- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
Geçmiş olsun gölgecim.İyi akşamlar kızlar nasılsınız? Ben galiba regl olucam başım tuttu bir taraftan da kalçam ağrıyor fenalardayım
Ben hala tırsıyorumHaftaya pazartesi başlıyor canım bebeyle nasıl olacaksa artık.
Manuel ama alınca insan ha diyince çıkabiliyor mu acaba trafiğe çok tuhaf olurum ben garipserim tırsarım sanırım.
Bu ben amaO diziyi bende izliyom kizlar.eşiminde hoşuna gidiyor. Ben hep dizi bulurum ilk bölümde esim öf bu ne der.sonra benden fazla bağımlı olur
Yaparsın inanıyorum ki canisiHaftaya pazartesi başlıyor canım bebeyle nasıl olacaksa artık.
Manuel ama alınca insan ha diyince çıkabiliyor mu acaba trafiğe çok tuhaf olurum ben garipserim tırsarım sanırım.
Sende yapicaksin eminim civcivimBen hala tırsıyorumama biraz üstüne düşmedim hep kaçtım sürmekten. Ondan olabilir. Artık her fırsatı degerlendirmek istiyorum.
Sen de peşini birakmazsan ha diyince trafige cikabilcek konuma gelirsin
Hikaye güzelse baktırıyor yaBu ben amabende ilk başta beğenmem sonra fanatik olurum
Aynen öyleHikaye güzelse baktırıyor ya
Bide yorum falan da yapıyoruz cok eğlenceli oluyor. Tek basina keyfi olmuyor
İnşallah tubisimSende yapicaksin eminim civcivim
Yok ben azmettim ne yalan söylim eşimden bağımsız çıkmak istiyorum artık.Ben hala tırsıyorumama biraz üstüne düşmedim hep kaçtım sürmekten. Ondan olabilir. Artık her fırsatı degerlendirmek istiyorum.
Sen de peşini birakmazsan ha diyince trafige cikabilcek konuma gelirsin
Jesikom çok özledikSimdi halloldu şükür
Totomuzu kesmeni özledikHepinizin totosunu kesem ben
Yaaa sen oyle deyınce gözümde canlandı bı o halleriSana dedim evett
Ayy yerim yaa maşallah, ne güzellerdir. Yürüyorlar mı pıtı pıtı
Valla canım birbirlerini çekiştirirler yapacak birşey yok
Bizde özellikler bir kızım diğerini sürekli çekiştirirdi, elinden oyuncağını alırdı. Biri baskındı yani fiziksel olarak.
Özellikle 3 yaş civarı birlikte oynamaya başlayacaklar o dönem çok güzel
Çekişmeler olsa da yine de birbirlerine çok düşkün oluyorlar, ayrı bir bağları vartek yumurta mı seninkiler?
Benim çift, hiç benzemiyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?