Düzenli Evimiz & Hayatımız

2 kere aldi esim birinin yarisi cöp oldu dolapta dura dura

İstemeyen bundan mutluluk duymayan çok insan var. Yargılamak için demiyorum farklı hayatlar yaşıyoruz bakış açımızda aynı değil.

Çevremde çalışan tüm arkadaşlarım istisnasız çocuklarının en güzel zamanlarını kaçırdığı için üzgündü. Öğle yemeği saatinde sütünü sağıp buzdolabında biriktiren arkadaşlarım oldu. Sabah 6 aylık bebeğini bıraktığı için ağlaya ağlaya işe gelen mühendis arkadaşım vardı. Bazı istisnalar var muhakkak , kariyer yapacağım, çocuk olsun da kenar dursun diyen ama 27 senede bir ya da ikidir o şekilde gördüğüm anne.
Aile formu bozuldu Bonus, kadınlarda erkeklerde tuhaf bir şekle evrildi , kendi evinde iş yapmak bile sorun oldu insanlar için. Bir eşitlik masalı var şimdi, kadınla erkek eşit midir ki ? bence değil... Bu işten yine kadınlar zararlı çıktı maalesef , hem içeride hem dışarıda parçalanıyorlar. Erkekler yine sırtı sıvazlanarak büyüyor, işe git çalış dışında tek bir sorumluluk yüklenmiyor onlara. Ama kadın öyle mi işte çalışsın, evde çalışsın, çocuk doğursun büyütsün, yerdeki çoraptan boşalmış şekerliğe kadar hiç bir şey gözünden kaçmasın ama bir de çok bakımlı olsun :))) Bir de benim gibi kadınlar var kimsenin sahip çıkmadığı çocuk yaşında başının çaresine bak denilen, öyle canımı yaktı ki hayat anne olmayı hiç bir zaman göze alamadım. Dışarıdan bakan güçlü kadın diyor, sağlam kadın diyor ama o kadın nereden gelmiş kimse bilmiyor.... Hayat işte her türlüsü var :)

Bozuldu gerçekten insanın olduğu yerde bş bozukluk olmasa şaşılır zaten.

Aslında hem benzer hem de ne kadar farklı hikayelerimiz var değil mi?

Akşamı ettik kızlar

-Yemek hazıladım, sofra kurup kaldırdım
-Mutfağı topladım
-Mutfak kapısını sildim
-Sabah iş yerindeki arkadaşlar kahvaltı organize etmiş, bende tuzlu kek yaptım boş gitmeyeyim diye

Ama yoruldum :)
Olsun huzurlu yorgunluklar bunlar, bugünleri gösteren Rabbime şükürler olsun

Merhaba, iyi akşamlar. Bugün;
Yatağı topladım,
Kızıma ve kendime kahvaltı hazırladım,
Kahvaltı sonrası mutfağı topladım, elde yıkanacakları yıkadım,
Kuruyan çamaşırları toplayıp, katladım,
Eşime kahvaltı hszırladım, sonra mutfağı topladım,
Mutfağı, oturma odasını, holü ve yattığımız odayı süpürdüm,
Yemek yaptım,
Yemekten sonra mutfağı topladım,
Kızımın lekeli kıyafetlerini çitiledim, sonra makinaya attım, astım,
Bir makina çamaşır yıkandı onları astım,
Tuvalete çamaşır suyu döktüm

Bozuldu gerçekten insanın olduğu yerde bş bozukluk olmasa şaşılır zaten.

Aslında hem benzer hem de ne kadar farklı hikayelerimiz var değil mi?

Aynen :)
Bu benzerlikleri de farklılıkları da çok seviyorum
Kadın dünyada hiç bir zaman değeri bilinmemiş bir hazine, kadın hakları falan fasaryadan işlerle dönüp dolaşıp başına iş açılan tarafız her zaman. Ama başarılı olduğumuza inanıyorum, kul bilmese Allah bilir gayretimizi

Ablacım ya senin yazdıklarını okumaya bayılıyorum hep böyle derinden nokta atışı tespitlerin yorumların var

Merhaba kızlar,
Bugün yeni giriş yapabildim çok yoğun geçiyor bu aralar.
Akşam ehliyet sınavımız vardı 3 kişiydik şükür geçtik
Çalışamadığım için stres yapmıştım.Son günlerde test soru çözdüm bol bol etkisi olmuştur.
Oğlumun okuma bayramı vardı gündüz ona yetişmeye çalıştım.Biraz zorlandım her veli birşeyler yapıp getirdi.Kurdale aldı bizim ki
İlk olunca tabi böyle durumlarda ilk kez yaşıyoruz.
Tüm gün boyunca bebişim huzursuz ve ağlama krizlerine girdi.Uyku vakti geçti emmek istediği zamanlar ememedi küskündü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…