Niye kendine yükleniyorsun herkes her şeyi başarmak zorunda değil. 96 da ehliyet aldım, yıllarca araç kullandım, 2017 de bir kaza geçirdim ve ondan sonra kullanmamaya karar verdim. Benim için aşamayacağım bir travma değildi ama hayır dedim kendimi bunun için yormayacağım. Sen bir evin direğisin, emeğinle yüreğinle bir aileyi ayakta tutan kadınsın. Aile olmak böyle günler için tabi ki destek olacaklar size bunu muhtaçlık olarak görme. Geçecek bu günler lütfen yüklenme kendine lütfenMerhaba iyi akşamlar. Dün uğrayamadım siteye. Bugün de anca girebiliyorum.
Bugün eşimle oturup konuştuk artısıyla eksisiyle tarttık. Kayınvalidemlere gitmeye karar verdik eşim biraz iyileşene kadar. Kayınpederim artık işten izin alamıyor. Her gün eşimin pansumana ve haftada bir de kontrole gitmesi lazım. Çok küçük bir ilçede oturuyoruz market bile birkaç tane. Mecburen şehre gitmek gerekiyor her şey için. Kapının önünde araba duruyor ama ben kendime güvensizliğim ve korkumdan dolayı kullanamıyorum. Beceriksizliğim yüzünden başkalarına muhtaç durumdayız. Kendime çok öfkeliyim bu sebeple.
Bugün ise;
Yatağı topladım,
Kahvaltı hazırladım,
Kahvaltıdan sonra mutfağı topladım, elde yıkanacakları yıkadım,
Kızımı aşıya götürdüm,
Valiz hazırladım,
Üç makina çamaşır yıkandı,
Bekleyen çamaşırları yerlerine yerleştirdim,
Mutfak bezleri yıkandı,
Mutfaktaki çöp kovasının kapağını yıkadım,
Banyonun çöpünü değiştirdim,
Diğer çöpleri ayarladım,
Buzdolabını temizledim(bilmeden ödevi yapmışım)
Dolaptaki sebze meyveleri ve bozulacak şeyleri ayarladım, kayınvalideme götüreceğim,
Mutfağı, salonu, koridorun yarısını ve banyoyu süpürdüm,
Kızımın dağıttığı çekmeceleri topladım,
Bulaşık makinasını çalıştırıp, boşalttım,
Tuvaleti ve lavaboyu temizledim,
Oyuncakları ve kitapları topladım.
Evi mümkün olduğunca toplu ve temiz bırakıp gitmek istiyorum. Gelince iyi bir temizlik yine yapmam gerekecek çünkü tam olarak kaç gün kalacağız belli değil.
A çok ayıpmıs her gelenede buyur denilirmiBacımsu deniline göre bu mide şerefsizi yedikce açılan şişen bir yapısı varmış gelene gidene heç yok neyin demezmiş XS S M L XL XXL XXXL Batal jimbo boylarda TLC örnekleri mevcut.
Sana ne lazım
Ayyy tam cinnetbaşma gelecekleri bilse
Ne yiyoruz
Mandalina falan yiyorum bi iki dilim patates falan midemde bi hoş
Yaaaa bugün cuma amaanoodle yedim şimdi bende
Siz şimdi naneyi yemediniz mi
O pasaklı kadın varya o benimDiyorum nerden taniyorum başım döndü
Tövbe estağfurullahO pasaklı kadın varya o benim
Korkma yavru 2 günde bir sey olmazKorkutma beni bacim ya2 gunde de gec kaldin demez ya. Napacagim da gidip bakalim zar yirtilsa veya sivi birikse dahi 2 günde zaten insanlar belirtileri anca anliyor.
Koca olan tahta mıTahta kemirmek serbest miNego
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?