Düzenli Evimiz & Hayatımız

Airfryer de mi yapıyorsun kaçırdım ben dün soruyordun

Airfryer de mi yapıyorsun kaçırdım ben dün soruyordun
Evet canisi olsun yaptım gitti
Herşey hazır herkrsin gelmesini bekliyorm gibi bişi ... Bakalm Allah utandırmasın inşallah
Sana da çok geçmiş olsun canisi inşallah hemen iyileştirir

Çok zor be minik valla. Bu ağrının sürekli olması gerçekten zor. Rabbim yardımcın olsun
bende 22 yasindan beri var iste o agri

22 den once de coculugimda hep belim agriyor demisim ama kimsenim umrunda olmamis

İkiside kötü canım. Omurilikte olan sorunlar ameliyatsız iyileşmiyor bazen ameliyatlarda risk oluyor.
Her türlüsü zor

İkiside kötü canım. Omurilikte olan sorunlar ameliyatsız iyileşmiyor bazen ameliyatlarda risk oluyor.
Her türlüsü zor
cekmeyen bilmiyor be bonus ...
esimden biliyorim fitigi her turly halti yapiyor cok kisa donemli agrilar cekiyor bir kac gunluk dikkat ederse yine sorun yok normalde

ama bendeki omurluk bak mesel simdi arabadayim belim kalcam hep agri iicnde yagmur yagdi sizliyor her yanim
.hani ben hep uazmiyorum yoksa her gun agrili bazen tutukluluk hali oliyor ama agri hep var :/

Herşey hazır herkrsin gelmesini bekliyorm gibi bişi ... Bakalm Allah utandırmasın inşallah
Allah razı olsun canım benim bende hiç yapmadım bi deneyim diyorum balığı güzel olmuştur eminim

Misafir mi gelecekti canım?
O heyecani seninle ben de yaşadım su an

Hayırlı akşamlar canımlar çok stresli dönemlerden geçiyorum, o yüzden uğrayamıyorum, özledim sizi nasılsınız
Çok şükür bu günümüze canım. genel olarak topikçe hastalıklar ile mücadele ediyoruz. Salgın malum.. Neden stresli bir dönemdesin

Topiğe tatlısını alan koşuyordu bu gözler ne ilgiç kombinasyonlar gördü
Biri de ihlamuruyla kuşburnuyla gelmedi
Nazarlara geldi bu topik o kadar kişi izliyor ki
Sorma hiç efserimm hepimiz döküldük Ben hep kuru dut kaynatıp içtim

İyi mi akşamlar?
Selamlar güller ve dudaklar

Yaptıklarımı yazayım:
Sabah rutinleri
Kahvaltı, mutfak temizliği
Petek temizliği
Evi süpürdüm, sildim, toz aldım
Börek sardım
Haşhaşlı çörek yaptım
Tatlı yaptım
Sağ sol toparlamaca temizlik düzen
Akşam yemeği, bulaşık

An itibariyle mutfaktan çıktım. Belim falan koptu bugun.
Misafir hazırlığımı epey kolayladım iyi oldu.
Şimdi çocukları yatırıp çay içeceğim.

Topiğimize nazar duası edeyim bari bir de
Hastalara şifa
Dertlilere deva efendim hoş kalın, hoşça kalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…