- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.851
- 548
Geçmiş olsun canimSelamlar
Tüm hastalara Allahtan acil şifalar diliyorum. Bende de ateş/baş ağrısı ile başladı bakalım. Ev derli toplu. Bir çorba yaptım yatak istirahatindeyim
Aynen öyle burası da öyle sanki ocakta değiliz. Ama soğuk da var ... Neyseki gündüz kapatıyorm doğalgazı ..Evet ya kar yok bu kuraklık ne olacak böyle kalkıyorum güneş var ocak ayında
Geçmiş olsun canımSelamlar
Tüm hastalara Allahtan acil şifalar diliyorum. Bende de ateş/baş ağrısı ile başladı bakalım. Ev derli toplu. Bir çorba yaptım yatak istirahatindeyim
Geçmiş olsun canım.Selamlar
Evet bendimGünaydın kızlar cümleten gecmis olsun herkes hasta
Teneffus Zili canım sen miydin direksiyon sınavına başvuruyu kacirdik diyen? Ne yaptiniz onu?
Ayy rüyamda ehliyetim gecersiz sayilmis baştan sınava gireceksin diyolar direksiyon sinavinda güzergahı karistiriyorum falan butun gece onunla ugrastim ama nasil stres olmuşum kendimi sıkmisimaklıma sen geldin sonra
Çok geçmiş olsun canımMerhaba kızlar...
Kötü geçirdik geceyi oğlum ateşliydi kustu bayağ 5 kere uykudan sıçrayarak uyandı uyuyamadık tabi.
Seruma götürmüştük bu yüzden ateşi şimdilik düştü umarım çıkmaz inş.
Kahvaltı hazırladım markete gidip ekmek aldım biraz atıştırdık iştah yok.
Sebze alacaktım ama yoktu patates haşlayıp kavuracaktım.
Kusunca batan her şeyi önden lavaboda çitiledim makinaya attım,birazdan asacağım.
Lavaboyu çamaşır suyuyla yıkadım.
İşlere devam inş.
Öyle canım yaşadım biliyorum.Gerçekten çocuklar bebişler mahfoldu şu virüslerden.Sağol canım. Boğazım vücudum özellikle. Ben böyle ağrı görmedim ya ilaçlar kesmiyor çok az hafifletiyor sadece.
Sağol gölgecim Allah razı olsun.Çok geçmiş olsun canım
Bebeğim çok şık hastalanıyor, tam iyileşti derken yine yine hastalanıyor.Nerelerdesin?
GnydnGünaydın
Hoşgeldin canım
Hoşgeldin canım
Bizde öyle tam iyileşiyoruz derken tekrar başa dönüyoruz rabbim herkese şifalar versinBebeğim çok şık hastalanıyor, tam iyileşti derken yine yine hastalanıyor.
Ek gıda işi de zorluyor, bazen çok mutsuz hissediyorum hiç birşey yapasim yok
Üzücü olan doğalgazı kapatacak derecede olması havanın. Varsın yağsın da açalım zira bu kuraklık çok daha vahim sonuçlara sebep olacak.Aynen öyle burası da öyle sanki ocakta değiliz. Ama soğuk da var ... Neyseki gündüz kapatıyorm doğalgazı ..
Kuralkk ve zam kapıda .. Allah muhafaza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?