Abla bol bol sirke limon bal iç. Ben onun sayesinde hemen geçiriyorum inşallah faydası olur sana daGünaydınBu gün işe geldim biraz daha iyiyim boğazlarım halen kötü
İçtim ama ne bileyim canım ya 4 gündür geçmedi bol bol bol su içiyorum şuanAbla bol bol sirke limon bal iç. Ben onun sayesinde hemen geçiriyorum inşallah faydası olur sana da
Ya fena yakalanmılsın o zaman. Ben boğazım gıcıklanmaya başladı mı hemen içiyorum artmadan geçiyor şükürİçtim ama ne bileyim canım ya 4 gündür geçmedi bol bol bol su içiyorum şuan
Allah sifa versin ..hic baktirdin mi nedir ne degildir diye cocukken hep ip atladik oyun oynadikya bence ondan degildirGeçmiş olsun canım.Allah şifa versin
Ama ben de böyleyim biraz.
Bacaklarım,kollarım, kalçam, belimde ağrı genelde oluyor.
Böyle masaja falan ihtiyaç duyuyorum.
Hep var çocukken de bacaklarım çok ağrırdı hatırlıyorum lastik atlardım etkisi vardı tabi.
Yazili sinav dimi bahsettigin canım?Sağol canısı ama dün yazamadım ama sınav tarihi yaklaşıyor heyecan yaptım ben.
Abim geçti mesaj attı, bakalım 3 kişiyiz
Benim sınav da bu ay sonunda ben de heyecanlıyım İnşAllah tek seferde geçerizSağol canısı ama dün yazamadım ama sınav tarihi yaklaşıyor heyecan yaptım ben.
Abim geçti mesaj attı, bakalım 3 kişiyiz
cekmeyen bilmiyor be bonus ...
esimden biliyorim fitigi her turly halti yapiyor cok kisa donemli agrilar cekiyor bir kac gunluk dikkat ederse yine sorun yok normalde
ama bendeki omurluk bak mesel simdi arabadayim belim kalcam hep agri iicnde yagmur yagdi sizliyor her yanim
.hani ben hep uazmiyorum yoksa her gun agrili bazen tutukluluk hali oliyor ama agri hep var :/
GünaydınBu gün işe geldim biraz daha iyiyim boğazlarım halen kötü
Evet bende katılıyorum canım dün içtim sirke limon boğazım daha iyidi sabah hamdolsun. Ateşi de düşürüyor sanirim ona bağladım ateşimin düşmesiniAbla bol bol sirke limon bal iç. Ben onun sayesinde hemen geçiriyorum inşallah faydası olur sana da
Allah razı olsun canım belim sıkıntılı zaten ama romantizmaya baktırmadım ama gebelikte yada normalde kan verilince çıkmıyor mu romantizma olsa çıkar diye düşünüyorum.Allah sifa versin ..hic baktirdin mi nedir ne degildir diye cocukken hep ip atladik oyun oynadikya bence ondan degildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?