- 8 Nisan 2017
- 57.304
- 307.956
- 698
esimin de bu yuksek cikti doktor demis hastalik atlattin mi yoo farkinda olmadan atlatmis olabilirim demis bizimki de cok bilinclidirDr a gittim geldim.
Antibiyotik verdi bişey geçirmişsin kalmış boğazında dedi.
Bilinçli hasta dediler bana bekleme süresinden sonra gittiğim için.
He dedim içimden bilinçten geberiyorum
Yanlış yere şey ettim ben ya bi oraya bi buraya yazıncaBacım benim ev hiç düzenli değil çok yanlış yerdeyim
Bir sizi turladımmmm geri gidiyorummnn
Kız bu sefer düzgün kullan ilacını bak takip edicemRabbim hepimize şifa versin....neyseki kalabalık degildi çabuk bitti
bende yeni geldim uyuyacagim demistim onlar kapidan cikarken uykum acildi kk da buldum kendimiBir sizi turladımmmm geri gidiyorummnnsen napıyonn tenceresiiz miniğim
Tamamdır bonusum kullancam halim berbat gözlerim sis vaziyetteKız bu sefer düzgün kullan ilacını bak takip edicem
.Gözlerim benimde fena inş yarına daha iyi oluruz.Tamamdır bonusum kullancam halim berbat gözlerim sis vaziyettekendime gelmem lazım ...
Bonusum yok bu sefer bitirmem kulaklara bile vurmuş iltihabı zor geçer bu sefer 5 günlük vermiş antibiyotik zaten bu akşamda baslicam saat 11 de icicem.Gözlerim benimde fena inş yarına daha iyi oluruz.
İyileşsen bile o antibiyotik biticek
Nasıl 5 günlük 10 tane mi var içinde?Bonusum yok bu sefer bitirmem kulaklara bile vurmuş iltihabı zor geçer bu sefer 5 günlük vermiş antibiyotik zaten bu akşamda baslicam saat 11 de icicem
İnşallah sende toparlarsin bonusum ...
Yok canımLoram bişi mi kaçırdımneden tikaniyormuydun ....
Diyorum nerden taniyorum başım döndüBacım benim ev hiç düzenli değil çok yanlış yerdeyim
Nasıl boğazınBen yine yatıyorum
Aynı ya anca yarına hafifler heralde.Nasıl boğazın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?