Düzenli Evimiz & Hayatımız

İyi akşamlar kızlar nasılsınız? Ben galiba regl olucam başım tuttu bir taraftan da kalçam ağrıyor fenalardayım
Geçmiş olsun gölgecim.
Benim başladı çorabı üzerine patiği çektim.Hırkamı giyindim depresyon hırkası gibi
Battaniyemi aldım koltuğa kıvrıldım uzandım.
Modum bu kimse elleşmesin uzanayım

Haftaya pazartesi başlıyor canım bebeyle nasıl olacaksa artık.
Manuel ama alınca insan ha diyince çıkabiliyor mu acaba trafiğe çok tuhaf olurum ben garipserim tırsarım sanırım.
Ben hala tırsıyorum ama biraz üstüne düşmedim hep kaçtım sürmekten. Ondan olabilir. Artık her fırsatı degerlendirmek istiyorum.
Sen de peşini birakmazsan ha diyince trafige cikabilcek konuma gelirsin

Yatakları topladım
Bulaşık makinasını boşalttım
Buzluk için 2 yufka sigara böreği sardım
Evi topladım
Salonun perdelerini yıkadım astım
Birer kilo ceviz ve fındık kırıp ayıkladım
Mutfağı topladım makinayı doldurdum
Çi börek hamuru yoğurdum sabah kahvaltı için

Ben hala tırsıyorum ama biraz üstüne düşmedim hep kaçtım sürmekten. Ondan olabilir. Artık her fırsatı degerlendirmek istiyorum.
Sende yapicaksin eminim civcivim

Yok ben azmettim ne yalan söylim eşimden bağımsız çıkmak istiyorum artık.
Bi de kızlarla çıkmak istiyoruz bi yerlere şöför yok eşim bırakıp geliyor bizi bazen.Ehliyet alan var cesaret eden yada aktif süren yok.
Herkes alıp köşeye indiriyor gibi birşey
Senden de bekliyorum hadi inşallah.
Bizim sokaklar da aniden çocuk çıkabiliyor mahalle ya çoğu kapı önünde top falan oynuyor.En çok çocuklar korkutuyor beni Allah'ım korusun.
Kuzen 2.ci sürüşte trafiğe çıkmış hastaneye gidip geliyor.Mecburi olunca aslında bi yerden başlıyorsun.

Yaaa sen oyle deyınce gözümde canlandı bı o halleri evet tutunarak yada bızım tek elımızı tutarak yürüyorlar ama kendileri bır ıkı adım atıp tek basına olduklarında oturmayı tercıh edıyor bıde emekleme hızında road runnervardıya ona tur bındırdıler bızımkılerde cıft yumurta sac tıplerı bıle farklı ama yinede bı kardes benzerlıgı var tabi. Bızdede bırısı hep dıgerının tepesınde zarae vermeye calısıyır, ılk dünyaya gelendı o herhalde ablalık taslıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…