Düzenli Evimiz & Hayatımız

Selamlar

Tüm hastalara Allahtan acil şifalar diliyorum. Bende de ateş/baş ağrısı ile başladı bakalım. Ev derli toplu. Bir çorba yaptım yatak istirahatindeyim

Bebeğim çok şık hastalanıyor, tam iyileşti derken yine yine hastalanıyor.
Ek gıda işi de zorluyor, bazen çok mutsuz hissediyorum hiç birşey yapasim yok

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin tüm hastalara.

Allah beterinden korusun ama gerçekten gidisat iyi değil ocak ayını ortaladik daha yağmur yok
Çok üzücü ver ürkütücü. Rahmetinden mahrum kalıyoruz Rabbimin oturup düşünmek lazım ne oluyor da bu haldeyiz diye.

Amin Allah razı olsun, Rabbim size de şifalar versin.
Allah kolaylık versin yemeyen çocuk gerçekten çok zor.
Benim bebeğim sütümü hiç tutmadı, mama ile beslendi hep. Daha sonra mama reddi başladı kg kaybı oldu. Raporlu mama kullanıyoruz birkaç aydır.
Şu an ek gıda ağırlıklı ilerliyoruz ama bu defa da katı+ pütürlü yemiyor. Verdiğim zamanda kusuyor. Zaten çok iştahsız, türlü oyunlarla yediriyorum.Çok yoruldum :/

Üzücü olan doğalgazı kapatacak derecede olması havanın. Varsın yağsın da açalım zira bu kuraklık çok daha vahim sonuçlara sebep olacak.
Aynen öyle hastalık kol geziyor etrafta artı kuraklık daha korkuncu şimdi açtım doğalgazı evde herkes hasta ... Rabbim muhafaza eylesin.....

Üzücü olan doğalgazı kapatacak derecede olması havanın. Varsın yağsın da açalım zira bu kuraklık çok daha vahim sonuçlara sebep olacak.
Aynen öyle. Burada ilkbahar havası var resmen, hava güneşli.
Kardeşim geçen sene atandığı zaman Ağrı'ya birlikte gitmiştik metrelerce kar vardı şu an hiç yok. Aynı şekilde bitliste de kar insan boyunu aşardı fakat şu an yalnızca dağlarda var. Rabbim rahmetini esirgemesin

Yarından itibaren ful yagmur gözüküyor umarım yağmur yagar .
Çamaşırlar asıldı
bulaşık Makinesi boşaltıldı
Yemeğim hazır bı de mısır ekmegi yapicam okadar
..
Şimdi kahve Zamani
Amin amin.
Kolay gelsin, mısır ekmeği tarifini istesem

Ek gida süreci çok ayrı bi telaş zaten gerçekten yemeyen çocuk zor oluyor inşallah hepsi en kısa zamanda düzene girerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…