Düzenli Evimiz & Hayatımız

Namaz kıldım Kuran okudum.
Sohbet açtım.
Kahvaltı ,beslenme hazırladım.
Bulaşık makinesini boşalttım
Koltuk örtülerini makineye attım.
Evi topladım.
Yatakları düzelttim.
Tefsir okudum.
Yıkanan örtüleri taktım.
Evi süpürdüm.

Kahvaltı masasını topladım.
Mutfak camlarını balkon kapısını sildim.
Oturma odası camını balkon kapısını sildim.
Çocuklar geldi yemek verdim topladım.
Cam bezlerini kovasını yıkadım.

Namaz kıldım.
Evi yine süpürdüm yüz kere de süpürsem pürü pak olmuyor
Hazırlandım okuldan önce yürüdüm biraz kendime kalem, anahtarlık aldım.

Dünden yemeğim var yapmıycam yemek.

Sigara bırakanları açıp dinlesen mi etkili olur belki
Valla bonusum neler izledim dinledim olmuyor dün kararliydim ama bugün 2 dk önce karar değişti
Bı tek sağlıklı beslenme de istikrarliim bakalm elbet ona da sıra gelcek

Ruhsal olarak etkiliyor değişik bişi oluyorum dayandım sabahtan bu yana ama olmadı işte azalticam azaltabildigim kadar artık bantlarda durcak lazım olursa kararlı olursam kullanırım ...
Canım benim bak bu saate kadar dayanmışsın yapabilirsin pes etme. Niye bırakmak istediğini düşün bırakınca kavuşacağını düşün Lütfen içme

Ruhsal olarak etkiliyor değişik bişi oluyorum dayandım sabahtan bu yana ama olmadı işte azalticam azaltabildigim kadar artık bantlarda durcak lazım olursa kararlı olursam kullanırım ...
Pes etme hamilelik içinde lazım hem hamile kalınca doğum sonrası zaten içemeyeceksin şimdiden bırakman daha iyi.

Canım benim bak bu saate kadar dayanmışsın yapabilirsin pes etme. Niye bırakmak istediğini düşün bırakınca kavuşacağını düşün Lütfen içme
Hep düşündüm düşünüyorum da ama elimde olmuyor gerçekten ama olmuyor bı tane içtim az önce banti çıkarınca azalticam tek çare o şimdilik benim için

Pes etme hamilelik içinde lazım hem hamile kalınca doğum sonrası zaten içemeyeceksin şimdiden bırakman daha iyi.
Evet ama değişik bişi işte olmuyor ya içmemeye çalışacam yine pes etmedim kendimi hazirlicam bı şekilde ama işte o ruh halinden çıkamadım. Daha sanırım

Evi topladım oturma odası antre ve mutfağı süpürdüm
Klozeti lavaboyu ovdum yine banyoyu yıkadım
1 makine çamaşır attım astım
Bulaşık makinesini doldurdum çalıştırdım, boşalttım
Kardeşimle babam geldi onlarla vakit geçirdim
Şimdi mutfağa gidip yemek yapacağım

Valla bonusum neler izledim dinledim olmuyor dün kararliydim ama bugün 2 dk önce karar değişti
Bı tek sağlıklı beslenme de istikrarliim bakalm elbet ona da sıra gelcek
Bant değil de bizim burda hap veriyorlardı gerçekten sigaradan tiksindiriyormuş öyle bir şey olsa aslında daha etkili olurdu belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…