Elhamdülillah daha iyi olur umarım.Teşekkürler nego. Biraz daha iyi eşim. Bacağındaki şişlikler indi, biraz biraz his de geldi. Yerinden kalkamıyor ama hala. İnşallah o da düzelecek.
DolunayÇok gerginim ya aşırı sinir oluyorum herşeye. Evdekileri de darladim sabah sabah
Daha iyiyim. O kötüymüş ya migren ilacı mı yapıyor öyle?Geçti mi şimdi baribenim geçmiş sabaha ama ilaç yüzümü mahvediyor göz altim morarmış çökmüş gibi oluyor her seferinde iğrenç bisey
Darısı buraya bahar havası gibi hava varDaha iyim kendime içatlar bulup oyalıyorum
Kar yağdı fırsat bulusam küçük bir yürüyüş yapmak istiyorum
Geçmiş olsun canım daha iyi misin?Günaydın güzel kadınlar
Herkese iyi bir hafta sonu diliyorum
Akşam yazamadım, idrar yolu iltihabı olmuşum, antibiyotik başladım, kötüydüm çok dolaşmadım erkenden yattım. Nevresimleri değiştirdim, mutfağı toplayıp bulaşığı çalıştırdım hepsi o. Bugün biraz toparlanırım inşallah
Geçmiş olsunGünaydın güzel kadınlar
Akşam yazamadım, idrar yolu iltihabı olmuşum, antibiyotik başladım, kötüydüm çok dolaşmadım erkenden yattım. Nevresimleri değiştirdim, mutfağı toplayıp bulaşığı çalıştırdım hepsi o. Bugün biraz toparlanırım inşallah
Geçmiş olsunGünaydıngece depremle uyandım, az önce yine oldu. Hissedenlere geçmiş olsun diliyorum.
Günaydıngece depremle uyandım, az önce yine oldu. Hissedenlere geçmiş olsun diliyorum.
Teşekkürler nego. Biraz daha iyi eşim. Bacağındaki şişlikler indi, biraz biraz his de geldi. Yerinden kalkamıyor ama hala. İnşallah o da düzelecek.
Dün dolunaydı etkisi azalır bir kaç güneDün herkeste bi enerji düşüklüğü varmış anladığım kadarıyla ben de sadece ben keyifsizim saniyordum
İnşallah bugün iyi geçer
Bizden sonra size gelir inşallahDarısı buraya bahar havası gibi hava var
Geçmiş olsunGünaydın güzel kadınlar
Gunaydıınnnn n n n nGünaydın caaaanım kadınlar
Eki Görüntüle 3187919
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
@Teneffus Zili
Efser
@N u r
@Selizay
@Tiniminimavihanim
@penyez83
sweetgirlcandy
@Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
@Kitapkontesi
@Saricivcivcikcik
Kukrim
@Nane limon kokusu
@paeneperfectus
mimesis
@Hemsirecik
@ATTRAENTE
@74FRIDA
Jou
@Tenceresiz kaldim anne
@Verafly
Tubismavis
@Ssevincli
@Oriana
Geçmiş olsun canım,zorlama bence al ilacını dinlen birazHastayım sırtım ağrıyor baya tadım yok bugün.
Çamaşır yıkandı sabahtan dünden kuruyanlar var bir ilaç alayım inş sonra hallederim onları
Sesi de çıkmıyor kaç tane yediyse
Şekeri çıkmıştır
Sağol kukriş bişey yapmıyorum zaten oğlana bi evi süpürtsem öp başına koy.Geçmiş olsun canım,zorlama bence al ilacını dinlen biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?