Geçmiş olsunuyuyordim annem uyandirdi deorem oldu sallandiniz mi diye hic anlamadim sallandigimizi
Ohhh miss şifa olsunKara lahana misirr ekmeği yoğurt :)
Yarında balkk tatlı .. salata
Amin insaAllah teşekkür ederimEk gida süreci çok ayrı bi telaş zaten gerçekten yemeyen çocuk zor oluyor inşallah hepsi en kısa zamanda düzene girerler
Misir ekmegi gördüm sankiKara lahana misirr ekmeği yoğurt :)
Yarında balkk tatlı .. salata
BendeMisir ekmegi gördüm sankibayilirim
Ellerine sağlık canim menü güzel
Hepinize ellerine saglik diyesim geliyor o kadar hoş ki menülerDünden karışık dolma, çiğköfte ve çorbam var. Bi meze yaparım. Kolay gelsin afiyet olsun herkese
Teşekkür ederim sizinde ellerinize sağlıkHepinize ellerine saglik diyesim geliyor o kadar hoş ki menüler
Neyse ellerine sağlık kardes. Bu bahsi kapatıyorum yine çeneme vurdu acliktan
Anaa çok iyi birkaçını ezberlesem yeter
Ben de şimdi bunları ariyordum
Biz fiii tarihinde böyle kodlarda emoji yapartık o sistem kalktı şimdi bugün deneyince baktım varmışAnaa çok iyi birkaçını ezberlesem yeter
Tel donup duruyor kkye girince 2 gündür ya sizde de öyle mi? Bakim var diye mi böyle ki ben de mi problem?
En çok şu yere kendi atıp gülenim kodunu bulalımBen de şimdi bunları ariyordum
Hastalandıklarında iştahları da azalıyor geçecek InşallahBebeğim çok şık hastalanıyor, tam iyileşti derken yine yine hastalanıyor.
Ek gıda işi de zorluyor, bazen çok mutsuz hissediyorum hiç birşey yapasim yok
Keskee yakın olsanizda hep beraber yeesek kizlarTubismavis var mı özel bir tarif bende deneyebilirim
Pek birşey yapasım yok.Akşam menüleri neler hanımlar
Allah kolaylık versin benim çocuklarım da böyle.Amin Allah razı olsun, Rabbim size de şifalar versin.
Allah kolaylık versin yemeyen çocuk gerçekten çok zor.
Benim bebeğim sütümü hiç tutmadı, mama ile beslendi hep. Daha sonra mama reddi başladı kg kaybı oldu. Raporlu mama kullanıyoruz birkaç aydır.
Şu an ek gıda ağırlıklı ilerliyoruz ama bu defa da katı+ pütürlü yemiyor. Verdiğim zamanda kusuyor. Zaten çok iştahsız, türlü oyunlarla yediriyorum.Çok yoruldum :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?