Korkutma beni bacim yaBenim ilk gittigim dr anlamadi ne oldugunu, sonraki de gec kalmissin demistibu yaşta sagirda olduk
Gelicekler canım haber vermedik ki bilmiyolar hasta olduğumu zatenBonus misafirin gelecek mi?
Ay efserim çok fenayım yaaaa geceden beri kusuyorum ishal bulantıAferin.... kemal sunal repliğiyle
Sen noddle mi yemiştinAy efserim çok fenayım yaaaa geceden beri kusuyorum ishal bulantıyediğimden mi oldu geçen hafta ablamla yeğenim de oldu 1 gün sadece böyle salgın varmış ondan mı anlamadım. Ayağa kalkamıyorum midem bulanıyor ter boşanıyor resmen
Keşke iptal etseydin yaaaGelicekler canım haber vermedik ki bilmiyolar hasta olduğumu zaten
Fincanına aşık olduğum
EvetSen noddle mi yemiştin
Son tüketim Tarihine bir baksaydın
Orta kulak enfeksiyonuna benziyor. Antibiyotik tedavisi veriyorlar. Bir süre duyamıyorsun sonra zamanla eski haline geliyor. Çok geçmiş olsunDoktora bebe icin gittim ben daha gitmedin bonusum.
Benim komple gitti tatta orta halli. Oksurukte var.
Ama sag kulak muhtemelen ciddi bir sorunu var fena agriyor.
Simdi evde degilim yarın döneceğiz yapayim dediğini.
Çok geçmiş olsun. Nane limon iyi gelir, denemediysenAy efserim çok fenayım yaaaa geceden beri kusuyorum ishal bulantıyediğimden mi oldu geçen hafta ablamla yeğenim de oldu 1 gün sadece böyle salgın varmış ondan mı anlamadım. Ayağa kalkamıyorum midem bulanıyor ter boşanıyor resmen
Kıııızzz bizde ne hikayeler varAttraente çok değişik bir misafir tecrübesi yaşayacaksın ben de heyecanlandım nedense
Gassal olmaları çok heyecanlandırdı beni. Değişik tecrübelerinden bahsederlerse bizimle de paylaşırsan sevinirim.
Youtube da bir gassal ablanın anlattıklarını dinlemiştim geçenlerde, inanılmaz etkilendim. Allahım.. Anlatamam. Çok güzel bir sohbetti.
Çok ince düşüncelisin tebrik de ediyorum ayrıca seni.
Ben de tesettürlüyüm, yakın akrabalarımızla kardeş eşleriyle, samimi olduklarımızla yeriz birlikte. Çaya gelen giden bir tık uzak insanlarsa, dikkat ediyorlarsa da genelde mutfağa gelirler kadınlar, orada ağırlarım.
Evim 3+1 ve ikisi çocuklara ait zaten. Başka odam yok. Allahtan mutfak geniş,masa var. İdare ediyoruz.
Ben kıyafetime dikkat ediyorum, gerisine çok da edemiyorum karşıdaki insanlara bağlı hareket ediyorum açıkcası
İnşallah ağız tadıyla güzel geçer geceniz.
Menünü de sevdim, Allah bereket versin.
Misafir 10 kısmetiyle, bereketiyle gelir 9unu bırakır gidermiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?