- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.856
- 598
İlk basta ben de öyleydim de simdi düştüm içine çıkamıyorumBende tam tersi sevemedim
Geçmiş olsun canımNe kötü başım tuttu benim biliyınuz mu
Kaygısızlık sorumsuzluk güzelmiş gençlikte beeAy hic sorma ya
Nerde o sadece süslenip süslenip gezmeye gittigimiz günler
Şimdi çıkana kadar orayı topla burayı topla aman şunu unutma
Kavuscak gibi duruyorlar bakalm ben encok Ömer'e şaşırdım fragmandaAslında izleyince çok sinirleniyorum izlemek istemiyorum da iste
Şu umutla nursema hayirlisiyla bi kavussun da sonra birakirim belki
Geçmiş olsun bonusumNe kötü başım tuttu benim biliyınuz mu
Ya izninizle buna amin demek istiyorum
Hee evet ben de gördüm. Ama belliydi öyle birsey çıkacağı çünkü Ömer bi kadına kotu davranacak bi adam değilKavuscak gibi duruyorlar bakalm ben encok Ömer'e şaşırdım fragmanda
Ay kadın bunu ciddi ciddi paylaşmış demekki enteresanYa izninizle buna amin demek istiyorumvalla ben de bu moddayim bu aralar ah be kahpe dunya
Hee evet ben de gördüm. Ama belliydi öyle birsey çıkacağı çünkü Ömer bi kadına kotu davranacak bi adam değil
O da nasıl güzel bi karakter ya çok severim öyle oturaklı efendi akli basinda adamlari
Evet canim oAy kadın bunu ciddi ciddi paylaşmış demekki enteresan
Kızılcık Şerbetindeki Ömeri mi diyonuzz. Ay o adamı çok beğenirim ben deRollerinde heo efendi, ağır oturaklı dediğin gibi
Aynen öyleYa izninizle buna amin demek istiyorumvalla ben de bu moddayim bu aralar ah be kahpe dunya
Hee evet ben de gördüm. Ama belliydi öyle birsey çıkacağı çünkü Ömer bi kadına kotu davranacak bi adam değil
O da nasıl güzel bi karakter ya çok severim öyle oturaklı efendi akli basinda adamlari
O diziyi bende izliyom kizlar.eşiminde hoşuna gidiyor. Ben hep dizi bulurum ilk bölümde esim öf bu ne der.sonra benden fazla bağımlı olurAy kadın bunu ciddi ciddi paylaşmış demekki enteresan
Kızılcık Şerbetindeki Ömeri mi diyonuzz. Ay o adamı çok beğenirim ben deRollerinde heo efendi, ağır oturaklı dediğin gibi
Direksiyon derslerin ne zman başlıyor canim sen Manuel mi otomatik mi alcaksin ehliyetiBulaşık makinesi durdu temizleri dizdim.
Yemek yaptım,kirlileri kattım.
Sofrayı topladım battaniyenin altına girdim karın ağrısı üşüme oldu.
Eşimde karın ağrısından acile gitti.
Bebişi doyurdum.
Çay demledim.
Araba sürmeye çıktık biraz tur attık pratik o yapmak için.
Aynen benimki de offluyo ama caktirmadan izliyor bıyık altindanO diziyi bende izliyom kizlar.eşiminde hoşuna gidiyor. Ben hep dizi bulurum ilk bölümde esim öf bu ne der.sonra benden fazla bağımlı olur
Geçmiş olsun canimİyi akşamlar kızlar nasılsınız? Ben galiba regl olucam başım tuttu bir taraftan da kalçam ağrıyor fenalardayım
Öğretmen çaktırmadan sözcüğünü cümle içinde kullanın diyince benDireksiyon derslerin ne zman başlıyor canim sen Manuel mi otomatik mi alcaksin ehliyeti
Aynen benimki de offluyo ama caktirmadan izliyor bıyık altindansonra çaktırmadan soruyor bu umut ne alaka şu kimin nesi ben de cevapliyorum ama çaktırmadan
Sağol civcikimGeçmiş olsun canim
Haftaya pazartesi başlıyor canım bebeyle nasıl olacaksa artık.Direksiyon derslerin ne zman başlıyor canim sen Manuel mi otomatik mi alcaksin ehliyeti
Aynen benimki de offluyo ama caktirmadan izliyor bıyık altindansonra çaktırmadan soruyor bu umut ne alaka şu kimin nesi ben de cevapliyorum ama çaktırmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?