- 13 Ağustos 2020
- 15.689
- 89.098
- 598
- 32
Simdik çıktım sağlık ocağından .. kulaktada. Başlamış iltihap doktor beğenmedim dedi doktorumuz iyi biri Allah'tan ,ddaha çok diblen yat diyor ama zor dedim hocambakalm iyi ilaçla rverdim dedi umarım iyi gelri ıhlamur da demliyorum herşeyin hayırlısı
Doktor haklı hiç durmuyorsun her gün ayrıntılı yapıyorsun. Sürekli yemekli misafirin var camlar açık iş yaptığına eminim daha hastalığı anlatamadan ceryanda kalıp kendini kötü ediyorsun.Rabbim hepimize şifa versin....neyseki kalabalık degildi çabuk bitti
Vayyyy kardeşim benimSelaam Kardeşiniz artık tikanmadan yürüyor
O kadar haklısın ki...Doktor haklı hiç durmuyorsun her gün ayrıntılı yapıyorsun. Sürekli yemekli misafirin var camlar açık iş yaptığına eminim daha hastalığı anlatamadan ceryanda kalıp kendini kötü ediyorsun.
Bu günlerini çok ararsın kaç yaşındasın bilmiyorum ama eskiden yaptığım temizlikler şimdi boyun fıtığı ellerde uyuşma ağrılar olarak döndü bana. Değmez kafa dağıtmak için yaptığını da anlıyorum bende öyleydim kafam attıkça hırslı hırslı temizlik yapardım. İleride çocuklarının sağlıklı bir annesi olsun istiyorsan kendini paralamayı bırakmalısın.
Ay hiç bu kadar beklemiyordum sesleri ya4 kere girdim
1 hafta sonra dedi ama tanıdık birini bulcaz bugün bakalımSonuçlar ne zaman çıkayyy
Haklısın negom camlar açık yapıyorum doğru valla boyun fıtığı var zaten ... Durdu Cok şükür baya bı ağrısı zaman zaman kısa süreli yokluyor 32 yaş negom hem kafa dagitmak hemde artık düzenli değilsim kafasından çıkmak negom ya ancak bu sene beğenmiş hanfendi hemde böyle bı iş hoşuma gitti ... Ama iyileşene kadar dinlenme moduna takilcam ... Çok yordum kendimi bu haftaDoktor haklı hiç durmuyorsun her gün ayrıntılı yapıyorsun. Sürekli yemekli misafirin var camlar açık iş yaptığına eminim daha hastalığı anlatamadan ceryanda kalıp kendini kötü ediyorsun.
Bu günlerini çok ararsın kaç yaşındasın bilmiyorum ama eskiden yaptığım temizlikler şimdi boyun fıtığı ellerde uyuşma ağrılar olarak döndü bana. Değmez kafa dağıtmak için yaptığını da anlıyorum bende öyleydim kafam attıkça hırslı hırslı temizlik yapardım. İleride çocuklarının sağlıklı bir annesi olsun istiyorsan kendini paralamayı bırakmalısın.
Geçmiş olsun bonusum sana daDr a gittim geldim.
Antibiyotik verdi bişey geçirmişsin kalmış boğazında dedi.
Bilinçli hasta dediler bana bekleme süresinden sonra gittiğim için.
He dedim içimden bilinçten geberiyorum
Bende beyin mr cekilmistim çok zordu gerçekten ....4 kere girdim
Loram bişi mi kaçırdımSelaam Kardeşiniz artık tikanmadan yürüyor
PuhhhO kadar haklısın ki...
Ben mesela negom ne zamandır tanıyorsun hiç temizlik için yiprandigimi gördün mü
Dat dat dat dat dut dıt dıt dıt vııııııınnnnnAy hiç bu kadar beklemiyordum sesleri ya
1 hafta sonra dedi ama tanıdık birini bulcaz bugün bakalım
Senin düzenli olmadığına kimse inanmaz o kadın kötülüğünden söylüyor boşuna kendini paralıyorsunHaklısın negom camlar açık yapıyorum doğru valla boyun fıtığı var zaten ... Durdu Cok şükür baya bı ağrısı zaman zaman kısa süreli yokluyor 32 yaş negom hem kafa dagitmak hemde artık düzenli değilsim kafasından çıkmak negom ya ancak bu sene beğenmiş hanfendi hemde böyle bı iş hoşuma gitti ... Ama iyileşene kadar dinlenme moduna takilcam ... Çok yordum kendimi bu hafta
..
Çok güzel menü şimdiden eline sağlık bereketli olsun. Bizde ayrı oturuyoruz inceliğini takdir ettim bu arada
Ah ah nego anlatsam roman olur... Artık bosverdimSenin düzenli olmadığına kimse inanmaz o kadın kötülüğünden söylüyor boşuna kendini paralıyorsun
Yakın akraba kardeşler eşleri falan oturuyoruz ama uzak akraba arkadaş oturmuyoruz bizde. Aynen erkeklere erkekler servis yapıyor çok da güzel oluyor bu yönden :) senin misafirin helal gıda ürünleri kullanıyordur muhtemelen yazdığına göre. Pasta malzemesi vs bunları da özel alanlar var, margarin vs asla yemiyorlar.Sağol Negom
İnsanları üzmemek, misafirimi gönül hoşluğu ile göndermek benim için çok önemli
Ben tesettürlü değilim ama olan ve kurallarına riayet eden dostlarıma saygıdan öte büyük bir sevgim var, ayrı meclislerde oturma durumu benim çevremde, ailemde hiç olmadı, bununla yeni tanışıyorum. Tesettürlü çok dostumuz var ama onların hiç böyle bir talebi olmadı, ilk kez başıma geliyor o yüzden bir telaş yaptım :))) ama eşim tecrübeli bu konuda gerilme hiç erkeklere ben servis yapacağım hanımlara sen, ben alışkınım idare ederim seni dedi bakalım güzel bir tecrübe olacak inşallah
Bacım benim ev hiç düzenli değil çok yanlış yerdeyimYanlış yere yazmışım ayy
Hadi bakalımm iyi sonuçlar al inşAy hiç bu kadar beklemiyordum sesleri ya
1 hafta sonra dedi ama tanıdık birini bulcaz bugün bakalım
Yakın akraba kardeşler eşleri falan oturuyoruz ama uzak akraba arkadaş oturmuyoruz bizde. Aynen erkeklere erkekler servis yapıyor çok da güzel oluyor bu yönden :) senin misafirin helal gıda ürünleri kullanıyordur muhtemelen yazdığına göre. Pasta malzemesi vs bunları da özel alanlar var, margarin vs asla yemiyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?