- 19 Ekim 2021
- 7.301
- 31.019
- 498
Ne bliim burdaki doktor bant verdi ... Bantsiz vs denicem ya pes etmicem bu sefer olcakBant değil de bizim burda hap veriyorlardı gerçekten sigaradan tiksindiriyormuş öyle bir şey olsa aslında daha etkili olurdu belki
Çoğu zaman böyleyim
Etme lütfen bantları tak günde 10 tane mi içiyorsun 5 e düşür meselaYeniden denicem ... Pes etmicem...
Bant takılıyken içmek sakincaliymissEtme lütfen bantları tak günde 10 tane mi içiyorsun 5 e düşür mesela
Aaaa öyle mi bilmiyordumBant takılıyken içmek sakincaliymiss
Bantsiz denicem canım bakalm gerekirse takarım bantiAaaa öyle mi bilmiyordum
Çoğu zaman. Hangi kitap?
Ne olduk bir bilsen doktor bisey yok dedi ginderdi. Yav bi test yapin bari. Sanki ceplerinden cikiyor. Özel hastane paramizla rezil olduk.İnfuluenza mı oldunuz acaba? Çok ağır geçiyor o da. Bu şekilde sayılıdır yatağa düştüğüm anlıyorum nasıl zor olduğunu. Boğazın kulağına vurmuştur o da çok şiddetli ağrır zaten boğazdan kulağa doğru ağrı,tüm kemikler sızlıyor ah ah çok geçmiş olsun bir qn önce toparlanırsınız inşallah.
NegoooooooooYav yürü git ağzının tadını biliyorsun sanırdım bende pehhh
Çoğu zaman. Hangi kitap?
Geçmiş olsun jes. Doktora söylenme gerçekten tahlilerde bir şey çıkmıyormuş. Görümcemler hastalandı aynı senin anlattığın gibi kan idrar ve sürüntü testi vermişler ailecek bir şey yok demiş doktor.Ne olduk bir bilsen doktor bisey yok dedi ginderdi. Yav bi test yapin bari. Sanki ceplerinden cikiyor. Özel hastane paramizla rezil olduk.
Doktor da dedi bogaz kulaga vurmus.
Vesvese edip huylanma canım okumuşsun duanı etmişsin.Gelen arkadaşım evinde ağırlık var dedi
Nazar ayeti ayetel kürsü nas felak okudum eşiğe sirke sürdüm başka ne yapayım?
Vesveseli değil aslında ama ne bileyim bir huyladım esnemekten ağzım açık kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?