Hocam arkadaşımız ağlıyodu onu eğlendiriyoduk bizde yoksa aç idim yani.Akşam yine yemek konuşulmuş
Okumayacağım arada önemli mesajlarda varsa üzgünüm
teşekkür ederimGünaydın, enerjimiz bol olsun
Genel işler var. Odağım banyo/tuvalet
Yemek neden konuşulmuyor?
Çok geçmiş olsun. Allah şifa versin
Akşam saatleri nefis istiyor o an oluyor olmuyor hem de sağlıklı değil. Konuşuldukça çoğu kişi geç saatlerde yemek yiyor çünkü:)Günaydın, enerjimiz bol olsun
Genel işler var. Odağım banyo/tuvalet
Yemek neden konuşulmuyor?
Çok geçmiş olsun. Allah şifa versin
Hocam arkadaşımız ağlıyodu onu eğlendiriyoduk bizde yoksa aç idim yani.
Birde yarına yapacağımız yemekleri didik
Günaydın mutlu haftalar9 ocak ödevi
Battaniye yıkamak.
Mutfak masa sandalyelerini silmek.
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
JES
@Teyocan
golgefeslegeni
@Levaiz
@Teneffus Zili
Efser
@N u r
@Selizay
@Tiniminimavihanim
@penyez83
@sweetgirlcandy
@Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
@Kitapkontesi
Saricivcivcikcik
@Kukrim
@Nane limon kokusu
@paeneperfectus
@mimesis
@Hemsirecik
@ATTRAENTE
74FRIDA
@Jou
@Tenceresiz kaldim anne
@Verafly
Tubismavis
@Ssevincli
Oriana
Gecmiş olsun jescimmKizlar bebegimde bende cok hastayiz ondan bana bulaştı sanirim. Ne olur dua edin bize. Yarina randevu aldik gidecegiz bakalim.
Geçmiş olsun canim Allah acil şifalar versinKizlar bebegimde bende cok hastayiz ondan bana bulaştı sanirim. Ne olur dua edin bize. Yarina randevu aldik gidecegiz bakalim.
Geçmiş olsun jesKizlar bebegimde bende cok hastayiz ondan bana bulaştı sanirim. Ne olur dua edin bize. Yarina randevu aldik gidecegiz bakalim.
Geçmiş olsun jes Allah şifa versinKizlar bebegimde bende cok hastayiz ondan bana bulaştı sanirim. Ne olur dua edin bize. Yarina randevu aldik gidecegiz bakalim.
Geçmiş olsun jes Allah acil şifalar versin inşallahKizlar bebegimde bende cok hastayiz ondan bana bulaştı sanirim. Ne olur dua edin bize. Yarina randevu aldik gidecegiz bakalim.
Bonusum sana da geçmiş olsunUyudum biraz saat kaç olmuş öyle üşüyodum ki tel çaldı ona kalktım sesimi duyan diyo çok mu kötüsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?