- 15 Haziran 2017
- 4.318
- 12.263
- 158
Bak ya,tamam seni mi kiracam. Lafı olmaz aramızda,iki.lafin belini kıralım demek. Tamam geldim..Sabaha ne kaldı, boşver, keyfine bak
Bak ya,tamam seni mi kiracam. Lafı olmaz aramızda,iki.lafin belini kıralım demek. Tamam geldim..
Nego,mavitosbik mutfağı toplama diyor.
Seninde doğum günün bence buda üç günlük mazaret.Bir akşamda üç kere makine doldurmak kaç kisi geldi bu kadar.Abovvv nego beni atacakBugün doğum günüm ve makinayı iki kere boşaltıp, üç kere doldurdum, topla topla bitmedi yanı senin beben varmış, büyük mazeret
Seninde doğum günün bence buda üç günlük mazaret.Bir akşamda üç kere makine doldurmak kaç kisi geldi bu kadar.
İş mi yok kız. Az biraz başım ağrıyor. Bebeği uyutmaya calisiyom
İki kere sürpriz yapıldı arkadaşlar tarafından, ikincisi yemek saatindeydi. Sürünerek topladım, yarından itibaren sıkılana kadar doğum günü çocuğuyum
Kaç aylık terliksuİş mi yok kız. Az biraz başım ağrıyor. Bebeği uyutmaya calisiyom
Mutlu yıllar hayırlı sağlıklı huzur dolu ömürler versin rabbimAbovvv nego beni atacakBugün doğum günüm ve makinayı iki kere boşaltıp, üç kere doldurdum, topla topla bitmedi yanı senin beben varmış, büyük mazeret
Altı aylık. Ama iki dene daha varKaç aylık terliksu
Nego yemez bence,çok da heyecanlanma.
Allah bağışlasın,onlar kaç yasinda?Altı aylık. Ama iki dene daha var
İki kere sürpriz yapıldı arkadaşlar tarafından, ikincisi yemek saatindeydi. Sürünerek topladım, yarından itibaren sıkılana kadar doğum günü çocuğuyum
Allah bağışlasın,onlar kaç yasinda?
8,4Allah bağışlasın,onlar kaç yasinda?
Bir süre rahatız yani,o zaman ben yatiyom. Mutfak toplayacam diye üstüme afakanlar çöktü
Mutlu yıllar hayırlı sağlıklı huzur dolu ömürler versin rabbim
Senin kaç taneAllah bağışlasın,onlar kaç yasinda?
Ben ben ben. Kimlerdensin kuzum,bilemedim. Soyle güzel senin aslin nereli?Aaa kimler kimler gelmiş
Mutlu yıllar iyiki doğdunöyle geçerken uğrayayım dedim bir de baktım doğum gününmüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?