazacaktım da yazmak istemedim kendin sakince düşün karar ver diye.
Tabi ki bi problem varsa gidersin uğraşırsın didinirsin.
Eğer zamanın olmasa git derdim ama daha çok gençsin fazlasıyla zamanın var.

Ben olsam tamamen kendi fikrim tadini çıkarırım su anın. Belki kendiliğinden olacak bilemezsin ki doktor da öyle demiş zaten.

Bir de benim çocuğum yok ama olanların söylediği ortak şey kafana çok takip strese girmiceksin.
Bu 4 ayı akışına bırakırdım ben olsaydım. Diyetini sporunu yap evliliğinin tadını çıkar gez dolaş o geleceği zamanı bilir. Allah nasip edeceği zamani bilir.
Ha diyelim ki olmadı sorun yok daha çok çok gençsin. Paniklemene gerek yok tedavini olursun ne gerekiyorsa yaparsın. İnsanlar cok geç yaşlarda bile çocuk sahibi oluyor artık.

Tevekkül et kendini baska seylerle oyala akisina birak diyorum ben şimdilik benim yorumum bu

Rabbim hakkında hayırlı olanı gönlüne razı, gönlünün razı geldiğini de hakkında hayırlı eylesin en sevdiğim dua
AA ne güzel hayirli olsun canım
Sağ ol canım da fiyatları görünce olayın rengi değişebilir daha net değil

Kabul olan dualardan olmuş demek ki yazdığını gören dua etmiştir. bende yazmıştım tez vakitte olsun İNŞAALLAH diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…