Sigara bırakanları açıp dinlesen mi etkili olur belkiBandı çıkardım ruhsal olarak çok kötü oldum yaaa azaltarak baslicam sanırım offf
Bulasiklar yerleşti .
Bulaşık Makinesi boşaltıldı
Valla bonusum neler izledim dinledim olmuyor dün kararliydim ama bugün 2 dk önce karar değiştiSigara bırakanları açıp dinlesen mi etkili olur belki
Canım benim bak bu saate kadar dayanmışsın yapabilirsin pes etme. Niye bırakmak istediğini düşün bırakınca kavuşacağını düşünRuhsal olarak etkiliyor değişik bişi oluyorum dayandım sabahtan bu yana ama olmadı işte azalticam azaltabildigim kadar artık bantlarda durcak lazım olursa kararlı olursam kullanırım ...
Pes etme hamilelik içinde lazım hem hamile kalınca doğum sonrası zaten içemeyeceksin şimdiden bırakman daha iyi.Ruhsal olarak etkiliyor değişik bişi oluyorum dayandım sabahtan bu yana ama olmadı işte azalticam azaltabildigim kadar artık bantlarda durcak lazım olursa kararlı olursam kullanırım ...
Hep düşündüm düşünüyorum da ama elimde olmuyor gerçekten ama olmuyor bı tane içtim az önce banti çıkarınca azalticam tek çare o şimdilik benim içinCanım benim bak bu saate kadar dayanmışsın yapabilirsin pes etme. Niye bırakmak istediğini düşün bırakınca kavuşacağını düşünLütfen içme
Evet ama değişik bişi işte olmuyor yaPes etme hamilelik içinde lazım hem hamile kalınca doğum sonrası zaten içemeyeceksin şimdiden bırakman daha iyi.
AyyyDün ağaçların tomurcuklandığını gördüm nasıl üzüldüm ocak ayında hepsi tomurcuklanmış
Ya aynı ben
Bir de kendimi hiçbir şeyden memnun olmuyor gibi hissediyorum. Halbuki şüküredecek çok şeyim var
Neden olmasın. Bırakanlar nasıl bırakıyor. Baştan böyle yapma lütfenOff sigarasiz olmicak sanrim yaçok mutsuzum ,..
Yeniden denicem ... Pes etmicem...Neden olmasın. Bırakanlar nasıl bırakıyor. Baştan böyle yapma lütfen
Bant değil de bizim burda hap veriyorlardı gerçekten sigaradan tiksindiriyormuş öyle bir şey olsa aslında daha etkili olurdu belkiValla bonusum neler izledim dinledim olmuyor dün kararliydim ama bugün 2 dk önce karar değişti
Bı tek sağlıklı beslenme de istikrarliim bakalm elbet ona da sıra gelcek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?