Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ay hic sorma ya
Nerde o sadece süslenip süslenip gezmeye gittigimiz günler
Şimdi çıkana kadar orayı topla burayı topla aman şunu unutma
Kaygısızlık sorumsuzluk güzelmiş gençlikte bee
Şimdi kendime sıra gelmiyor, süslenmek şurda kalsın

Ya izninizle buna amin demek istiyorum valla ben de bu moddayim bu aralar ah be kahpe dunya
Kavuscak gibi duruyorlar bakalm ben encok Ömer'e şaşırdım fragmanda
Hee evet ben de gördüm. Ama belliydi öyle birsey çıkacağı çünkü Ömer bi kadına kotu davranacak bi adam değil
O da nasıl güzel bi karakter ya çok severim öyle oturaklı efendi akli basinda adamlari

Ay kadın bunu ciddi ciddi paylaşmış demekki enteresan

Kızılcık Şerbetindeki Ömeri mi diyonuzz. Ay o adamı çok beğenirim ben de Rollerinde heo efendi, ağır oturaklı dediğin gibi

Aynen öyle en iyi karakter

Bulaşık makinesi durdu temizleri dizdim.
Yemek yaptım,kirlileri kattım.
Sofrayı topladım battaniyenin altına girdim karın ağrısı üşüme oldu.
Eşimde karın ağrısından acile gitti.
Bebişi doyurdum.
Çay demledim.
Araba sürmeye çıktık biraz tur attık pratik o yapmak için.

Ay kadın bunu ciddi ciddi paylaşmış demekki enteresan

Kızılcık Şerbetindeki Ömeri mi diyonuzz. Ay o adamı çok beğenirim ben de Rollerinde heo efendi, ağır oturaklı dediğin gibi
O diziyi bende izliyom kizlar.eşiminde hoşuna gidiyor. Ben hep dizi bulurum ilk bölümde esim öf bu ne der.sonra benden fazla bağımlı olur

Direksiyon derslerin ne zman başlıyor canim sen Manuel mi otomatik mi alcaksin ehliyeti
O diziyi bende izliyom kizlar.eşiminde hoşuna gidiyor. Ben hep dizi bulurum ilk bölümde esim öf bu ne der.sonra benden fazla bağımlı olur
Aynen benimki de offluyo ama caktirmadan izliyor bıyık altindan sonra çaktırmadan soruyor bu umut ne alaka şu kimin nesi ben de cevapliyorum ama çaktırmadan

Öğretmen çaktırmadan sözcüğünü cümle içinde kullanın diyince ben

Haftaya pazartesi başlıyor canım bebeyle nasıl olacaksa artık.
Manuel ama alınca insan ha diyince çıkabiliyor mu acaba trafiğe çok tuhaf olurum ben garipserim tırsarım sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…