JES Canım çok geçmiş olsun tostosumuzda sende biran önce toparlanirsiniz İNŞAALLAH
Geçmiş olsun canım
geçmiş olsun canım neyiniz var şuu inatla geçip gitmek bilmeyen salgın mıı ?Kizlar bebegimde bende cok hastayiz ondan bana bulaştı sanirim. Ne olur dua edin bize. Yarina randevu aldik gidecegiz bakalim.
Cok teşekkürederim canim.geçmiş olsun canım neyiniz var şuu inatla geçip gitmek bilmeyen salgın mıı ?
turkiye gazetesi aboneliginden mi ne cikinca annem de onun robotunu almisti10 yıldır acura diye bir tansiyon aleti kullanıyorum bimden almıştım canavar
mutfak masa sandalyelerini silmeyi aldim mumkin degil battaniyr kurumaz9 ocak ödevi
Battaniye yıkamak.
Mutfak masa sandalyelerini silmek.
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
Teneffus Zili
Efser
@N u r
@Selizay
Tiniminimavihanim
@penyez83
sweetgirlcandy
Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
@Kitapkontesi
Saricivcivcikcik
@Kukrim
@Nane limon kokusu
@paeneperfectus
@mimesis
@Hemsirecik
@ATTRAENTE
74FRIDA
@Jou
Minik Duduklu Tencere
@Verafly
Tubismavis
@Ssevincli
@Oriana
Ellerine saglik harika görünüyor
Geçmiş olsun canımAllahim.mesajlari kacira kacira ilerliyorum bu tostosun hastaligi yuzunden
Swetim kaloriferler varya canavar oldu canavar55 ustu calisinca direk el yakiyor zaten. Ben bazen 60 yapiyorum gece uyaninca. Bazende 45 gun içinde degisiyor
Ben Altusa şans vereceğimEvet canim hepsine baktım eledim vestel ve arcelik kaldi. Ikisinden birini alcaz muhtemelen arcelik gibi druyor.
Daha iyileri de var tabi ama işte ucuk fiyatlar.
Topiğee şu şekilde giriş yapayımmm sabahtan beridir yazdım yazacağım derken şekil bu
Bakiyim bu altusa da canim evet tabi yan ürünleri de iyi oluyor genelde.Ben Altusa şans vereceğimSaricivcivcikcik dediğim gibi bekonun yan ürünü gayet iyiydi tv de klima da ben beğendim.
Hatta araştırma yaparken youtube da gördüm iyiydi yorumlar.
Vesteli de birinde gördüm çok memnunda kurutma makinesinden.
Arçelikte her türlü iyi sayılır.Evimde bi tek klima arçelik ama maşallah şimdilik iyi gidiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?