Geçecek sabret.İlgileniyorum ama zorlanıyorum biraz, onu üzmek kırmak istemiyorum ama biraz cigirimdan çıkıyorum.
Sonra gelip bana sarılıyor, annem seni çok seviyorum,sende beni seviyor musun diyo.. ❤
İçim sızlıyor..
insaAllahGeçecek sabret.
Maşaallah eline sağlık, oyuncak için can sıkılır mı toplanır ne var ondaHeryeri süpürdum sildim mutfağı da toparladim çarşafları değiştirdim carsaflarla boğuşurken ben oğlum tüm oyuncakları dökmüş canım sıkıldı :)
Senin kaç çocuk vardı, yaşı?Bir Zeynep,nego bide şamdan var fırıl fırıl dönen. Biz anca yatalım.Neyse kalkayimda bı jescafe içeyim enerji gelir belki.
Canım kendini suçlamayı bırak, mükemmel annelik yok, çocuklar üzüntüyü de bilecek, sevinci de. Bütün duygular insanlar için. Hiç kendini yıpratma, kaliteli zaman geçirirsin 10 dk o bile yeter çocuklara.İlgileniyorum ama zorlanıyorum biraz, onu üzmek kırmak istemiyorum ama biraz cigirimdan çıkıyorum.
Sonra gelip bana sarılıyor, annem seni çok seviyorum,sende beni seviyor musun diyo.. ❤
İçim sızlıyor..
Kalk hadi kalk sabahı düşün mis gibi mutfakMutfakta az bulaşık olabilir olsun negonun ki temiz o bana yeter
Mutfak seni çağırıyorBiraz bdvde takilayim.
İki biri 9 yaş,digei bir yaş. Evet ben de sıkıldım mutfağı cillop gibin yapmadan yazmacam. Aydi kollarima kuvvet.Mutfak seni çağırıyor
Oyy senin de küçük beben varİki biri 9 yaş,digei bir yaş. Evet ben de sıkıldım mutfağı cillop gibin yapmadan yazmacam. Aydi kollarima kuvvet.
Siz de az kalkın insanın enerjisini emiyorsunuz
Hiç de bile işleyen demir pas tutmaz
Yooo orda dur ben öyle kimseye hizmet etmem, herkesin eli ayağı tutuyor suyunu kalkıp alırEn son su servisi yaparken çıldırttı beni, susamissinizdir diye dizmiş tepsiye bardakları
Yooo orda dur ben öyle kimseye hizmet etmem, herkesin eli ayağı tutuyor suyunu kalkıp alır
tesekkur ederim canm Allah razi olsunayseMsb allah şifa versin
Bazen mıy mıylık işe yarıyor kayınvalide evini bayram için ya da başka bişey için görümcemlerle birlikte temizleriz görümcemin bi tanesi mıy mıy mıy biz pert o hiç üzmez kendini arada mıymıy yapmak lazımBende öyleyim ama, o yüzden şuan lohusaligimi yasayamiyorum... Böyle miy miy iş yapan insanları hiç sevmem...tez canliyim biraz... .bazen arkadaşlarıma giderim bir iş yaparlar, ağır ağır Allah rızası için otur ben yaparım diyorum..ne zorum varsa.
Benim kız da uyumaz geç yatar sabah erken kalkar hiç uykuyla aramız yok bazen yanında yatarken ben ondan önce uyuyorumKalktım mutfağı toparladım.. kendime de bir guzel kahve yaptım...
Kızım inatla uyumuyo, ve bende iyice sinirlenmeye başlıyorum..
Ben de eşime marketten nescafe aldırdımBir Zeynep,nego bide şamdan var fırıl fırıl dönen. Biz anca yatalım.Neyse kalkayimda bı jescafe içeyim enerji gelir belki.
Senin kaç çocuk nego.Oyy senin de küçük beben varAllah bağışlasın yavrularını
Aramızda kalsın,mutfağı toplamaya kalktım. Nescafe yaptım,iciyom. Bitsin yardiracam
Aramızda kalsın,mutfağı toplamaya kalktım. Nescafe yaptım,iciyom. Bitsin yardiracam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?