Hoşgeldinnnnn tinnosummm
Bene de kullanabilir miyim en çok moru amaRenkli kalemler aldım kendimeeee
Bandı çıkardım ruhsal olarak çok kötü oldum yaaa azaltarak baslicam sanırım offf
Bulasiklar yerleşti .
Bulaşık Makinesi boşaltıldı
Canim kendine yüklenme. Eğer dayanamayıp bir tane içsen bile her şeyi mahvetmis her sey bitmis gibi dusunme kaldigin yerden devam et.. alışkanlıkları değiştirme konusunda mukemmelliyetci olmamakta fayda var.Nedenini bilmiyorum ya yapamıyorum bu sigara konusunu off kendime kızıyorum
Hoşbulduk pamuğummmmHoşgeldinnnnn tinnosummm
Çalışkan arı mayam hoşbuldukTiniiimm hoşgeldin
Benm rahmetli babam bı anda bırakmıştı bı daha da icmedi ... .Bene de kullanabilir miyim en çok moru ama
Canim kendine yüklenme. Eğer dayanamayıp bir tane içsen bile her şeyi mahvetmis her sey bitmis gibi dusunme kaldigin yerden devam et.. alışkanlıkları değiştirme konusunda mukemmelliyetci olmamakta fayda var.
Bir de onun yerine bir şey koymak ise yariyor gibi.. babam aklına geldikçe çay iciyordu meselayıllar oldu birakali. Tabi ki o da çok zorlandi ilk zamanlar.
Mutfak dolaplarının yüzünü de silmiştim nasıl yazmamNamaz kıldım Kuran okudum.
Sohbet açtım.
Kahvaltı ,beslenme hazırladım.
Bulaşık makinesini boşalttım
Koltuk örtülerini makineye attım.
Evi topladım.
Yatakları düzelttim.
Tefsir okudum.
Yıkanan örtüleri taktım.
Evi süpürdüm.
Kahvaltı masasını topladım.
Mutfak camlarını balkon kapısını sildim.
Oturma odası camını balkon kapısını sildim.
Çocuklar geldi yemek verdim topladım.
Cam bezlerini kovasını yıkadım.
Namaz kıldım.
Evi yine süpürdüm yüz kere de süpürsem pürü pak olmuyor
Hazırlandım okuldan önce yürüdüm biraz kendime kalem, anahtarlık aldım.
Dünden yemeğim var yapmıycam yemek.
İnstagramda bu yazı ile karşılaştım az evvel. Çok hoşuma gitti. Sizlerle de paylaşmak isterim.
Çalışan çalışmayan her arkadaşımı kucaklayarak
Sırayla yükleyememişim. Ama anlaşılır sanırım.
Ulan pek tatlı geldin gözüme gel bi makas alim gelBene de kullanabilir miyim en çok moru ama
Herkes kendi hayatı penceresinden bakabiliyor maalesefİnstagramda bu yazı ile karşılaştım az evvel. Çok hoşuma gitti. Sizlerle de paylaşmak isterim.
Çalışan çalışmayan her arkadaşımı kucaklayarak
Sırayla yükleyememişim. Ama anlaşılır sanırım.
Ama bu paylaşım sadece ev hanımlarıyla ilgili.Herkes kendi hayatı penceresinden bakabiliyor maalesef
Paylaşım, ev hanımlarını iki gruba ayırırken, çalışan kadınlar 4. çantası için çalışan, çocuğu kreşte ve bakıcıda büyüyen, eşine bir bardak çayı vermeyi hizmetçilik olarak gören grup olarak nitelenmiş, diğer bir grup göremedim.
Ev hanımı olup çocuğunu kreşe veren, çanta sayısı 4+ olan, ... yok mudur?
Bence, en baştan kadınlar çalışan ve çalışmayan olarak ikiye ayrılmıyor.
Çok güzel bir noktaya değinmişsinSorun kadınlarda değil aslında
Kapitalizme köküne kadar hizmet eden, hem dinini hem örfünü unutan erkeklerde
Artık ailesine bakmayı sorumluluk olarak görmeyen, evlenirken çalışan kadın arayan, boşandığında çocuğundan da boşanan tipler yüzünden aman diyoruz kadın çalışsın, erkeklerin şirazesi hepten kaydı çünkü. Ev kadınlığı üretmenin dik alasıdır aslında, parayla alınamayacak işler yapıyoruz mesele temizlik, yemek değil, insan yavrusu büyütüyor kadınlar. İçinde kadın olmayan ev ışımıyor, yaşamıyor ama öyle bir duruma geldik ki hakkımızı parayla almak zorunda kaldık. Ezme sömürme gasp etme düzeninden başka kaçışımız yoktu. Hayatı parayı veren düdüğü çalar moduna sokanlar utansın. Çalışmaktan asla pişman değilim ama başka türlü olabilirdi hayat. Eski nesli ezerek, haklarını gasp ederek, yeni nesli ayaklarının üzerine bas diyerek ziyan ettiler. Sıkışmış, arada kalmış kadınlar çıktı meydana, yazık oldu...
Şu anda bdv de bir konu var, adam nafaka arttırımına itiraz ediyor, 1.300 lirayı çocuğuna yeterli görüyor. Şimdi bu kadın patron kahrı çekmesin ne yapsın, dava açsa aylar sürecek taş mı yesin çoluk çocukÇok güzel bir noktaya değinmişsin
Çok katılıyorum
Ah yaa. Bazı adamların babalığı boşanana kadar işte.Şu anda bdv de bir konu var, adam nafaka arttırımına itiraz ediyor, 1.300 lirayı çocuğuna yeterli görüyor. Şimdi bu kadın patron kahrı çekmesin ne yapsın, dava açsa aylar sürecek taş mı yesin çoluk çocukmecbur verecek kreşe çalışacak yoksa kim istemez ki evladını kurabiye kokularıyla karşılamayı, ah hayat ...
İstemeyen bundan mutluluk duymayan çok insan var. Yargılamak için demiyorum farklı hayatlar yaşıyoruz bakış açımızda aynı değil.kim istemez ki evladını kurabiye kokularıyla karşılamayı
Birden kesmek zorunda değilsin ki herkes bu yöntemle yapmak zorunda değil.2.sigarayi içtim ama istemeyerek sakinlesme niyetine zevkte almadım içerken başka içmem sanırım ama banti takicam yine belki de o bu kadar istemememe sebep neyse istikrarlı gidiyorum sanırım inşallah giderim bu heveelsr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?