Düzenli Evimiz & Hayatımız

Aferin.... kemal sunal repliğiyle
Ay efserim çok fenayım yaaaa geceden beri kusuyorum ishal bulantı yediğimden mi oldu geçen hafta ablamla yeğenim de oldu 1 gün sadece böyle salgın varmış ondan mı anlamadım. Ayağa kalkamıyorum midem bulanıyor ter boşanıyor resmen

Günaydın mutlu ve sağlıklı haftasonlari

2 makine çamaşırım ve ütüm var
Doktora bebe icin gittim ben daha gitmedin bonusum.

Benim komple gitti tatta orta halli. Oksurukte var.

Ama sag kulak muhtemelen ciddi bir sorunu var fena agriyor.

Simdi evde degilim yarın döneceğiz yapayim dediğini.
Orta kulak enfeksiyonuna benziyor. Antibiyotik tedavisi veriyorlar. Bir süre duyamıyorsun sonra zamanla eski haline geliyor. Çok geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun. Nane limon iyi gelir, denemediysen

Kıııızzz bizde ne hikayeler var
Bizim eşlerimizde bu sektörle ilgili bir ben farklı iş yapıyorum. Bizde sohbet bu konularda iş gereği. Hanımlardan biri ile zaten görüşüyorum önceden tanıyorum onu bu yeni gelecek olanı da seveceğim eminim. Dünyanın en zor işlerinden birini yapıyorlar ve bu çok derin ve sarsılmaz bir itikat gerektiriyor, idare edilebilecek bir iş değil yani can-ı gönülden yapacaksın ya da hiç yapmayacaksın. İnançları kadar insana saygı ve sevgileri de büyük, o kadar özenli yapıyorlar ki işlerini ve seve seve. Ben onları tanıyınca şuna kesin emin oldum, bu dünyada kalbi çok güzel insanlar var, Rabbim onların hatrına veriyor bu kadar nimeti. Anlatılmaz bir işleri var ama konu derin tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…