Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ne olduk bir bilsen doktor bisey yok dedi ginderdi. Yav bi test yapin bari. Sanki ceplerinden cikiyor. Özel hastane paramizla rezil olduk.

Doktor da dedi bogaz kulaga vurmus.

Merhabayın, yaptıklarımı yazayım.

Sabah yataklar toplandı
Kahvaltı, mutfak temizlendi
Dolap yüzeyleri, ocak her daim temiz, yazmıyorum bile
Ev süpürüldü
Tozlar alındı
Wc yıkandı
Çamaşır toplandı, katlanacak
Çocuklar doyuruldu
Simit yaptım ay müthiş oldu
Yemek yaptım
Mutfağı bir kez daha süpürdüm
* 1 kapı silindi
Şimdilik böyle.

İnstagramda bu yazı ile karşılaştım az evvel. Çok hoşuma gitti. Sizlerle de paylaşmak isterim.
Çalışan çalışmayan her arkadaşımı kucaklayarak

Sırayla yükleyememişim. Ama anlaşılır sanırım.

Eklentiler

• IMG_20230117_164933.webp
    35,6 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG_20230117_164908.webp
    52,1 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_20230117_164845.webp
    53,7 KB · Görüntüleme: 39
Ne olduk bir bilsen doktor bisey yok dedi ginderdi. Yav bi test yapin bari. Sanki ceplerinden cikiyor. Özel hastane paramizla rezil olduk.

Doktor da dedi bogaz kulaga vurmus.
Geçmiş olsun jes. Doktora söylenme gerçekten tahlilerde bir şey çıkmıyormuş. Görümcemler hastalandı aynı senin anlattığın gibi kan idrar ve sürüntü testi vermişler ailecek bir şey yok demiş doktor.

Bı kaç gün yemek derdim yok sanırım mutfağı temizlicem sabahtan da sadece salonu sil sipur yapcam camlara vs girişmicem
Dediğim gibi kendimi yormadan
Mutfak zaman aliyor o yüzden akşam yapcam ....
Geç kalktıkları için geç bitiyor gündüz isim kendime tasarruf yani,
2 gün sonra da camlara girişmeden diğer odalar sil supur hepsinde yatak var nasılsa rahat olcak zaten normalde supuruyordum aynısı olcak ek yapcam

Vesvese edip huylanma canım okumuşsun duanı etmişsin. Gelen kişinin kendi ağırlığıdır de, içini rahat ettir düşünme. İnşirah süresini de okuyabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…