- 2 Ağustos 2013
- 38.464
- 129.778
- 798
Airfryer de mi yapıyorsun kaçırdım ben dün soruyordunSelam canlar yoğun tempo başladı ikinci seferi attım balıkların hızlı pişirdi gayet eltim tüp getirrcek ama gerek kalmicak sanırım
Sofram da hazır balkonds yavaş yavaş psiiyor acelen etmicem o kadar. Ama bakalmraporu gece yazarım
Evet canisiAirfryer de mi yapıyorsun kaçırdım ben dün soruyordun
bende 22 yasindan beri var iste o agriÇok zor be minik valla. Bu ağrının sürekli olması gerçekten zor. Rabbim yardımcın olsun
İkiside kötü canım. Omurilikte olan sorunlar ameliyatsız iyileşmiyor bazen ameliyatlarda risk oluyor.insallah dedigim gibi fitik cikar en kotu ihtimal ...gercekten bunu yazinca gaddar gibi gorulebilirim ama fitigin tedavisi var ama romatizmanin malesef omir boyu agri cekilecek sey degil
esimden biliyorim kendini zorladikca fitik agrisi oluyor yoksa normalde problemi yok
ama romatizma agrisi omurluk malesef
cekmeyen bilmiyor be bonus ...İkiside kötü canım. Omurilikte olan sorunlar ameliyatsız iyileşmiyor bazen ameliyatlarda risk oluyor.
Her türlüsü zor
Allah razı olsun canım benimEvet canisiolsun yaptım gitti
Herşey hazır herkrsin gelmesini bekliyorm gibi bişi ... Bakalm Allah utandırmasın inşallah
Sana da çok geçmiş olsun canisiinşallah hemen iyileştirir
Misafir mi gelecekti canım?Evet canisiolsun yaptım gitti
Herşey hazır herkrsin gelmesini bekliyorm gibi bişi ... Bakalm Allah utandırmasın inşallah
Sana da çok geçmiş olsun canisiinşallah hemen iyileştirir
Canim inşallah önemli bir şey çıkmaz sonucunAllah razı olsun canım benimbende hiç yapmadım bi deneyim diyorum balığı güzel olmuştur eminim
Allah yardımcın olsun canım. İnşallah bi an önce çözülür..Amin canim amin
Nasıl bi duruma düştüm bende anlamadim
Efo iyilesiyim ilk seni keseceğim ulanTatlı yasak zaten çok yiyip bağışıklıkları düştü olacağı buydu
Portakal suyu sıkalım birde
Kurban oliyim bıcağını sterlize etEfo iyilesiyim ilk seni keseceğim ulan
Çok şükür bu günümüze canım. genel olarak topikçe hastalıklar ile mücadele ediyoruz. Salgın malum.. Neden stresli bir dönemdesinHayırlı akşamlar canımlarçok stresli dönemlerden geçiyorum, o yüzden uğrayamıyorum, özledim sizi nasılsınız
Amin aminCanim inşallah önemli bir şey çıkmaz sonucun
Doktora yapıyorum canım, tezle ilgili zordayım.Çok şükür bu günümüze canım. genel olarak topikçe hastalıklar ile mücadele ediyoruz. Salgın malum.. Neden stresli bir dönemdesin
RABBİM yar ve yardımcın olsun kolaylıklar diliyorumDoktora yapıyorum canım, tezle ilgili zordayım.
Nazarlara geldi bu topik o kadar kişi izliyor kiTopiğe tatlısını alan koşuyordu bu gözler ne ilgiç kombinasyonlar gördü
Biri de ihlamuruyla kuşburnuyla gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?