Amin canim insallah.hani bişey olmadikca iyice gözünde buyür insanin.insallah tez vakitte burda tasıniyorum yazarimKötü söz sahibinindir..
Allah işlerinizi kolaylaştırsın canım.Kendini çok üzme lütfen.Elbet bi çözüm yolu bulursunuz.
Amann. Böylesine gorgusuzz terbiyesiz hadsiz kadın hiç takma bile vicdani yokmuş de geç sen vicdanenn rahatsin zaten gerisi boşIyi geceler kizlar .once etiket yapacaktim ama baktim herkes hasta .herkese bol sifalar diliyorum.hepinize teker teker gecmis olsun
Evi toparlamaya baslarken ev sahibi kadin aradi esimi.bi beddualar ediyorki sormayin.
Insallah aldigimiz evde yüzümüz bir gün olsun gülmesinmis.mutlu mesut oturamayalımmıs.neler neler.bir kelime bile bizi dinlemeden kapatti tlfnu.
4tane evi var hepsi miras kalmis.ama bizim var yok yıllarin alin teriyle kazandıgımiz 1 tane evimize neler söylüyor.ne merhametsiz ne vicdansiz insanlar.
Benim yerimde olsa napacakmis acaba evimden kira bile alamıyorum. Cok zoruma gitti.kalbim resmen aciyor aklima geldikce.
Ya ben istemezmiyim yarin sabah ezaninda bu evi boşaltmayı
Allah'ıma sıgınıyorum.insallah benden sonra öyle bi kiraci gelirki beni mumla arar.
Bazi insanlarin dinide imanıda para olmus kızlar
Neyse kovulduğum evin salonu ve mutfagini süpürdüm
Banyo lavobosunu yikayip aynasini sildim
Wc ve lavoba yikadim
Camasir topladim katlayip yerlestirdim
Tekrar camasir yikayip astim
Bul.mak.bosalttim yine doldu birazdan yine çalıştıracam.sofralar çırpıldı
Tozları aldim
Çocuklarla bol muhabbet sohbet
Çocuklara krep yaptim
Allah'ım herkesi ferahliga kavustursun
Amin
Insallah canim.ev sahibimde ,kiracımda bize zulmetmeye yemin etmişler....Amann. Böylesine gorgusuzz terbiyesiz hadsiz kadın hiç takma bile vicdani yokmuş de geç sen vicdanenn rahatsin zaten gerisi boş
Gelen gideni aratıyor bolelerine emin ol cnm Rabbim büyük ....
Hiç sikms canını
Yok be yaramıyor normalde Airfeyde koku yoktu yetişsin diye tüpte de yaptım o mafetti .. kesin neyse ki şimdi mis gibi çamaşır suyu oldu her tarafBiz de ayda yılda bi balık yaptık kokusu bikaç gün kaldı sanki.
Hatta ocakta limon kaynattım cezvede işe yaramadı.
Aynen canımInsallah canim.ev sahibimde ,kiracımda bize zulmetmeye yemin etmişler....
Olsun Allah büyük o herseyi biliyor
Amin canim benimAynen canımkendini uzmene bile değmez desemdd olmicak biliyorum.... Rabbim ferahlık versin
Dene kuzum valla güzel oldu ..... Çok güzel pişirdiAllah razı olsun canım benimbende hiç yapmadım bi deneyim diyorum balığı güzel olmuştur eminim
Amin canim insallahAllah yardımcın olsun canım. İnşallah bi an önce çözülür..
İnsanlar cok paragoz gerçekten..
Doğru söze ne denirTopiğe tatlısını alan koşuyordu bu gözler ne ilgiç kombinasyonlar gördü
Biri de ihlamuruyla kuşburnuyla gelmedi
Nezaket gösterme ben hamarat filan degilimCanimm keskeee keskeee ..... Kalbimdesiniz ama hepiniz çok sağol Jesimmm
Benimki aslında yoğunluğu azaltmak
Gün içersinde nefes almaya çalışmak
Hepiniz ayrı ayrı hamaratsiniz...
Nezaket gösterme ben hamarat filan degilim
Aşkolsun tiniiGetirem mi pıçaaaakkk ama benim totomu kesmeyeceennn
Ben o pıçaağın yerine çiçek veririm tuğbişim yaAşkolsun tinii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?