Ben tek günde bütün evi yapardım cam kapı perde dip köşe mutfak, madalya takan olmadı. Parça parça yapınca temizlik yapmışım gibi gelmezdi:)Ah ah nego anlatsam roman olur... Artık bosverdim
Sadece kendim için çabalıyorum.bi bakıma ama artık yormadan yavaş yavaş yapcam posta posta gerekirse bı daha birden böyle yüklenmicem .....
Şu bir hafta rutin islerdeyim artık..
Ne güzel böyle insanlar hepimizin hayatına lazım. Bir ara gassal hanımların videolarını izliyordum youtube dan biraz fazla abartınca bıraktım. Herkesin yapabileceği bir meslek değil.Yemiyorlarmış evet arkadaş anlattı, memleketten gelen tereyağını yiyorlarmış sadece hemşeri olduğumuz için yağımızda sorun yok, margarin bende sokmuyorum eve umarım rahat ederler. Bu konuştuğumuz arkadaşımda yeni girdi hayatıma, eşimin iş arkadaşının hanımı, o kadar çok şey öğrendim ki ondan, en sevdiğim tarafları kimsenin dedikosunu yapmıyorlar, herkes işinde gücünde, sohbetler çok tatlı geçiyor. Bu iki hanımda meslek olarak gassallık yapıyorlar, çok derin tecrübeleri var hayatla ilgili, ilkiyle tanıştığımda çok keyif aldım evlerimizde yakın gidip geliyoruz birbirimize şimdi gelecek olanı da seveceğime eminim, güzel geçer inşallah
Ah kuzum kendini yyıpratma ne yaparsan yap nankör insanları memnun edemezsin kardeşimin hayatı gibi geliyor hayatın okuduğum herşeyde bu kadar mı benzer diyorum yaşınız da yakın 31 yaşında odaAh ah nego anlatsam roman olur... Artık bosverdim
Sadece kendim için çabalıyorum.bi bakıma ama artık yormadan yavaş yavaş yapcam posta posta gerekirse bı daha birden böyle yüklenmicem .....
Şu bir hafta rutin islerdeyim artık..
Dün masajı nı okuyunca ertelediğim bir konuda adım attım bende vesile oldun bana daKendim için bir şeyler yapmaya başlamak iyi hissettirdi. Daha yolun başındayım ertelediğim o kadar çok şey var ki. En ufak olumsuzluğa tahammülsüz hale geldim böyle derin bir kuyuda debelenip duruyordum. Biliyorum sebeplerini ama başedebilmek için hep tek başıma mücadele ettiğimi gördüm. Negatif,kötü, boş,cahil insanlar hep olacak, olumsuzluklar ,aksilikler hep olacak. Mesele benim bunlarla başedebilme seviyem. Çocukluk çağı insanın özünü oluşturuyor bazı kalpler daha hassas maalesef ve altından kalkmaya çalıştıkça daha çok kırılıyor. Geçmişin geleceği gölgelede bırakmasına izin vermemek lazım. Dünya da çok daha büyük sorunları olan insanları düşünmek lazım. Ağlayıp sızlanmak kolay olan, zor olan ayağa kalkıp bir şeyler yapmaya çalışmak.
Bı iyileşeyim bende lesliye baslicam yine ...Egzersiz yaptim uzun aradan sonra geberiyorum
İşte bana da öyle geliyorBen tek günde bütün evi yapardım cam kapı perde dip köşe mutfak, madalya takan olmadı. Parça parça yapınca temizlik yapmışım gibi gelmezdi:)
Kardeşine de Allah yardım etsin canımAh kuzum kendini yyıpratma ne yaparsan yap nankör insanları memnun edemezsin kardeşimin hayatı gibi geliyor hayatın okuduğum herşeyde bu kadar mı benzer diyorum yaşınız da yakın 31 yaşında oda
İşte bana da öyle geliyorama artık öyle yapacam sanırım sık sık antibiyotik kullanmak zorunda kalıyorum sonra. ..
Çok şükür toparladımGenel temizlik yaptığına göre daha iyisin
Allah razı olsunn PinhoşumAnkara gördüm sanki
Oyy haydi hayırlısı tinnoş. Kalbinize göre olsun ne isterseniz
Şifa olsunnn kuzucuummRabbim hepimize şifa versin....neyseki kalabalık degildi çabuk bitti
Sağol tinimmAllah razı olsunn PinhoşumEvet Ankaraydı görev yerimiz orayla vedalaşıp yeni başlangıçlara
Şifa olsunnn kuzucuummgeçmiş olsunnn
Sağol canımEv yoğurdu ye bol bol antibiyotiğin bıraktığı hasarı tedavi eder barsaklarında , dikkat et kendine kuzum çok gençsin daha o vücut lazım sana, sarma temizliğe falan, oyalanacak seni dinlendirecek bir meşgale edin kendine, canının kıymetini bil, Rabbim sağlıklı , güzel ömür versin inş
Bugun bulasık makinesi temızleyıcısı ile beraber onu temızledım. Buzdolabı sebzelik kısmını silip düzenledim13 ocak ödevi
Buzdolabı temizlemek.
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Teneffus Zili
@Efser
@Selizay
Tiniminimavihanim
penyez83
@sweetgirlcandy
@Pinhan
_ASTRAL_
@O1deren87
@Kitapkontesi
@Saricivcivcikcik
@Kukrim
Nane Limon Kabugu
@paeneperfectus
@mimesis
@Hemsirecik
ATTRAENTE
@74FRIDA
@Jou
Minik Duduklu Tencere
@Verafly
Tubismavis
@Ssevincli
Oriana
ya odevler icime mi doguyor nedir ben bugun bunu yaptim13 ocak ödevi
Buzdolabı temizlemek.
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Teneffus Zili
@Efser
@Selizay
Tiniminimavihanim
penyez83
@sweetgirlcandy
@Pinhan
_ASTRAL_
@O1deren87
@Kitapkontesi
@Saricivcivcikcik
@Kukrim
Nane Limon Kabugu
@paeneperfectus
@mimesis
@Hemsirecik
ATTRAENTE
@74FRIDA
@Jou
Minik Duduklu Tencere
@Verafly
Tubismavis
@Ssevincli
Oriana
Bildirimleri unutmayın diyodum cevaplaya bastım baktım nego yazıyor saniyesinde geri bastımNereye yazdın yine gideyim de bulayım
Her burun akıntısına öksürüğe doktora gidilmez diyor gitmiyorum bende zaten onu diyorNe bakımdan bilinç ben var anlamamak
Yabancı misafir olursa bizde ayrı oluruz canım.Sağol Negom
İnsanları üzmemek, misafirimi gönül hoşluğu ile göndermek benim için çok önemli
Ben tesettürlü değilim ama olan ve kurallarına riayet eden dostlarıma saygıdan öte büyük bir sevgim var, ayrı meclislerde oturma durumu benim çevremde, ailemde hiç olmadı, bununla yeni tanışıyorum. Tesettürlü çok dostumuz var ama onların hiç böyle bir talebi olmadı, ilk kez başıma geliyor o yüzden bir telaş yaptım :))) ama eşim tecrübeli bu konuda gerilme hiç erkeklere ben servis yapacağım hanımlara sen, ben alışkınım idare ederim seni dedi bakalım güzel bir tecrübe olacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?