Düzenli Evimiz & Hayatımız

Selamlar mutlu pazarlar
Depremle uyandık
Çok geçmiş olsun
Yarın yapılacaklar listemde
Elazığ'da oldu, 4.9 ama daha şiddetlisi sanki
Geçmiş olsun Allah esirgesin
Bence de direksiyon dersi almalısın. Kendine güvenin gelir, korkun gider. Sonrasında da hiç bekletmeden çık trafiğe. Yakın zamanda ben de ders aldım. Aktif sürüyorum artık. Allah kaza bela vermesin

Rüyamda üni sınavına girmisim tıp kazanmisim. Ben simdi hem evlilik hem cocuk hem okul nasıl yetiscem diye nasil stres oluyorum sonra basliyorum okula paso ders calisiyorum sabahlara kadar falan..
Butun gece aglayarak ders çalıştım cok yorgun uyandim
Hayır bir de tıp yani bitirmeye kalksam 10 yili bulacak uzmanligi osu busu. Ben ömrüm boyunca ders mi caliscam diye nasıl ağladım ama gece boyu şu an komik geliyor ama çok moralim bozuk uyandim hala modum yerlerde

Geçmiş olsun minik neyin var
benim adet agrilarim dogum sancisi gibi her seferinde 2 gun boyle oluyor sonra geciyor ...romatizma nerelerimde agri yapiyorsa adet dkneminde de ayni agrilari dogum sanculari esliginde cekiyorum normalde dizim de agri yok zorlarsam aciyordu o bile sgriyor bugun :/
Allah şifa versin canım
Sagolasin canim

Ayy kötü olmuş yaa niye öyle çok ağrın oluyor acaba her ay her ay zor olur

Ayy kötü olmuş yaa niye öyle çok ağrın oluyor acaba her ay her ay zor olur
hani evlenince gecer derler ya benim bu biraz iyi hali evlenmeden once yataga yatar aglardim agri kesici falan kullanirdim ama her ay olmuyor boyle her regl de degil

ara ara siddetli oluyor
suni sanci alanlar bilir topuktan kasiga kadar bacak karincalasir hissizlik olur dogum sancisi aninda o bile oluyor agrili zamanlarimda :/

Ne çektin sınavlardan cüvcüv

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…