Gelmiş iki gözümün çiçeği
İyiyim canım ne iyi ne kötü ama en çok kötüye yakın ayy yazarken güldüm yaBonus sen nasıl oldun?
İnşallah canımBenim sınav da bu ay sonunda ben de heyecanlıyım İnşAllah tek seferde geçeriz
Sıraya dizsin hızarla toplu toto kıyım yapsınMalzeme çok neetsin bir taneJES Hanki birine yetsin
Bugün akşam menüm mercimekli köfteCumartesiye misafirim var kıymetli ve iştahlı olanlardan ❤
Rulo börek, kıymalı poğça
Mercimek köftesi, bir çeşit salata
Etimek tatlısı, browni kurabiye
Zeytinyağlı yaprak sarma
İyi değil mi ya bence bunları yaparsam çok eyi
Tu tu maşallahYok be yaramıyor normalde Airfeyde koku yoktu yetişsin diye tüpte de yaptım o mafetti .. kesin neyse ki şimdi mis gibi çamaşır suyu oldu her taraf
Bı güzel sildim Domestos ve cif jel heryer ile camları baya bı sure açtım temizlik bitene kadar ancak içime sindi
Bide mutfakta yıkadım onunda kokusu vardı şimdi o da gitti zaten bi de yerleride dip köşe sildim daha ne ...
Gayet iyi kararındaCumartesiye misafirim var kıymetli ve iştahlı olanlardan ❤
Zeytinyağlı yaprak sarma
Bende uğraşıyorumBir demlik çayı bitirdim kalkabilirim
Cumartesi size ışınlanmak istiyorumCumartesiye misafirim var kıymetli ve iştahlı olanlardan ❤
Zeytinyağlı yaprak sarma
Bizim bir arkadaş anlatırdı ,köylerinde deli bir adam varmış ,ramazan da işte bir yerlerde çıkınca milletin karşısına ağzında sigara sorarmış kaç gün kaldı ramazanın bitmesine diye,cevabı verinceler oo yemüşüz bitirmüşük hadi dermiş sanki onlarla birlikte tutuyormuş gibiRamazanı birlikte yeriz biraz dişimizi sıkarsak günler kavuşur
Teyo ben de yazacaktım artık nerelerde diye .Allah ferahlık versin işin gücün rast gitsinHayırlı akşamlar canımlarçok stresli dönemlerden geçiyorum, o yüzden uğrayamıyorum, özledim sizi nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?