- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.856
- 598
Hmm yok bu kullanilmis. Üzerinde leke de var bayağı zatenBizde eskiler konurmus annem bana da kendi ceyizinden koymuştu abime de. Kullanmadığı ama
Evet gelenekmis. Yeni de vardı annem bir tane de eski koydu. Bende kullanmadım onu bir kaç yılda bakım yaptırıp kaldırıyorum. Severim böyle şeyleri :)Bende de yeni konmuştu ... Değişiyor demekki
Kullanılmış olmaz ki. Özel değilse kim vermişHmm yok bu kullanilmis. Üzerinde leke de var bayağı zaten
Yo yeni koyulur bizde öyle yaniKızlar size bir şey sorcam. Bilmedigim için soruyorum. Erkegin ceyizine yün yorgan koyulacaksa kullanılmış eskilerden mi konulur yoksa yeni mi yapılır yaptirilir? Bu işin raconu neEskisini koymak gibi bir gelenek falan mı var yani?
Bende severim nostaljik takıntım vardır birazEvet gelenekmis. Yeni de vardı annem bir tane de eski koydu. Bende kullanmadım onu bir kaç yılda bakım yaptırıp kaldırıyorum. Severim böyle şeyleri :)
Çok hoş oluyor dimi yaBende severim nostaljik takıntım vardır birazhatta annemin bı yatak örtüsü var kimseye vermedi ne ablama ne bana hala gözüm vardır yani eski model ama o kadar güzel ki
Hemde nasilll yok ne ettiysek alamadik varsın olsunÇok hoş oluyor dimi yaBende de iki tane annemin ördüğü masa örtüsü var duruyor hala. Zor aldım zamanında gonulsuzdu olsun
Kaynanam. Ya koyarken de komsular falan yanindaymis bu olmaz falan demişler de tabi benimki sallamamis.Kullanılmış olmaz ki. Özel değilse kim vermiş
Çok hoş oluyor dimi yaBende de iki tane annemin ördüğü masa örtüsü var duruyor hala. Zor aldım zamanında gonulsuzdu olsun
Bende de var onlardanHemde nasilll yok ne ettiysek alamadik varsın olsun
Ceyizimdeki tüm dantelleri eskittim sen düşün loram
Bizde yeni konulur sarıcivcikcim.Kızlar size bir şey sorcam. Bilmedigim için soruyorum. Erkegin ceyizine yün yorgan koyulacaksa kullanılmış eskilerden mi konulur yoksa yeni mi yapılır yaptirilir? Bu işin raconu neEskisini koymak gibi bir gelenek falan mı var yani?
Yok canım yeni yapılması gerekiyor bizde asla böyle bir durum söz konusu olmaz.Kızlar size bir şey sorcam. Bilmedigim için soruyorum. Erkegin ceyizine yün yorgan koyulacaksa kullanılmış eskilerden mi konulur yoksa yeni mi yapılır yaptirilir? Bu işin raconu neEskisini koymak gibi bir gelenek falan mı var yani?
Bu gece ben de uyuyamadım üstelik açımPinhan hamur yoğurma makinasından memnun kaldın mı? Neler yapıyorsun mesela?
Gece bebiş bi huzursuz uyutmuyor bende gece kuşuyumdur bekarlıktan kalma var.
Aklıma gelmişken sorayım dedim
Yok canım orijinalim sarı değil ama sarıyi cook severim yillarca sariydimSaricivcivcikcik sende mi gece kuşusun sarııı diyesim geliyor sana sarı mısın civcivik
Bizde sarılara sarııı diye takılırız ya ondan.
Online atabilsem iyi olurdu çıldırırsın söylim.Bu gece ben de uyuyamadım üstelik açımkalksam tv izlesem olmaz yatsam uyuyamiyorum kaldım böyle
Bebisi bana gonder de sen uyu bari
Kaç yaşındaydı canm bebeğin ya da kaç aylik?Online atabilsem iyi olurdu çıldırırsın söylim.
Yemek konusunda olmaaazz konuşmayacağımçünkü açtım gömdüm bişiler üstelik sende açmışsın.
Israr etme söylemeyeceğimKeşke herkesler uyanık olsaydı azcik yeme içme sohbeti yapardıkacligim yatışırdı
(Şaka nego engelleme pleaseedöt korkusu yükleniyor )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?