Düzenli Evimiz & Hayatımız

Niye kendine yükleniyorsun herkes her şeyi başarmak zorunda değil. 96 da ehliyet aldım, yıllarca araç kullandım, 2017 de bir kaza geçirdim ve ondan sonra kullanmamaya karar verdim. Benim için aşamayacağım bir travma değildi ama hayır dedim kendimi bunun için yormayacağım. Sen bir evin direğisin, emeğinle yüreğinle bir aileyi ayakta tutan kadınsın. Aile olmak böyle günler için tabi ki destek olacaklar size bunu muhtaçlık olarak görme. Geçecek bu günler lütfen yüklenme kendine lütfen

Bacımsu deniline göre bu mide şerefsizi yedikce açılan şişen bir yapısı varmış gelene gidene heç yok neyin demezmiş XS S M L XL XXL XXXL Batal jimbo boylarda TLC örnekleri mevcut.
Sana ne lazım
A çok ayıpmıs her gelenede buyur denilirmi
Benimki normal boyutlarda,herseyi seven isteyen ama annesinin sus kızim obur olacan diye kizdıgı bi türden

Günaydın canlar dunbgece uyanıp uyudum devamlı ama iyiyim şükür
JES gecmis olsun kuzum umarım çabuk atlatırsın kulak da benim de sorunlu bKLm inşallah geçer arada balgamda çıkartıyorm afedersiniz umarım bu da geçer
.
Ev süpüruldu havalandi havalanıyor yemek pişiyor
Bulaşık Makinesi çalıştırıldı
Yataklar toplandi
Kuruyan camasirlar katlandı yerleştirildi
Yenisi asıldı
Yemek örtüleri yıkanıyor
Elde yıkancaklar yıkandı
Mutfağım toplu.
Ancak şimdi oturabildim
..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…