Allah beterinden korusun ama gerçekten gidisat iyi değil ocak ayını ortaladik daha yağmur yokÜzücü olan doğalgazı kapatacak derecede olması havanın. Varsın yağsın da açalım zira bu kuraklık çok daha vahim sonuçlara sebep olacak.
Selamlar
Tüm hastalara Allahtan acil şifalar diliyorum. Bende de ateş/baş ağrısı ile başladı bakalım. Ev derli toplu. Bir çorba yaptım yatak istirahatindeyim
Merhaba kızlar...
Kötü geçirdik geceyi oğlum ateşliydi kustu bayağ 5 kere uykudan sıçrayarak uyandı uyuyamadık tabi.
Seruma götürmüştük bu yüzden ateşi şimdilik düştü umarım çıkmaz inş.
Kahvaltı hazırladım markete gidip ekmek aldım biraz atıştırdık iştah yok.
Sebze alacaktım ama yoktu patates haşlayıp kavuracaktım.
Kusunca batan her şeyi önden lavaboda çitiledim makinaya attım,birazdan asacağım.
Lavaboyu çamaşır suyuyla yıkadım.
İşlere devam inş.
Bebeğim çok şık hastalanıyor, tam iyileşti derken yine yine hastalanıyor.
Ek gıda işi de zorluyor, bazen çok mutsuz hissediyorum hiç birşey yapasim yok
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin tüm hastalara.Selam kızlar hasta olanlara acil şifalar
hayırlısıyla kar yağsa mikroplar kırılsa
benim evde karantina gibi mübarek
eşim hasta kayinpeder hasta
Biz oglusla aynı odada çok şükür simdilik bizde bisey yok ev hastane gibi
Kemikli et koydum düdüklüye güzel bi çorba yaparım iyi gelir inşallah
Çok üzücü ver ürkütücü. Rahmetinden mahrum kalıyoruz Rabbimin oturup düşünmek lazım ne oluyor da bu haldeyiz diye.Allah beterinden korusun ama gerçekten gidisat iyi değil ocak ayını ortaladik daha yağmur yok
Cok doğru ne denilebilir eskilerin lafı ahir zaman böyle heraldeÇok üzücü ver ürkütücü. Rahmetinden mahrum kalıyoruz Rabbimin oturup düşünmek lazım ne oluyor da bu haldeyiz diye.
Rabbim güç kuvvet versinİçim dar süpürge ortada içimden gelmiyor bir gayret kalksam
Benimde makine boşalacak sobanın başında cücük gibi kaldım eriniyomİçim dar süpürge ortada içimden gelmiyor bir gayret kalksam
Bugün yemek bile yapasım yokAkşam menüleri neler hanımlar
Aynı bende makarna salata yapıcam allahtan bügün eşim kolay şey istediBugün yemek bile yapasım yokçocuklar tavuklu makarna istiyorlardı ondan yaparım belki.
Amin Allah razı olsun, Rabbim size de şifalar versin.Bizde öyle tam iyileşiyoruz derken tekrar başa dönüyoruz rabbim herkese şifalar versin
Ben ek gıdayı bıraktım sürekli reddediyor
Yoğurt,meyve,sebze püresi öyle gidiyoruz doktorda zorlama istediği zaman güzelce yicek diyor bende şaşırdım kaldım
Aynen öyle hastalık kol geziyor etrafta artı kuraklık daha korkuncu şimdi açtım doğalgazı evde herkes hasta ... Rabbim muhafaza eylesin.....Üzücü olan doğalgazı kapatacak derecede olması havanın. Varsın yağsın da açalım zira bu kuraklık çok daha vahim sonuçlara sebep olacak.
Aynen öyle. Burada ilkbahar havası var resmen, hava güneşli.Üzücü olan doğalgazı kapatacak derecede olması havanın. Varsın yağsın da açalım zira bu kuraklık çok daha vahim sonuçlara sebep olacak.
Iyi oglenlerHayırlı sabahlar tüm hastalara şifa diliyorum
Eki Görüntüle 3189236
@kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
@Teneffus Zili
Efser
@N u r
@Selizay
@Tiniminimavihanim
@penyez83
@sweetgirlcandy
@Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
K Kitapkontesi
@Saricivcivcikcik
@Kukrim
@Nane limon kokusu
@paeneperfectus
@mimesis
@Hemsirecik
@ATTRAENTE
@74FRIDA
@Jou
@Tenceresiz kaldim anne
Queenpisi
Tubismavis
Ssevincli
@Oriana
Kara lahana misirr ekmeği yoğurt :)Akşam menüleri neler hanımlar
Amin amin.Yarından itibaren ful yagmur gözüküyor umarım yağmur yagar .
Çamaşırlar asıldı
bulaşık Makinesi boşaltıldı
Yemeğim hazır bı de mısır ekmegi yapicam okadar
..
Şimdi kahve Zamani
Dünden karışık dolma, çiğköfte ve çorbam var. Bi meze yaparım. Kolay gelsin afiyet olsun herkeseAkşam menüleri neler hanımlar
Ek gida süreci çok ayrı bi telaş zaten gerçekten yemeyen çocuk zor oluyor inşallah hepsi en kısa zamanda düzene girerlerAmin Allah razı olsun, Rabbim size de şifalar versin.
Allah kolaylık versin yemeyen çocuk gerçekten çok zor.
Benim bebeğim sütümü hiç tutmadı, mama ile beslendi hep. Daha sonra mama reddi başladı kg kaybı oldu. Raporlu mama kullanıyoruz birkaç aydır.
Şu an ek gıda ağırlıklı ilerliyoruz ama bu defa da katı+ pütürlü yemiyor. Verdiğim zamanda kusuyor. Zaten çok iştahsız, türlü oyunlarla yediriyorum.Çok yoruldum :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?