Düzenli Evimiz & Hayatımız

Rabbim hepimize şifa versin....neyseki kalabalık degildi çabuk bitti
Doktor haklı hiç durmuyorsun her gün ayrıntılı yapıyorsun. Sürekli yemekli misafirin var camlar açık iş yaptığına eminim daha hastalığı anlatamadan ceryanda kalıp kendini kötü ediyorsun.
Bu günlerini çok ararsın kaç yaşındasın bilmiyorum ama eskiden yaptığım temizlikler şimdi boyun fıtığı ellerde uyuşma ağrılar olarak döndü bana. Değmez kafa dağıtmak için yaptığını da anlıyorum bende öyleydim kafam attıkça hırslı hırslı temizlik yapardım. İleride çocuklarının sağlıklı bir annesi olsun istiyorsan kendini paralamayı bırakmalısın.

O kadar haklısın ki...
Ben mesela negom ne zamandır tanıyorsun hiç temizlik için yiprandigimi gördün mü

Haklısın negom camlar açık yapıyorum doğru valla boyun fıtığı var zaten ... Durdu Cok şükür baya bı ağrısı zaman zaman kısa süreli yokluyor 32 yaş negom hem kafa dagitmak hemde artık düzenli değilsim kafasından çıkmak negom ya ancak bu sene beğenmiş hanfendi hemde böyle bı iş hoşuma gitti ... Ama iyileşene kadar dinlenme moduna takilcam ... Çok yordum kendimi bu hafta
..

Senin düzenli olmadığına kimse inanmaz o kadın kötülüğünden söylüyor boşuna kendini paralıyorsun

Çok güzel menü şimdiden eline sağlık bereketli olsun. Bizde ayrı oturuyoruz inceliğini takdir ettim bu arada

Sağol Negom
İnsanları üzmemek, misafirimi gönül hoşluğu ile göndermek benim için çok önemli
Ben tesettürlü değilim ama olan ve kurallarına riayet eden dostlarıma saygıdan öte büyük bir sevgim var, ayrı meclislerde oturma durumu benim çevremde, ailemde hiç olmadı, bununla yeni tanışıyorum. Tesettürlü çok dostumuz var ama onların hiç böyle bir talebi olmadı, ilk kez başıma geliyor o yüzden bir telaş yaptım :))) ama eşim tecrübeli bu konuda gerilme hiç erkeklere ben servis yapacağım hanımlara sen, ben alışkınım idare ederim seni dedi bakalım güzel bir tecrübe olacak inşallah

Senin düzenli olmadığına kimse inanmaz o kadın kötülüğünden söylüyor boşuna kendini paralıyorsun
Ah ah nego anlatsam roman olur... Artık bosverdim
Sadece kendim için çabalıyorum.bi bakıma ama artık yormadan yavaş yavaş yapcam posta posta gerekirse bı daha birden böyle yüklenmicem .....
Şu bir hafta rutin islerdeyim artık..

Yakın akraba kardeşler eşleri falan oturuyoruz ama uzak akraba arkadaş oturmuyoruz bizde. Aynen erkeklere erkekler servis yapıyor çok da güzel oluyor bu yönden :) senin misafirin helal gıda ürünleri kullanıyordur muhtemelen yazdığına göre. Pasta malzemesi vs bunları da özel alanlar var, margarin vs asla yemiyorlar.

Yemiyorlarmış evet arkadaş anlattı, memleketten gelen tereyağını yiyorlarmış sadece hemşeri olduğumuz için yağımızda sorun yok, margarin bende sokmuyorum eve umarım rahat ederler. Bu konuştuğumuz arkadaşımda yeni girdi hayatıma, eşimin iş arkadaşının hanımı, o kadar çok şey öğrendim ki ondan, en sevdiğim tarafları kimsenin dedikosunu yapmıyorlar, herkes işinde gücünde, sohbetler çok tatlı geçiyor. Bu iki hanımda meslek olarak gassallık yapıyorlar, çok derin tecrübeleri var hayatla ilgili, ilkiyle tanıştığımda çok keyif aldım evlerimizde yakın gidip geliyoruz birbirimize şimdi gelecek olanı da seveceğime eminim, güzel geçer inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…