Düzenli Evimiz & Hayatımız

Yo yeni koyulur bizde öyle yani

Evet gelenekmis. Yeni de vardı annem bir tane de eski koydu. Bende kullanmadım onu bir kaç yılda bakım yaptırıp kaldırıyorum. Severim böyle şeyleri :)
Bende severim nostaljik takıntım vardır biraz hatta annemin bı yatak örtüsü var kimseye vermedi ne ablama ne bana hala gözüm vardır yani eski model ama o kadar güzel ki

Bende severim nostaljik takıntım vardır biraz hatta annemin bı yatak örtüsü var kimseye vermedi ne ablama ne bana hala gözüm vardır yani eski model ama o kadar güzel ki
Çok hoş oluyor dimi ya Bende de iki tane annemin ördüğü masa örtüsü var duruyor hala. Zor aldım zamanında gonulsuzdu olsun

Çok hoş oluyor dimi ya Bende de iki tane annemin ördüğü masa örtüsü var duruyor hala. Zor aldım zamanında gonulsuzdu olsun
Hemde nasilll yok ne ettiysek alamadik varsın olsun
Ceyizimdeki tüm dantelleri eskittim sen düşün loram

Kullanılmış olmaz ki. Özel değilse kim vermiş
Kaynanam. Ya koyarken de komsular falan yanindaymis bu olmaz falan demişler de tabi benimki sallamamis.
Acaba dedim ondan mı ama kullanilmis sey de ne biliyim.
Kullanmamaya devam edicem
Gerçekten bazı insanlara ne desem boş.

Hemde nasilll yok ne ettiysek alamadik varsın olsun
Ceyizimdeki tüm dantelleri eskittim sen düşün loram
Bende de var onlardan
Toz alırken biraz sövdürüyorlar ama .her toz alisimda birer ikişer kaldiriyorum

Bizde yeni konulur sarıcivcikcim.
Eskiyse bile kullanılmamış olan verilir.

Slm kizlar.bi is yapmadim.
Camasir astim
Yataklar ve ortalik toplamaca
Yemek yapildi mutfak toplandi
Bul.mak.boşaldı yine dolduruldu ocak silindi
Sofralar cirpildi
Yarin temizlik yaparim biraz. Sil süpur yaparim banyolari ve wcleri temizlerim.
Tatilde ailemin yanina gidecem.benim sıpalar akıllı durur insallah orda
Biraz degisiklik iyi gelecek insallah

Yok canım yeni yapılması gerekiyor bizde asla böyle bir durum söz konusu olmaz.
Ama evde kullanılmamış çeyize ayrılmış varsa olabilir tabi.
Benim kv kullanılmış katmış hep O da onun karakterini gösterir biz kendimize yakışanı yaparız.

Pinhan hamur yoğurma makinasından memnun kaldın mı? Neler yapıyorsun mesela?
Gece bebiş bi huzursuz uyutmuyor bende gece kuşuyumdur bekarlıktan kalma var.
Aklıma gelmişken sorayım dedim
Bu gece ben de uyuyamadım üstelik açım kalksam tv izlesem olmaz yatsam uyuyamiyorum kaldım böyle
Bebisi bana gonder de sen uyu bari

Saricivcivcikcik sende mi gece kuşusun sarııı diyesim geliyor sana sarı mısın civcivik
Bizde sarılara sarııı diye takılırız ya ondan.
Yok canım orijinalim sarı değil ama sarıyi cook severim yillarca sariydim şimdi bakira döndüm isim de kaldı öyle

Bu gece ben de uyuyamadım üstelik açım kalksam tv izlesem olmaz yatsam uyuyamiyorum kaldım böyle
Bebisi bana gonder de sen uyu bari
Online atabilsem iyi olurdu çıldırırsın söylim.
Yemek konusunda olmaaazz konuşmayacağım çünkü açtım gömdüm bişiler üstelik sende açmışsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…