- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
Biliyorum o tarafa piknik tarzı şeyler için gidiyoruz ,çok uzağım da olmayacaksınMerkez canim.seyhan
Barajyolu
Söyle nasıl bir evlatlık görevi yapmam lazım?Ah ulan ...
İlla ki ağlamak, ağlanmak, diş göstermek mi gerekiyor yani?Hiç bir şey istemiyorum
Sadece niyetimi bildikleri halde niye ayrımcılık yaşıyorum onu anladım ne suçum var nerde hata yaptım bilmiyorum.
Haksız beddua döner sahibini bulurSöyle nasıl bir evlatlık görevi yapmam lazım?
Sonra sen nasıl bir evlatsın deyip damgayı anlına vursunlar arkandan yüzünden evlatlarına bedua etmeleri duy ?
Afınıza sığınıyorum aslında niyetim sızı dert helede böyle nahoş konularla sıkmak değil sadece bilmediğim bir suçum var onu sorguluyorumİlla ki ağlamak, ağlanmak, diş göstermek mi gerekiyor yani?
Neden edebi ile duran, kanaatkar olan ayrımcılığa uğruyor?
Kendi ayaklarının üstünde dursan da, maddi gücün olsa da anne babanın evladına eşit davranması gerekiyor. İhtiyacı olana ihtiyaç anında yardım edilir ama, ağlanmayı bir alışkanlık haline getirmiş olanları da algılamak gerekir.
Efsercim, tabii ki haklısın, Rabbim gönül kırıklığını gidersin, seni namerde değil merde bile muhtaç etmesin.
Elimden geldiğinceHaksız beddua döner sahibini bulur
Daha fazla kırılmamak için uzak dur.
Aşkolsun efsom olur mu öyle şey dertlesiyoriz sevinci üzüntüyü paylaşırız hiç öyle düşünme elimizden gelen bsi olsa keşkeAfınıza sığınıyorum aslında niyetim sızı dert helede böyle nahoş konularla sıkmak değil sadece bilmediğim bir suçum var onu sorguluyorum
Amin !
Sen içmiyormudunmodum...
Bi gün şu meretten iki fırt içicem en son.
Soğuk hava da balkonda çayımla iyi giderdi.
Evet ben içiyorum
Yok bir suçun efserişkommmm.Allahım senin kalbini niyetini biliyor ve görüyor.Rabbim yardımcın olsun ablammAfınıza sığınıyorum aslında niyetim sızı dert helede böyle nahoş konularla sıkmak değil sadece bilmediğim bir suçum var onu sorguluyorum
Amin !
Ne demek estağfurullah. Hayat işteAfınıza sığınıyorum aslında niyetim sızı dert helede böyle nahoş konularla sıkmak değil sadece bilmediğim bir suçum var onu sorguluyorum
Amin !
Amin !!!!!Yok bir suçun efserişkommmm.Allahım senin kalbini niyetini biliyor ve görüyor.Rabbim yardımcın olsun ablamm
Amin!!!Ne demek estağfurullah. Hayat işteEmin ol ki bunları yaşayan başka insanlar da var.
O ayrımcılık yapanların da kalplerindeki mühürleri, gözlerindeki perdeleri kaldırsın Rabbim.
Amin efserim Allah kabul etsinYarın kalbimin ferahliığı için somuncu babaya gidip öğlen namazını onun camisinde kıllamaya niyet ettim
Rabbim tüm iyi güzel dilleklerinizi hayırla ihsan ettsin güzell yüreklerinize ailenize teslim ettsin tüm dua emanetleriniz yanımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?