Ne zaman dur bende sarıcam yeni kahvaltı yaptımSarama saracağım
1 bulurNe zaman dur bende sarıcam yeni kahvaltı yaptım
Gözünü yirim iyi bari daha içim hazır değil1 bulur
Bende yazdan domates atmıştım buzluga onun çözülmesini bekliyorumGözünü yirim iyi bari daha içim hazır değil
Bütün mü koydunBende yadan domates atmıştım buzluga onun çözülmesini bekliyorum
DoğramışdımBütün mü koydun
Ben rende koydumda hiç pratik kullamadım çözülünce sulu oldu.Doğramışdım
Ben bütün bir poşet yaptım sonra çekiçle poşetle bezin arasında küçük küçük kırdım çok fazla çözdürmüyeceksin hafif dağılınca ondan sonra kullan böyle domalara buzluktaki patlıcan yemeklerine birde melemen için koydum.Ben rende koydumda hiç pratik kullamadım çözülünce sulu oldu.
Yarım yarım koyup donuk rendelemeyi deniycem inş
Kizlar bebegimde bende cok hastayiz ondan bana bulaştı sanirim. Ne olur dua edin bize. Yarina randevu aldik gidecegiz bakalim.
Geçmiş olsun Allah şifa versinUyudum biraz saat kaç olmuş öyle üşüyodum ki tel çaldı ona kalktım sesimi duyan diyo çok mu kötüsün
Gecmis olsun cnm tez vakitte iyileşin inşallahKizlar bebegimde bende cok hastayiz ondan bana bulaştı sanirim. Ne olur dua edin bize. Yarina randevu aldik gidecegiz bakalim.
Geçmiş olsun canım yaa çabucak geçirin inşallahKizlar bebegimde bende cok hastayiz ondan bana bulaştı sanirim. Ne olur dua edin bize. Yarina randevu aldik gidecegiz bakalim.
Gecmiş olsun jescimm
Geçmiş olsun canim Allah acil şifalar versin
Geçmiş olsun jes
Geçmiş olsun jes Allah şifa versin
Geçmiş olsun jes Allah acil şifalar versin inşallah
Gecmis olsun cnm tez vakitte iyileşin inşallah
Geçmiş olsun canım yaa çabucak geçirin inşallah
JES Geçmiş olsun allah şifa versin
Cam kaplarda saklasan Bonus? Yine de oluyor mu? Nasıl muhafaza ediyorsun?Minik kahverengi susama benzeyen böceklerden gördüm yine erzak dolabının üstünde çıldırtıcaklar beni bi baktım galete unu böceklenmiş
Ya ben kaç kere temizledim epeydir bişey yoktu bunuda yakın zamanda almışım yani ayyy
Geçmiş olsun canımKizlar bebegimde bende cok hastayiz ondan bana bulaştı sanirim. Ne olur dua edin bize. Yarina randevu aldik gidecegiz bakalim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?