- 8 Nisan 2017
- 57.304
- 307.982
- 698
Çok geçmiş olsunDepremle uyandık
Yarın yapılacaklar listemde15 ocak ödevi
Banyo temizlemek.
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Teneffus Zili
Efser
@Selizay
@Tiniminimavihanim
@penyez83
sweetgirlcandy
@Pinhan
_ASTRAL_
O1deren87
@Kitapkontesi
Saricivcivcikcik
Kukrim
@Nane limon kokusu
@paeneperfectus
@mimesis
@Hemsirecik
@ATTRAENTE
@74FRIDA
@Jou
Minik Duduklu Tencere
@Verafly
@Tubismavis
@Ssevincli
@Oriana
Geçmiş olsun Allah esirgesinElazığ'da oldu, 4.9 ama daha şiddetlisi sanki
Bence de direksiyon dersi almalısın. Kendine güvenin gelir, korkun gider. Sonrasında da hiç bekletmeden çık trafiğe. Yakın zamanda ben de ders aldım. Aktif sürüyorum artık. Allah kaza bela vermesinİçimi rahatlattın bonus çok teşekkür ederim ama sırf araba kullanamadığım için birçok konuda başkalarına muhtaç kalıyorum. Küçük bir ilçede oturuyoruz ama ev yerleşim yerine çok uzak. Arabasız markete gitmek imkansız. Çocuğu parka bile götüremiyorum. Canım bir şey istese akşama kadar eşimi beklemek zorunda kalıyorum. Bu sebeplerden dolayı moralim bozuluyor. Dediğin gibi birkaç direksiyon dersine bakar belki de.
Güzelce dinlen kendine bak kuzum iyileşene kadar yorucu işlere girişmeNego Bugün bi iş yapmıyorum negom dün çok yordum kendimi.
Kimsenin de umrunda olmadı bugün de kimse benim umrumda değil.
Güzelce dinlen kendine bak kuzum iyileşene kadar yorucu işlere girişme
Dinlen bonusumNego Bugün bi iş yapmıyorum negom dün çok yordum kendimi.
Kimsenin de umrunda olmadı bugün de kimse benim umrumda değil.
Geçmiş olsun minik neyin varNego dunden yemegimi uapmistim bugun sabahtan beri kivraniyorum agrilarla hic bir is uapmayacagim yatiyorum arada ugrarim :/
Allah şifa versin canımNego dunden yemegimi uapmistim bugun sabahtan beri kivraniyorum agrilarla hic bir is uapmayacagim yatiyorum arada ugrarim :/
benim adet agrilarim dogum sancisi gibi her seferinde 2 gun boyle oluyor sonra geciyor ...romatizma nerelerimde agri yapiyorsa adet dkneminde de ayni agrilari dogum sanculari esliginde cekiyorumGeçmiş olsun minik neyin var
Sagolasin canimAllah şifa versin canım
Ayy kötü olmuş yaa niye öyle çok ağrın oluyor acaba her ay her ay zor olurbenim adet agrilarim dogum sancisi gibi her seferinde 2 gun boyle oluyor sonra geciyor ...romatizma nerelerimde agri yapiyorsa adet dkneminde de ayni agrilari dogum sanculari esliginde cekiyorumnormalde dizim de agri yok zorlarsam aciyordu o bile sgriyor bugun :/
Sagolasin canim
hani evlenince gecer derler ya benim bu biraz iyi hali evlenmeden once yataga yatar aglardim agri kesici falan kullanirdim ama her ay olmuyor boyle her regl de degilAyy kötü olmuş yaa niye öyle çok ağrın oluyor acaba her ay her ay zor olur
Geçmiş olsunNego dunden yemegimi uapmistim bugun sabahtan beri kivraniyorum agrilarla hic bir is uapmayacagim yatiyorum arada ugrarim :/
Ne çektin sınavlardan cüvcüvRüyamda üni sınavına girmisim tıp kazanmisim. Ben simdi hem evlilik hem cocuk hem okul nasıl yetiscem diye nasil stres oluyorum sonra basliyorum okula paso ders calisiyorum sabahlara kadar falan..
Butun gece aglayarak ders çalıştım cok yorgun uyandim
Hayır bir de tıp yani bitirmeye kalksam 10 yili bulacak uzmanligi osu busu. Ben ömrüm boyunca ders mi caliscam diye nasıl ağladım ama gece boyuşu an komik geliyor ama çok moralim bozuk uyandim hala modum yerlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?