Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ben tek günde bütün evi yapardım cam kapı perde dip köşe mutfak, madalya takan olmadı. Parça parça yapınca temizlik yapmışım gibi gelmezdi:)

Ne güzel böyle insanlar hepimizin hayatına lazım. Bir ara gassal hanımların videolarını izliyordum youtube dan biraz fazla abartınca bıraktım. Herkesin yapabileceği bir meslek değil.

Ah kuzum kendini yyıpratma ne yaparsan yap nankör insanları memnun edemezsin kardeşimin hayatı gibi geliyor hayatın okuduğum herşeyde bu kadar mı benzer diyorum yaşınız da yakın 31 yaşında oda

Kendim için bir şeyler yapmaya başlamak iyi hissettirdi. Daha yolun başındayım ertelediğim o kadar çok şey var ki. En ufak olumsuzluğa tahammülsüz hale geldim böyle derin bir kuyuda debelenip duruyordum. Biliyorum sebeplerini ama başedebilmek için hep tek başıma mücadele ettiğimi gördüm. Negatif,kötü, boş,cahil insanlar hep olacak, olumsuzluklar ,aksilikler hep olacak. Mesele benim bunlarla başedebilme seviyem. Çocukluk çağı insanın özünü oluşturuyor bazı kalpler daha hassas maalesef ve altından kalkmaya çalıştıkça daha çok kırılıyor. Geçmişin geleceği gölgelede bırakmasına izin vermemek lazım. Dünya da çok daha büyük sorunları olan insanları düşünmek lazım. Ağlayıp sızlanmak kolay olan, zor olan ayağa kalkıp bir şeyler yapmaya çalışmak.

Dün masajı nı okuyunca ertelediğim bir konuda adım attım bende vesile oldun bana da

Ben tek günde bütün evi yapardım cam kapı perde dip köşe mutfak, madalya takan olmadı. Parça parça yapınca temizlik yapmışım gibi gelmezdi:)
İşte bana da öyle geliyor ama artık öyle yapacam sanırım sık sık antibiyotik kullanmak zorunda kalıyorum sonra. ..

Ah kuzum kendini yyıpratma ne yaparsan yap nankör insanları memnun edemezsin kardeşimin hayatı gibi geliyor hayatın okuduğum herşeyde bu kadar mı benzer diyorum yaşınız da yakın 31 yaşında oda
Kardeşine de Allah yardım etsin canım herkesin zor bı sekilde hayatı bu da bizim imtihanımiz ne yapalım ....
Bı daha bu kadar yıpratmak istemiyorum kendimi bakalm iyilesiyim de planlı parça parça yapmaya alışmak istiyorum denjldigi gibi negonun madalya kimse takmıyor
İhtiyarlar zor olunca bı de ,1 saat dil döktüm demin işte susmuyor konususnca da suçlusun
Nötr kalmaya çalışıyorm ki bu sene dahafazla huzur çok şükür

İşte bana da öyle geliyor ama artık öyle yapacam sanırım sık sık antibiyotik kullanmak zorunda kalıyorum sonra. ..

Ev yoğurdu ye bol bol antibiyotiğin bıraktığı hasarı tedavi eder barsaklarında , dikkat et kendine kuzum çok gençsin daha o vücut lazım sana, sarma temizliğe falan, oyalanacak seni dinlendirecek bir meşgale edin kendine, canının kıymetini bil, Rabbim sağlıklı , güzel ömür versin inş

Sağol canım Allah razı olsun hepimize inşallah
Aynen yormadan temiz kalmayı başarmam lazım .... .
O kadar haklısınız ki dicek kelime bulamiyorum zaten bisiler düzene girmesi lazım kendime yazık ediyorum en çok da

sabah kahvalti yaptik
cocuklari gonderdim
hemen kofte yaotim cocuklarin cantansini hazirladim
esimin tstili olmasi dolayisiyla bugun hep onunla gecti
sonra kursa gittim diktigim seyi evde unuttugum icin oturdum sadece kumas kestirdim
esimle kumas almaya ciktik balik vs aldik
baliktan sonra mutfagi kirkladim kapaklari falan sildim
buzdolabini sildim
tezgah ustu komple camasir suyu ile temizlendi heryer
kahve yanina un helvasi yaptim keyfimi de yaptim adam cocuklari alip evdeki bayat ekmeklerle havuzdaki ordekleri doyurmaya gitti bende kk keyfi yapiyorim

Yabancı misafir olursa bizde ayrı oluruz canım.
Olaki oturmak zorunda olsam aşırı huzursuz olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…