tİnnoşşşş çok sevindim ne güzel haber buÇoook yakın zamanda Türkiye yolcusu kalmasınnn
Aşkolsun bonusumTubiş hanıma bak hele dünden razıymış
Hasta gibiydim akşam iyice bi hoş oldum yattım.
gecmis olsunHastayım sırtım ağrıyor baya tadım yok bugün.
Çamaşır yıkandı sabahtan dünden kuruyanlar var bir ilaç alayım inş sonra hallederim onları
Çok geçmiş olsun
Geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun Allah şifa versin
Allah esirgesin. Geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun
Geçmiş olsun canım daha iyi misin?
Geçmiş olsun
Geçmiş olsun canimÇok sağolun canlar, iyi olacağım inşallah, dün gece tuhaf bir gece geçirdim, antibiyotik alıp yattım, saat 4 gibiydi eşim uyandırdı, tuhaf sesler çıkartıyordun dedi, bunalmışım, terlemişim, boğulur gibi bir hisle uyandım. Gece duş aldırıp üzerimi değiştirdi eşim, yaz sıcağı gibi bir bunaltı geldi üstüme, sonra ne zaman daldım bilmiyorum, bu sabah toparlanmış kalktım daha iyiyim, sancı geçmiş en azından.
Onun sıkıntısı vurmuştur canımÇok sağolun canlar, iyi olacağım inşallah, dün gece tuhaf bir gece geçirdim, antibiyotik alıp yattım, saat 4 gibiydi eşim uyandırdı, tuhaf sesler çıkartıyordun dedi, bunalmışım, terlemişim, boğulur gibi bir hisle uyandım. Gece duş aldırıp üzerimi değiştirdi eşim, yaz sıcağı gibi bir bunaltı geldi üstüme, sonra ne zaman daldım bilmiyorum, bu sabah toparlanmış kalktım daha iyiyim, sancı geçmiş en azından.
Tavuk çorbasının yanına ne gider
Dertlerimiz bile aynı ben de sabahtan beri ne yemek yapsam diye dusunuyorumTavuk çorbasının yanına ne gider
AA ne güzel hayirli olsun canımBen daha hiçbir şey yapmadm ev göcüyor
Yürüyüşe cikcam dönünce yemek temizlik bi giriseyim çıkmadan da makineye çamaşır atarım.
Kurutma makinesi bakmaya cikcaz geçen kimle konuştuk hatırlamıyorum da dua saatine denk geldi herhalde alalım gitsin diye niyetlendi benimki
Keşke önceden baksaymisiz ya önceden 2 olan şeyler şimdi 7 10
Canim dün yazacaktım da yazmak istemedim kendin sakince düşün karar ver diye.Evet canlar asıldı montlar
Yemekler pisti
Tezgah silindi
İşlerim bitti ...
Sizlere bişi daniscam 4 ay rakamı kafama takıldı. .... Vardır bu ayda bı hayır diye geçiyor içimden ....
4ay beklesem mi gerçekten varmıdır bunda bı hikmet az önce kafama takildi ürolog da 4 ay dedi kadın doğum doktoru da
Ani sinirle gitcem dedim ama acaba zayıflamaya mi çalışsam ramazan bayram sonrasi mı gitsem yoksa randevu buluncami gitsem hem belki düzelir de
Folik asit demir ilacı vs sağlık ocağında mi yazdirsam ne yapsam ...
Bayram sonrası mayis gibi köye tasincaz
Ben köyde beklemiştim şehirde yaptırırım diye ama planda hep bu yöndeydi.
Tek kafamı kurcalayan 4 ay rakamı iki yerden de 4 ay lafı diyince demin kafamı bulandırsi bı hikmeti varmı acaba ? Yorumlarınız önemli
Sağ ol canım da fiyatları görünce olayın rengi değişebilir daha net değilAA ne güzel hayirli olsun canım
Kabul olan dualardan olmuş demek ki yazdığını gören dua etmiştir. bende yazmıştım tez vakitte olsun İNŞAALLAH diyeBen daha hiçbir şey yapmadm ev göcüyor
Yürüyüşe cikcam dönünce yemek temizlik bi giriseyim çıkmadan da makineye çamaşır atarım.
Kurutma makinesi bakmaya cikcaz geçen kimle konuştuk hatırlamıyorum da dua saatine denk geldi herhalde alalım gitsin diye niyetlendi benimki
Keşke önceden baksaymisiz ya önceden 2 olan şeyler şimdi 7 10
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?