- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
Geçmiş olsun kuzuya Allah şifalar versin.Hayırlı akşamlar kızlar gelemedim bakamadım buralara herkes iyidir umarım
benim minik kuzu hastalandı influenza testi pozitif çıktı
Erken farkettikte çok şükür çabucak toparladı
Çok şükürHayırlı akşamlar kızlar gelemedim bakamadım buralara herkes iyidir umarım
Çok geçmiş olsun canım nasıl şimdi?Hayırlı akşamlar kızlar gelemedim bakamadım buralara herkes iyidir umarım
Her ihtimale karşı sen bit tarağıyla tara kızları şampuanda evde dursun uyy yazarken kaşındımÖyle mi yarın alayım ,iki kızın da sınıfında görülmüş
sagolasinGeçmiş olsun canım.
msj tekrariGeçmiş olsun canım.
Nasıl oldun minik?sagolasin
İsmini bilmiyorum ama kücuk sabuna yada nasil desem seker gibi.atarlarda var.kazaginin icine takiyoum.adam bunun kokusuna güve bile gelmez dedi.malesef bu sene hic olmadigi kadar yaygin bit.Öyle mi yarın alayım ,iki kızın da sınıfında görülmüş
daha iyiyim aksam ilik duş aldim o rahatlatti biraz birde ustune agri kesici aldim sagol bonusum sabah ki halime gore dipcik gibiyimNasıl oldun minik?
Çok severim bu ipleri. Bence çok güzelİyi geceler ❤
Kv çaya gelmişti. Dedim uzun zamandır şiş aldığım yok elime ipim var başlayamıyorum sen başla
Aha bu ipti çok sık küçük renkleri var ya en iyi düz örgü olacaktı. Ordan nasıl görünüyor acaba?
Eki Görüntüle 3192016
Yanda bi çıkıntı etmişim neden acaba
İyi geceler ❤
Kv çaya gelmişti. Dedim uzun zamandır şiş aldığım yok elime ipim var başlayamıyorum sen başla
Aha bu ipti çok sık küçük renkleri var ya en iyi düz örgü olacaktı. Ordan nasıl görünüyor acaba?
Eki Görüntüle 3192016
Yanda bi çıkıntı etmişim neden acaba
Renkler güzel örgüde muntazam görünüyor. İpin kalınlığına göre şiş ince gibi geldi. Yandaki çıkıntı ilk ilmeği alma şeklin değişmiş gibi duruyor. Yada oraya kadar kv mi ördü. Sonra sen devam ettiysen el değiştiği için olabilir o çıkıntı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?